Lasu internetā un joprojām nespēju saprast kurš ir kāds un kādu labāk pirkt, jo galvā viss putrojas. Tātad, lūgšu jūs padalīties ar savu pieredzi attiecībā pret šiem bb krēmiem.
1.
2.
3.
Man, kā netaukainas ādas īpašniecei, kurš būtu vispiemērotākais? Sanāk, ka trešais atkrīt jo rakstīts for oily skin.
Ja kādai ir interese Missha BB krēms no ebay, pa 11.60 USD man liekas, ka laba cena, es savu pirmo tūbinu pirku pāri pa 20 USD noteikti...100% neatceros vai no šī sellera pirku pēdējo savu, bet saglabāts vins ir man, tākā pienemu, ka no šī.
bāc:/ Es uz solāriju nestaigāju, tad man ziemā ar noteikti pa tumšu būtu :(
Bet es gribu labu, jo vismaz kopjošā kosmētika biodermai uz manu ādu atstāj labu efektu.
Man ir pirmie divi. Otrais liekas vieglāks. Bet no §iem diviem labāk patīk pirmai, jo treknāks. Ikdienā lietoju Superdrug bb, bet izskatās, ka tas ir pazudis no veikalu plauktiem. Man ļoti patīk.
Man arī ir Bioderma AR BB krēms. Pašai āda ir ļoti gaisā un likās,ka tonis ir pa tumšu,bet nē-tas ļoti smuki pielāgojās manai ādai un nevar pateikt,ka kaut kas uzsmērēts,bet seja gan staro un ir smuka :)
Esmu mēģinājusi pirmo un otro. No dream fresh metās pumpas un nožēloju ka nopirku. Garnier man bija paraudziņš, to izlietoju, patika. Manai sausajai ādai pašā laikā. Bet tā kā lietoju tonālo ikdienā tad nepirku.
Lietoju 2. Man ir normāla/sausa āda, patīk. Viegls. Nemācēšu teikt, cik labs ir, jo tas ir vienīgais BB, kuru savā mūžā esmu lietojusi, kā arī nav īpašu ādas defektu
Man ir kombinēta sejas āda. Lietoju pirmo Garnier - sensative skin. Nu jau laikam gadus 3. Esmu ļoti apmierināta. Esmu mēģinājusi arī otro, taču man īsti nepatika.
Man no Garnier BB krēma bija "alerģija". Sametās sarkanas pumpas :(
Pēc dažādu BB un tonālo krēmu izmēģināšanas sapratu, ka tas tomēr nav priekš manis, un tgd lietoju tikai pūderi -
tonālo nemaz neprasās, viegli izlīdzina toni, nomaskē nepilnībiņas + spīdumu uz ~8 h.