tas, ko tev te meitenes saka, ka nepiedotu krāpšanu, ir ļoti cieši saistīts ar to, ka tu nespēj uzticēties. es teiktu tā, ja tu nespēj uzticēties jau ilgu laiku viņam, tu tā arī īsti neesi piedevusi viņa nodarījumu. un tas ir tikai saprotami. piedod, bet nav jācīnās ar zobiem un nagiem par to, kas tevi neciena. diemžēl...ko es varu pateikt, esmu dzīvē redzējusi pārāk daudz, lai ticētu,ka pēc šīm krāpšanas reizēm puisis tevi vairāk nekrāps..ja tas ir noticis attiecību sākumposmā, kad jūs vēl varbūt pat neskaitījāties pāris, tad es uz to skatītos savādāk..loģiski, ka vīrietis tagad kādu laiku līdīs uz vēdera, jo ar sliktu attieksmi tu taču viņu atpakaļ neņemtu, ne tā??
es arī nespētu ticēt vairāk vīrietim, kurš mani jau divas reizes ir piekrāpis.
uzsākot šeit diskusiju, tev arī bija jāsaprot, ka visas tev neglaudīs rociņu un neteiks, cik tu es laba sieviete, ka piedevi krāpšanu. jā, varbūt ir situācijas, kad varētu piedot krāpšanu, bet no savas un redzētās pieredzes nezinu nevienu gadījumu, kad krāpšana būtu piedodama. arī gadījumos, kad tā it kā tiek piedota, sieviete tiek piekrāpta atkal. tikai ne vienmēr viņa par to uzzina. tas, ka tu nezini, vai tevi krāpj, nenozīmē, ka tas nenotiek.
tu pati atbildēji, ka tu esi kopā ar šo cilvēku tādēļ, ka viņu mīli. jā, mīlestība ir vissvarīgākā lieta attiecībās, bet tā nav vienīgā. cilvēki bieži šķiras arī mīlot viens otru. un tam ir daudz un dažādu iemeslu. tādēļ tikai tas, ka tu mīli otru cilvēku, nenozīmē, ka tev ir viss jāpiedod un jābūt ar viņu kopā. ir pietiekoši daudz faktori, kas pavada mīlestību. viena pati tā mūžīgi neeksistēs. un, kā jau teicu, tas, ka viņš tagad tavā priekšā lien uz vēdera, nenozīmē, ka viņš nekrāpj vai nekrāps..