Gadu rezumējot...

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
1) Kādi ir jūsu šā gada piepildītie mērķi, sasniegtais, kas silda sirdi?

2) Gada lielākā vilšanās: sevī, apkārtējos cilvēkos, pasaulē?

3) Gada labākā: grāmata, filma, pirkums?
31.12.2013 01:27 |

Reitings 27
Reģ: 14.11.2013
Paskatoties atpakaļ, jāsaka, ka iepriekšējais gads ir bijis bagāts ar spilgtiem notikumiem. Esmu izmainījusi savu dzīvi nu ļoti, ļoti. Nedēļas laikā aizgāju no darba, pārcēlos uz pilnīgi svešu vietu, saderinājos, sāku strādāt savā sapņu darba vietā, pabeidzu studijas, iegādājāmies sev jaunas majas, mūsu mazajai ģimenei pievienojās velviens četrkājainais draugs..... daudz pozitīvo lietu bijis :)
Vilšanās varbūt ir atsevišķos cilvēkos, bet nekas tik nozīmīgs lai būtu pieminēšans vērts. Labāk atcerēties to labo, kas bijis :)
Gada pirkums noteikti ir jaunās mājas un tie pāris ārzemju braucieni, kas šogad ir bijuši un snieguši tik daudz skaistu emociju!
01.01.2014 16:15 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Gads kopumā bijis superīgs, tik daudz labu lietu bijis (l)
Bet nu lielākā vilšanās man ir pašai sevī, ka biju spējīga uz kaut ko tik pretīgu, iespējams, sniedzot galīgi pretēju iespaidu, bet manī joprojām ir ticība, ka viss tomēr ir labāk, nekā ŠĶIET man
01.01.2014 16:32 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
1) Cita mājvieta, laimīgas attiecības - kļuvušas vēl labākas, pa pusei noliktas tiesības, labāks atlagojums, biju lieliskā ceļojumā 2 nedēļu garumā
2) Esmu smagi palaidusies sportā un pareizajā uzturā :/ 3 manas draudzenes ir pārcēlušās uz citu pilsētu pie saviem puišiem- tā kā tagad viņas man ir virtuālās draudzenes ar kurām sarakstos reizi mēnesī :/ Reāli man vairāk nav draudzeņu, katra aizgājusi savu ceļu.
3) planšete, iebūvējamais skapis, no grāmatām- grūti nosaukt, tāpat arī par filmām
01.01.2014 17:29 |

Reitings 3
Reģ: 31.12.2013
libra , kādā jomā Tu strādā, ja drīkst jautāt?
01.01.2014 17:45 |

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 15.06.2012
Aizmirsu pastāstīt par gada pirkumiem - MacBook Pro un Sony 3D televizors, no abiem esmu sajūsmā =)
01.01.2014 19:15 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
1. Pabeidzu universitāti un piepildīju vienu no savām vislielākajām vēlmēm, par ko biju sapņojusi gandrīz 10 gadus.
2. -
3. iPad un ceļojumi. Par filmām jau rakstīju citā diskusijā, literatūra - Filips Rots, Džons Apdaiks.
01.01.2014 19:59 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
1. Lielākais mērķis iegūt perfektu smaidu un to arī izdarīju! Uz gada beigām sāku pamazām piepildīt vienu no mazajiem sapnīšiem, vēl tāls ceļš saistībā ar to ejams, bet Es ticu Sev un došos ar pārliecību ar visu uz priekšu. 2013 gads kopumā ir izdevies lielisks!
2. Vīlusies tikai dažos cilvēkos,ne labākajos draugos,bet dažos vīriešos, jo tā ar nesatiku Savu mīlestību, ceru,ka šogad satikšu.
3.Filma - "Ir laiks" pārējās neatceros,jo skatos daudz filmas
Grāmata - "Salauzto siržu tango" izlasot, iemīlēju spāņu valodu
Pirkums - kā jau kuro gadu daudz skaistas zeķubikses,kleitas, gada pirkums matu taisnotājs un PC, ko jau sen vajadzēja.
01.01.2014 22:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
1. Negaidiiju, ka daudzos prieksmetos buushu speejiiga sasniegt labaako rezultaatu no visa kursa, lai gan esmu viena no vecaakajaam studenteem. Tas mani patieshaam izbriiniija, jo nebiju domaajusi, ka speeju tik labi maaciities, kur nu veel konkureet ar svaigajiem devinjpadsmitgadnieku praatiem.
2. Veel vairaak viilos daudzos medikjos. Ljoti skumdinaaja tas, ka daudzi izveelaas sho jomu atalgojuma deelj un veic darbu ar gariem zobiem un pavirshi. Ir tachu citi, vieglaaki darbi, kuros var dabuut tikpat labu naudu, tad kaapeec ir jaamaitaa dziive slimiem cilveekiem.
3. Gada atklaajums - nezinu, kaa tas ir latviski, bet tiku pie stelles kas saucaas insinkerator, kas samalj orgaaniskos atkritumus izlietnes trubaa un novada taalaak uz kanalizaaciju. Vairs nekaadas izlietnes tiiriishanas.
01.01.2014 23:12 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
1) Lielākos mērķus, diemžēl, neizdevās piepildīt, bet pie tā pati esmu vainīga. Vērtīgākais, ko esmu ieguvusi, varētu būt saistīts ar personības izaugsmi un pilnveidošanos. Daudz ko sāku saprast, radās atbildes uz daudziem jautājumiem, dažādas atklāsmes... :)

2) Lielākā vilšanās, protams, ir sevī, savā slinkumā attiecībā uz skolu, sportošanu, veselīgo dzīvesveidu...

3) Man ļoti patīk ''Bada Spēles'', tāpēc esmu sajūsmā par filmu, otro daļu, arī pirmo. :)
02.01.2014 00:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-man tavs atklaajums arii ir,bet mees to saucam-"garbage disposer"-nupat viiram pateicu tavu interesanto nosaukumu un vins saka,ka Kanaadaa laikam tomeer ir cita anglu valoda:DNoteikti tu pareizi pateici,bet laikam tautaa taa nelieto to nosaukumu.
Es atklaaju, ka mani miilaakie seriaali sogad bija "Weeds","Breaking Bad","House of Cards" un tagad jau iet valaa "Homeland".Graamatas laikam sogad manaa topaa ir "Francuuzietes visos gada laikos","Otrdienas ar Moriju"-loti patika lasiit arii latviesu valodaa!Graamatas loti daudzas patika ,kuras bija suutiitas no Latvijas-latviesu autoru.
Es varbuut to nesauktu par vilsanos ,bet atklaaju, ka mani pievelk iipasa kategorija cilveeku,ja runaa tiesi par sievieteem.Vairaakas savas "vecaas draudzenes" ir kluvusas vienkaarsi par labaam pazinaam.
Lielaakais meerkis man ir, iegaadaaties iipasumu Hawaii.
02.01.2014 01:42 |

Reitings 143
Reģ: 29.12.2013
1. Iegādajos melnu BMW cabrio.

2. Vīlos savā draudzenē, kurai aizdevu Gucci somiņu, kuru pati nozaga, taču zinu, ka meloja.

3. Twiligt saga
02.01.2014 01:55 |

Reitings 143
Reģ: 29.12.2013
tb. 2. Vīlos savā draudzenē, kurai aizdevu Gucci somiņu, kuru pēc tam man nozaga, neatdeva atpakaļ. Taču teica, ka neesot zagusi. Zinu, ka tā b**** to izdarīja.
02.01.2014 01:57 |

Reitings 46
Reģ: 06.01.2014
1. Izdarīju visu ko vēlējos gada sākumā,piepildījās arī visas Jaungada naktī izteiktās vēlmes,tikai pati nesaprotu,vai man tās vispār bija vajadzīgas. Esmu uzsākusi Jaunu dzīvi citā valstī,cenšos kļūt labāks cilvēks. Sirdi silda tas,ka manāmi uzlabojušās attiecības ar māsu. Un jā,tieši 2013.gada laikā.

2. Lielākā vilšanās sevī- Nesapratu ko gribu.
Apkārtējos cilvēkos-ļoti smagi vīlos tajos,ko uzskatīju par labākajiem draugiem.
Kopumā viss gads bijis smags un daudz sāpīgiem pārdzīvojumiem pilns/tuvinieka nāve,finansiālas grūtības/,tomēr,ir arī daudz labu lietu,kas notikušas. No visa sliktā kaut ko esmu iemācījusies!
Lieki teikt,ka visas Pasaulē notikušās traģēdijas bieži vien ''nosita'' garastāvokli tā pamatīgi,bet arī tas viss lika pārvērtēt galveno dzīvē un saprast,kas ir svarīgākais.

3) Iepatikušās P.Coelho rakstītās grāmatas,Franču kino,bet tas viss tikai likumsakarīgi,jo tagad dzīvoju Francijā. Gada pirkums varētu būt izlaiduma kleita,kuras cena bija smieklīga 2Ls,bet kleitu dievinu.
06.01.2014 03:26 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
1) Laikam tomēr esmu vairāk iemācījusies sevi mīlēt, maznozīmīgāk kā cilvēki no malas uz mani skatās (kas agrāk uztrauca) Neklausos EHR, nepatīk, liekas nav tur ko dzirdēt. Laikam,paldies Dievam , tīņu domāšana "skriet pakaļ tam ko citi dara" beigusies. :D

2) Vienkārši sākt darīt! Tagad,ne pēc piecām minūtēm ,kuras novelk līdz brīdim ,kad ir jau "ai ,iztiks" Bet ņemt un izdarīt! Grūti. Neiekrāt parādus darāmā ziņā.
...arī vilšanās ,ka no radiniekiem nav cilvēks ,kurš saprastu mani no pusvārda. Tuvākie radi esam katrs tik atšķirīgas personības. Tomēr viena uzticības persona ir ,kura pat ja neizprot līdz galam, tad vismaz skaidri zinu- nevienam manis stāstīto tālāk neizpļāpās. :)

3)Gada labākā filma -The great Gatsby (reti ,kura no jaunajām filmām patīk). Pirkumi dažādi labi bijuši. Lietas ,kuras visvairāk esmu gribējusi ,esmu dabūjusi. :)
06.01.2014 06:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits