Fitness & Nutrition

Reitings 188
Reģ: 01.01.2014
Sveikas, mīļās, dārgās liesētājas!

Jaunais gads pieprasa jaunas pārmaiņas, atbalstam viena otru šajā ceļā! :)
03.01.2014 18:04 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Orchid, kā jau iepriekš minēju šī diskusija mirst dabīgā nāvē, jo lielākā daļa tievētāju atkal kāp uz tā paša tievēšanas grābekļa, un nedomāju, ka viņas 1 mēneša laikā ir nometušas liekos kg. Un pie velna, jā, man motivācija ir ar kāpumiem un kritumiem, un es gribu, lai meitenes dalās ar savu pieredzi, jo tas motivē. Veiksmīgu tievēšanu, ceru, ka tev arī būs mazās motivācijas krīzes! Galu galā tas ir normāli
04.02.2014 18:49 |

Reitings 433
Tātad, vakar neko neuzrakstīju, rakstu šovakar... Svars šobrīd 63kg, mērlenta aizvien nav :D. Trenēties vēl neesmu sākusi :(
Ceru, ka 3.martā būs lielāki rezultāti :) lai gan īsais februāris :D
04.02.2014 20:19 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
čau! 2 darba dienas nostrādātas, tad pa brīvdienām mājās kārtīgi izvingrošos :) ļooti gribas iet uz zāli, bet baigi grūti saplānot to visu, kā arī mazliet kauns tur aiziet tā kā jēlai olai :D

par skriešanu ir tā, ka skriešana man visu dzīvi ir riebusies :D skolā nevarēju nekad pavilkties, ātri nogurstu. Bet tagad iekšā domā, ka tas būtu baigi forši kkad pavasarī sākt paskriet :) kā jums ir? ir kāda, kam arī skriešana riebusies, bet tomēr tā lieta aizgājusi? :)
04.02.2014 22:51 |

Reitings 194
Reģ: 22.12.2013
Labrīt meitenes!
Līdz ar jauno mēnesi- es sāku izmēģināt neēst pēc 18:00! Vienkārši izdomāju ka jāpamēģina!
Pagaidām izdodās :) Un tiešām laikam ir gribasspēks, Mēs ar vīru pēdējos vakarus skatamies filmas un viņš ēd picas, popkornus u.t.t un pat roka nesniedzas- JO ES GRIBU BŪT SLAIDA!
To sev visu laiku atgādinu- iedomājoties, kāda es varētu izskatīties vasarā- pludmalē, un tad viss izdodas!

Ar vingrošanu pēdējā laikā es gan esmu palaidusies:( jasaņemās taču beidzot!!!!

Fejja Jā man ar skriešanu bija tāpat, kā tev!! Es pat negāju uz skolu,kad bija kross :D
Bet pirms 4 gadiem sāku iet uz sporta klubu un tur izmēģināju celiņu- ļoti iepatikās :) Pēc tam sāku skriet laukā!! Pārsvarā skrienu pa ritentiņu celiņu, jo pludmalē uz smiltīm grūtāk un arī saule karsē, bet celiņš iet caur mežu un tad no rītiem tur ir superīgi skriet:) Es arī gaidu, kad nokusīs sniegs:) Un tad arī sākšu skriet :)

Lai Jums jauka diena :)
05.02.2014 09:20 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Sveikas!
Šodienas vingrojumi gandrīz izpildīti, brokasti paēstas, diena sākusies. Squati šodienai vēl un tad jau mans minimums būs izpildīts.
Ксенушка, cikos Tu ej gulēt? Vari izvilkt līdz gulētiešanai?
fejja, es ienīstu skriešanu kopš skolas laikiem, kaut vienmēr krosos bija jāskrien - dabiski padevās visus noskriet :D bet tagad galvā vairākkārt ir ienākusi doma, ka jāpamēģina ir, ka tagad tak nav jāsacenšas, ka varu savu ritmu regulēt. Domāju, ka kediņu iegāde mani motivētu :D
05.02.2014 09:26 |

Reitings 6245

05.02.2014 09:31 |

Reitings 2872
hmm varbūt arī būs jāizmēģina kad būs siltāks, kādu mazu gabalu izskriet :) tagad pa sniegu un aukstumu toč to nedarīšu :D es šodien izvingrojos. Nesen sāku vingrot pēc youtube video, tā man ir interesantāk un vairāk arī var izdarīt, nekā pati kko domāt :D

http://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ
http://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg
http://www.youtube.com/watch?v=hxjKZcOT17E
http://www.youtube.com/watch?v=bqxxtxXWMsM
http://www.youtube.com/watch?v=Kwdn1WEIRYQ - šito gan vairs līdz galam nevarēju :D nokausēta biju, rīt meģināšu atkal :D bet ar pārējiem tiku galā :) varbūt nav nekas īpašs, bet man tas liekas labāk, nekā nekas :D vienīgi kā ir brīvdiena, tā sēžot mājās tiek automātiski ēsts vairāk :( šodien esmu diezgan saēdusies rīt jāsaņem sevi rokās :D

un es neēdu pēc vakariņām vairāk neko. tās man ir 7os. nevis 6os :D bet tā kā gulēt eju uz 12 tad tas ir ok. šito neēšanu jau daru kādu pusotru gadu noteikti, un man diezgan īstenībā tas palidzēja :)
05.02.2014 20:46 |

Reitings 194
Es gulēt eju +/- 24:00! Citas dienas var mierīgi izturēt, bet citas atkal ļoti grūti! Šodien ir ļoti grūti!!!:( It īpaši, kad taisu vīram vakariņas, tik grūti kādu kumosu neapēst, bet turos :)
Un jau pa 5 dienām jūtu, ka kuņģis ir sarāvies: 1kārt vēders ir plakanāks un 2kārt brokastīs piemēram pie omletes un biezpiena varēju apēst brīvi līdz 3 maizītēm, tagad vairāk par 1 nelien iekšā :) Un arī citās ēdienreizēs porcijas paliek mazākas:)
05.02.2014 21:12 |

Reitings 6245
Ксенушка, vai tad tās sešas stundas neēšanas organismam nav par traku (un tad vēl visa nakts bez ēšanas) ..?! :O Man šķiet, ka Tu mierīgi varētu neēst no 20, ja tikai 24 ej gulēt..
Neesmu nekāds spečuks, tikai filozofēju :D
05.02.2014 21:17 |

Reitings 194
Es jau saprotu, ka ar to neēšanu pēc 18:00 es daudz svaru nenometīšu, bet vismaz vairs nerīšu tik daudz un tad vismaz svars vairs nenāks klāt :)
05.02.2014 21:18 |

Reitings 194
arieta es tev piekrītu, arī neesmu spečuks, bet šobrīd domāju, ka man tā būs labāk!
Visu laiku es jau nedomāju pieturēties pie tāda režīma:) Tā domāju noturēties vēl pāris nedēļas un tad redzēs kas notiek ar svaru un domāšu tālāk :)
05.02.2014 21:23 |

Reitings 2872
nu es varu izturēt mierīgi, jo daru tā jau labu laiku, organisms ir pieradis :) protams ir reizes, kad tiek apēsts kkas arī vēlāk - ja ir svētki vai kkas tāds. Un ir reizes, kad vakariņas sanāk tikai ap tiem 20.00, bet tad gan es jūtos slikti un nevaru aizmigt, jo kuņģi baigi spiež. Ja kko baigi gribas, tad iedzeru tēju labāk, nevis ēdu vakarā.
Izdomāju tā darīt, jo bija man tā mode pašā vakarā līst pie ledusskapja un kko uzgrauzt, kaut nemaz ēst negribas :D tad nosolījos vnk tā vairs nedarīt, jo tam nav nekādas jēgas. Protams arī pamainīju savu ēdienkarti kopumā un tā palēnām man nonāca nost kādi 7kg. Tagad sapratu, ka vairāk neko ar to vien panākt nevarēšu :D tad jādomā vairāk par sportu un vēl jāpamaina sava ēdienkarte :)
05.02.2014 23:35 |

Reitings 299
Reģ: 03.04.2013
B. Rupjmaize,auzu putra ar linsēklām,zaļā tēja
P. Soļanka,rupjmaize,ābols
V.Biezpiens,ābols,zaļā tēja. Pluss daudz ūdens ar citronu
Cardio un abs.
06.02.2014 00:35 |

Reitings 494
Reģ: 17.10.2013
Neesmu cosmo bijusi labu laicinu.
Varetu teikt,ka man nav ne pieaudzets ne nomests svars. Ja,attaisnojos ar to,ka loti daudziem ir dz-dienas janvari.
Kopuma sveru kadus 56
Man bija plans vairak nomest,vairak ar sportu nodarboties un taa....bet man liekas tas tik loti neiespejami,ja es visu laiku kaut ko daru un man nav laika. Ja man ari ir brivs bridis tad tas ir jaatvel atputai,savadak vel kajas noluzis. Nu traki man ar to laiku. Varbut nemaku planot,bet nesanak brivu brizu.
Laikam esmu piekerusi sevi pie vislielakas vajibas,ta noteikti ir maize un saldumi.:D
Piemeram,mana dienas edienkarte.
B.Rits sokoladas konfekte,teja,risi ar vistas fileju un darzeniem.
P.Zali riekstini,aptuveni 500kcal
V.4sokolades cepumi ar zeleju,risi ar darzeniem un vistu.
Nav tik traki no malas paskatoties,un es neieveroju nekadu dietu.
Sanaca man te tada saruna pasai ar sevi saruna:)
Novelu sev veiksmi. Bus jaiet biezak cosmo.lv,tada veida var dabut motivaciju.
06.02.2014 00:52 |

Reitings 61
Reģ: 27.12.2013
haha, esmu gan es ātra..
tikko nosvēros

krūtis 86 cm
viduklis 87 cm
gurni (tabulā nepareizi, sāku ar 111 cm) tagad 109 cm
roka 32 cm
ciska 65 cm

svars: ~ 82 kg

kaut kas jau mazliet ir, bet kaut kā neesmu apmierināta ar sevi. no malas gan jau izskatās normāli, pāris centimetri no dažām vietām nost, svars mazliet arī, bet nu švaki man ar to sportošanu. ēst vēl kaut kā daļēji sanāk (ar dažām atkāpēm), bet tagad, kad uz pāris mēnešiem dzīvoju vienā istabā ar brāli, jo manējā ir neizturams aukstums, vairs pat nav vietas, kur mājās mazliet pasportot. jāgaida, kad paliks siltāks, lai varu atkal pārcelties uz savu istabu un izpausties.. :D stulba atruna, bet tā nu sanāk.
06.02.2014 19:21 |

Reitings 494
B. 2maizes ar vistu, teja
p.kafija,cepums ar medu
v.5maizes ar ananasu ievarijumu, 4 vafeles ar iebiezinato pienu, kartupeli ar titara kotleti un salatiniem(taa,es zinu ka saldumi ir vajiba)

Kur visas ir palikusas!!
06.02.2014 23:19 |

Reitings 471
visas nobijušās dēļ diskusijas, kurās jūs nodrsa :D
06.02.2014 23:21 |

Reitings 494
ko?
06.02.2014 23:29 |

Reitings 188
Reģ: 01.01.2014
Labs rīts! Šodien vakarā apsolu jauno tabulu!

Brokastīs esmu apēdusi pusi banāna, 2 rudzu maizes ar lasi+vājp.sieru, 1 vesela ola+1 baltums.

Prieks par visām, kam izdodas! :)
07.02.2014 10:07 |

10 gadi
Reitings 350
Meitenes tās, kuras domā par skriešanu, sāciet pavasarī. Skrieniet tik lēnu, ka gājējs var apdzīt. Elpojiet ar vēderu, izpūšot pēc iespējas vairāk gaisu, lai automātiki ieelpotu vairāk. Ja tā dara, tad sānā nedur. Pirmo reiz vispār pietiek tik 5 min tāds skrējiens. Un tad jau lēnām izturība pieaugs. Es tiku lidz pusstundai bez pārtraukuma 3x ned.
Jā, un man arī bija mūža trauma no skolas krosiem, kad melns gar acīm metās un ģībiens nāca skrienot.
Bet kāds lepnums pārņēma, kad izdevās. Nezinu, kas izdalās organismā, bet pēc skriešanas tāda viegla galva sajūta kā uzvarētājam. :-) Tagad gaidu pavasari, jo ziemā neskrienu, man jūtīgs kakls.
07.02.2014 10:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits