Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sviests

Reitings 72
Reģ: 13.11.2013
Sveiki visiem,kas vēl neguļ.
Sanākusi vienkārši stulba situācija.Man ir draudzene, kurai jau kādus 2 gadus ir draugs-uzticīgs,mīļs utt. viņa pati saka,ka viņš ir labakā lieta,kas ar viņu notikusi, bet tai pašā laikā viņa jau kādu laiku viņu krāpj ar citiem čaļiem.Viņa protams mums visu izstāsta tikai piekodinot,lai viņam neko nestāsta. un es vienkārši nesaprotu ko man darīt - viņi abi man ir labi draugi...it kā no vienas puses negribas jaukties citu attiecībās un kko stāstīt, jo es protams būšu sliktā,kas visu izstāstījusi, bet no otras puses nespēju noskatīties kā cilvēku vienkārši brutāli čakarē...žēl!! kā jūs rīkotos? varbūt jums ir bijusi tāda situācija?
05.01.2014 04:53 |

Reitings 297
Reģ: 29.01.2009
tās nav Tavas attiecības, nejaucies.
bet ja tomēr abi Tev ir draugi, tad palūdz draudzenei turmpāk neko vairs šajā sakarā Tev nestāstīt un esi neitrāla.
05.01.2014 04:57 |

Reitings 108
Reģ: 11.05.2011
Labāk nejaucies... Izliecies, ka neko nezini, lai arī cik grūti tas būtu. Visticamāk, ka tas tāpat neturpināsies mūžīgi, ja vien puisis nav pavisam akls un kurls :)
05.01.2014 09:01 |

Reitings 273
Reģ: 26.08.2013
No vienas puses piekrītu, ka jāieņem neitrāla pozīcija, bet es labāk parunātu ar draudzeni vai nu ,lai neko nestāsta man vairāk, vai pārliecinātu pamest puisi, ja draudzenei pofig tad laikam izstāstītu puisim, tāds attiecību modelis man nav pieņemams, ja tie Tev tiešām ir ļoti labi draugi.
05.01.2014 09:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits