Kā pārmācīt?

Reitings 122
Reģ: 07.11.2013
Tātad, lieta tāda - ar savu puisi un viņa draugu īrējam vienu dzīvokli. No sākuma tas puiša draugs likās foršs cilvēks, bet jo ilgāk dzīvojam kopā, jo lielāks cūka izrādās, respektīvi, nemazgājas, netīrie trauki viņa istabā stāv nedēļām, visa istaba ir netīra (ja būtu tikai nekārtīga, tad pievērtu acis). Vienīgais iemesls kāpēc no turienes nesmird ir, jo viņš dzīvo istabā ar balkonu. Ir mēģināts runāt, esmu mēģinājusi netīrīt neko mājās, lai saprot, ka kārtībā visā pārējā mājā nerodas ne no kā, nekas nepalīdz (turklāt pašai bija pretīgi dzīvot tā). Man ir neērti pie sevis lūgt draugus, zinot, ka viens cilvēks nekad neko nenoliek savā vietā. Ja arī uztaisa ēst, tad visa virtuve paliek pilnīgā nekārtībā. Esmu izmisumā, kā vēl cīnīties pret cilvēka nevēlēšanos pēc sevis savākt? Izvākties lūgsim vasarā, lai cilvēks var atrast lētu dzīvesvietu, šobrīd kaut kā neērti, bet līdz vasarai vēl tālu, nesaprotu, ko darīt lietas labā. Padomi?
03.01.2014 17:08 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
uzkar viņam kaklā gaisa atsvaidzinātāju- to eglīti, ko karina pie mašīnas spoguļa :D
09.01.2014 18:19 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Haha mums bija tieshi taapat !
Mees vel saakumaa kopaa gatavojaam visu, nuuuu.. Es gatavoju mums visiem.
Un daudz gatavoju, lai pietiek 2-3 dienaam. Bet.. Muusu draugs kurii zaali, sasauc draugus un visu apeed pa nakti, kamer mes gulam :D
Par nekaartiibu vispar nav ko piebilst.

Sakumaa sasaucu apaljo galdu, pateicu, ka katru sestdienu visi kopaa tiiram maaju. Kaadu meenesi sarbojaas tas. Velak jau kad mes ar draugu saakaam kaartot, musu kuriitaajs ieliida savaa istabaa, pagaidija, kad mes visu iztiiram, un tad lida aaraa, taisij est uz tikko notiiriitaas pliits, gaaja mazgaaties tiirajaa vannasistabaa un jaa.. Tiriiba aatri pazuda :D
09.01.2014 18:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits