Ceru, ka neesmu nokļūdījusies, un paldies, ka tik pacietīgi gaidījāt :) Nekas kruts, bet gan būs labi pagaidām.
Novēlu nezaudēt motivāciju jums un sasniegt visus savus mērķus šajā gadā, tai skaitā arī šos :)
Tagad motivācija jums vienmēr būs priekšā arī šeit - cosmo :P
Atklaati sakot, pirma dzirdeeshana par kkaaadaam vairraakaam skype diskysija. Taa jau viss arii bija plaanots,ka Mika uztaisa un taa arii ir taa diskusija! ;)
Taa jau viss arii bija plaanots,ka Mika uztaisa un taa arii ir taa diskusija!
Es neko vairs nesaprotu :)
Plānots bija, ka diskusija taps 3.janvārī, taču tā kā šajā dienā Mikas diskusija vēl nebija, tad tika izveidota citas lietotājas diskusija. Kurā tad jāatskaitās?
pagaidam sakarigaka izskatas fitness & nutrition diskusija, jo tur jau loti daudz meitenes ir atskaitijusas par saviem panakumiem, bet te jau puse diskusija nesaprasana par to vai ta ir ista grupa!
Jo juus te saakaat njemties un peerties!
Katraa zinjaa - shodien tomeer aoeedu 2 ceptas olas ar avokado un tomaatinjiem. Diemzheel shodien neskreeju, riit ieshu no riita skriet! :)
Kaa jums?
Šī diskusija man patīk labāk. Visus apmērus var redzēt (es gan savus vēl neesmu iesniegusi) un liekas tāda privātāka.
Tajā disksuijā jau salīdušas visas, kas tajā vecajā disksuijā tievē. Tad ņemas pa visām tievētāju diskusijām.
Igy,
piekrītu Tev, ka ir absurdi, ka aktīvās "Tievētājas" ņemas dubultā pa diviem čatiem. Bet nu pamata doma Fitness&nutrition bija tieši lai apvienotos meitenes, kuras nav "Tievētājās" :) Ar varu ietekmēt neko nevar.
Sākot čatot šeit efekts var būt tāds pats kā ar F&N :D
piekrītu Tev, ka ir absurdi, ka aktīvās "Tievētājas" ņemas dubultā pa diviem čatiem.
Tieši tā.
Vai otrā diskusijā nevar izveidot šādu tabulu ar meiteņu apmēriem? Tad es varētu nodot savējos, lai tie stāvētu acu priekšā un būtu vēlme tos mainīt uz labo pusi.