savourer, nē, nē nē. tā ir diēta, kas vairāk ir uz ķīmiskajām reakcijām organismā. doti konkrēti produkti, kurus drīksti ēst. ir arī kā kuru reizi - ļoti bieži vari ēst neierobežotā daudzumā, piemēram, gaļu, salātus, noteiktus augļus utt. būtībā diēta vispār nebalstās uz kaloriju daudzumu. viena paziņa bija ievērojusi, teica, ka ir kādi 14 kg nomesti (bet bija un vēl joprojām ir daudz ko mest, es pat neceru uz tik efektīviem rezultātiem. man būtu labi arī ar ~ 5 kg, var pat mazāk) un sāta sajūta ievērojami samazinājusies. beidza viņa ap decembra sākumu. ar visiem svētkiem uzēda klāt 2 - 4 kg, bet tie pēc svētkiem un normālas ēšanas nogāja. tagad ēd veselīgi, sabalansēti un viss kārtībā.
es parasti neievēroju diētas, bet šoreiz izdomāju, ka vienkārši kā atspēriens jāpaņem šī. mans mērķis ir vairāk sevis disciplinēšana (jo te nu tiešām nevar apēst neko, ko nedrīkst. pat mazu gabaliņu no nekā cita, citādāk viss vējā) un sāta sajūtas samazināšana, nevis kilogramu zaudēšana. :)
ak jā, un par PS - dažus mēnešus atpakaļ nopirku ar zemeņu garšu, pārāk specifiska piegarša, nezinu, kaut kas nepatika. kad varēšu, laikam jānopērk atkal un jāiemēģina, varbūt iepatiksies. :D