Man radi/paziņas dzīvo gan Ādažos, gan Carnikavā. Manuprāt, ja ir ģimene, bērns/-i, suns, tad tās vietas ir ideālas. Rīga rokas stiepiena attālumā. Ādažu paziņa vienīgi sūdzas par sastrēgumiem, jo darba laikā (no rītiem virzienā UZ Rīgu un vakarā virzienā NO Rīgas) ir sastrēgumi. Es arī regulāri tur braukāju (bet dzīvoju tālāk kā Ādažos), tāpēc zinu, kā tas ir - ja Rīgā brauc iekšā ap pus8, 8iem, tad vēl ir daudz maz ok, bet ap pus9 līdz pus10 reizēm jāstāv ļoti ilgi. Tas pats dienas beigās braucot ārpus Rīgas - jāpaspēj izbraukt ap/pirms 5iem, tad vēl daudz maz ok. Tas tad, ja brauc ar mašīnu. Bet autobusi gan jau vēl lielākos sastrēgumos stāv. Carnikavai pluss tāds, ka ir vilciens, kurš nekad nestāv sastrēgumos, tāpēc vienmēr garantētā laikā nonāksi Rīgā. Par kultūras dzīvi nemācēšu spriest, bet zinu, ka mans tētis mēdz apmeklēt baseinu Ādažos.
20 min brauciena attālumā ar vilcienu no Carnikavas ir Saulkrasti, kas, manuprāt, ir daudz skaistāka pilsēta par Ādažiem un Carnikavu. Veikali arī ir vairāki, ja tas ir svarīgs rādītājs. Ir mūziks klubs (bet nestrādā pa ziemu...)