Oho, pa 2 dienām gan daudz sarakstīts, un tik daudzas nu mēs esam, pilnīgi prieks! :)
Lasot tik sapratu, ka priecājos, ka man neviens nav šogad sadāvinājis saldumus svētkos... Paveicās. :D
Palaidniga Man te Sportland tagad ir smukas atlaides, bet tas nav Rīgā. Pieguļošas sporta bikses maksāja 20-25 Ls.
Savourer Pavisam no uztura esmu izslēgusi margarīnu un, protams, to, kas negaršo. Izvairos no frī kartupeļiem, čipsiem, majonēzes, baltmaizes (tikai Delisnack burgeros), bulciņām (ļoti reti atļaujos apēst kaut ko no kārtainās mīklas), visiem desveidīgajiem ''gaļas'' izstrādājumiem. Cenšos mazāk ēst kartupeļus, makaronus un saldumus, un nelietot alkoholu, arī gāzētos dzērienus (tikai Zero kolu). Kafiju dzeru tikai tad, kad tiešām ir vajadzība.
GOLDEN Tāfelīte šokolādes dienā ir par traku! :D Bet domāju, ka, piemēram, 3 gabaliņi tieši melnās šokolādes dienā nenāks par ļaunu. :) Vai saujiņa riekstu un 1 gabaliņš... Zinu vien to, ka lai saldummīlis atradinātos no saldumiem, ir jābūt ļoti lielam gribasspēkam, un reiz man tāds bija, 3 nedēļas izturēju bez šokolādes.. (jā, sasniegums :D)