man tā zemesriekstu sveista burciņa ir mājās uz vietas: sastāvā rakstīts tikai: 97% zemesriekstu; zemesriekstu eļļa; cukurs; sāls. un nemaz nav dikti dārgāka kā Rimi burciņa! :)
Cerise- jāmaksā tikai tā summa kas norādīta - un viss.. tas jau ir par visu- arī par kartiņu! (attiecīi, ja vēlies iet uz 6 klubiem, maksā 26.99LVL vai 38,40 EUR un ej sportot cik reizes dienā vēlies + cenā iekļauta viena grupu nodarbība dienā, kuru vari apmeklēt, ja ir vēlēšanās ;)
traka diena, visa diena uz kājām, liela skriešana vēl un aerobika nesanāca, jo nebija laika vienkārši, bet domāju,ka spēka ar nebūtu.,. kājiņas dikti sāp. pa dienu vēl apēdu banānu, biezpiena sieriņu un piena spēku dzēru, bet to gan visas dienas garumā.. tagad vēl izdzēru līdz galam, drauga mamma bez maz vai ar varu lika apēst viltoto zaķi, tos divus gabaliņus apēdu un piena spēks.. vairāk neko negribu kā iet gulēt. :)
liene- es ar taisu diva veida 30day challange - cardio un presītēm :)
Bet jā, vakariņas. Skarbi. Draugs atvedīs ēdienu.
Kā man tas nepatīk, jo atvestais ēdiens parasti ir ļoooti gards.
Es taisu kartupeļus ar salātiņiem, domāju arī tos tad vakariņās ēst.
Tāpat, ceru, ka rīt satikšos ar kursameitenēm un sanāks neēst.
Man šodienas kontā: brokastīs omlete (2 dzeltenumi + 3 olu baltumi) un banāns, uzkoda 2h pirms pusdienām - banāns, pusdienās vista bez ādas + tomāti, vakariņās plovs un pēc tam body revolution. Pa dienu darbā gadījās daži šokolādes našķi.
Pagaidām viss ok, būs interesanti uzzināt, cik kg būs noripojuši pēc pirmās fāzes. :)
Šodien nedaudz paskrēju un sajutu, ka presīte sāp. Tik laba sajūta. Kā arī tagad vakarā, izdarot presītes, kājas nedaudz sāp.
Vispār šodien grēkoju, vakarā pārēdos.
mm,man tikko atveda no čehijas zemesriekstus, ja visi lielie rīmas tagad neapēdīs, tad rīt jāpamēģina būs sataisīt zemesrieksu sviests. uz nakti jau toč riekstus neēdīšu, sadzēros zāles, kājas pārāk sāp!
es to zemesriekstu pirku uz Brīvības ielas- sporta uztura veikalā (laikam pie Artilērijas ielas netālu). šķiet, ka saucās x-power, bet neesmu pārliecināta ;)