kā jau teicu, nu nav tā ka baigi aizskar mani tie joki līdz sirds dziļumiem, bet tomēr tāpat nepatīkami dzirdēt. bieži vien tie ir par izskatu, ar mani viss ir kārtība , es sevi kopju un tā, bet piemēram es pamainu matu krāsu, un meitnēm kurām kursā iespējams šķiet ka man nepiestāv vai vienkārši sak meklēt salīdzinājumus ar manu matukrāsu kā piemēram , mati kā izsmēķēta cigarete, jeb kā saka (benčiks) nē nu es protams pasmejos , un principā jau man ar tām meitenēm nu normālas attiecības, bet tai pat laikā grūti spriest, es to tomēr mazliet uzskatu nu tā diezgan personiski, vai ka man tur uzacis par tumšu īpaši matukrāsai nepiestāv un tā, vai ka man apģērbs par tumšu vai pa gaišu. vairāk esmu klasikas piekritēja, tāpēc bieži dzirdu, - ši atkal visa melnā! nu reizēm vel dzirdu kaut kādus jokus, par to ka es galīgi stulba , neko nesaprotu no mācībām. protams es smejos, bet es sāku domāt, kas tiem cilvēkiem ir, kāda viņiem ir daļa gar manu gaumi, stilā, mūzikā un citā. jā es neesmu specīga mācības, bet nevajag jau ņemt un man aizrādīt mūžīgi, ai nu šai kā vienmēr nepadodās. gribās vienreiz atbildēt tā ka tām nīdējām lai mute pieverās, un lai sāk mani baidīties, nevis smieties. man liekās es pašā sākumā daudz ko atļāvos priekš viņām, tā teikt ļavu līst sev uz kakla. jo esmu atsaucīga, izpalīdzīga cenšos palīdzēt, protams kā nu sanāk