Atbrīvojums.

Reitings 143
Reģ: 14.12.2013
Nāku ar konkrētu jautājumu. Vajag atbrīvojumu no sporta, ja ne uz pusgadu, tad vismaz uz 3 mēnešiem. Vai ir kāds ārsts/-e, ar kuru var "sarunāt"? Ļoti, ļoti nepieciešams!

Parādā nepalikšu, kā arī tas paliek tikai starp mums!

Ja kāda var izpalīdzēt, rakstiet uz -

[email protected]

Būšu ļoti pateicīga!
01.01.2014 00:10 |

Reitings 43
Reģ: 21.10.2013
Es nesaprotu kapeec jaasporto uz atziimi? Kaada jeega? Latvijaa man sports arii nepatika. Viss vienaa stresaa. Kad parvaacos uz Iriju, sports bija vieta kur tu vari paspeleet speeles, izlekaaties, trakot. Ik pa laikam mums atnaaca pilates skolotaaja, vai zumba skolotaaja. Bija super. Nebuutu slikti ja LV kaut ko taadu izdariitu.

Ceru ka izdosies! :)
08.01.2014 23:01 |

Reitings 971
Reģ: 23.01.2011
Būtu man Tavas problēmas pagājušo gadu, ka ļoti negribētu iet uz sportu. Man bija pretēji, muguras dēļ nevarēju iet...
08.01.2014 23:04 |

Reitings 176
Reģ: 17.07.2012
Ar manam muguras un acu problemam,es dabuju tik atbrivojumu no parslodzes un krosiem..neskatoties uz to, ka man vel plusaa paliek slikti spelejot,piem.,basketbolu vai stritbolu. Bet labi, ka skolotaja daudz maz saprot,kas man ir un nespiez(un ari pati saku,ka nedarisu,jo slikti)
Bet sports ir vajadzigs,un neviens nesaka, ka tas ir jadara tikai skola,tik pat labi to var darit pats))
12.01.2014 12:11 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Neskaitāmi cilvēki lauzuši rokas, sazilinājuši acis, mēžģījuši kājas, spridzinājuši kaulus. Arī es esmu lauzusi pirkstu sporta nodarbības laikā.

Un? Nesaprotu, kā to ietekmē sporta skolotājs?

Tautas bumbā arī lauzu pirkstu, ķerot klasesbiedra mesto bumbu. Skolotājs tur vispār ne pa tēmu. :D
12.01.2014 12:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits