Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gadu rezumējot...

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
1) Kādi ir jūsu šā gada piepildītie mērķi, sasniegtais, kas silda sirdi?

2) Gada lielākā vilšanās: sevī, apkārtējos cilvēkos, pasaulē?

3) Gada labākā: grāmata, filma, pirkums?
31.12.2013 01:27 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
1) Smags,bet vērtīgs atklājums, neevēlos sīkāk stāstīt.
2) cilvēku stulbums un naivums, izrādās man paziņu lokā ir tādi kas finansiāli atbalsta Sīrijas nemierniekus, drausmīga vilšanās
3) Vienu grāmatu ir grūti izcelt, daudz kas vērtīgs izlaists. Gada vērtīgākais pirkums varētu būt planšetes. Diez kur es biju agrāk?
31.12.2013 01:40 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
1) Pirmā nopietnā darbavieta :)

2) Vilšanās cilvēkos. Un tas, cik grūti izmainīt sevi un savus netikumus.

3) Hmmm... laikam jau telefons. Tās visas aplikācijas tik ļoti uzlabojušas manu dzīvi! :D
31.12.2013 01:45 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
šis gads ir bijis nelaimēm pilns un viscaur skumjš. nevaru sagaidīt Jauno. cerams, ka tas būs balts un gaišs.
pie grāmatām noteikti Kafkas gara darbi. esmu sajūsmā.
31.12.2013 01:47 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
1) jauns darbs labākā amatā, iegūta autovadītāja apliecība, sapņu ceļojums NY, atgūta draudzība, kuru es beidzot novērtēju un loloju, pirmā personīgā automašīna, personīgā izaugsme;
2) lai arī cik ilgi centos to neatzīt - no viena cilvēka nevar gaidīt visu;
3) pirkums - ideāli zābaki, sapņu soma, auto; grāmatas un filmas - esmu bezcerīga romantiķe un manu sirdi ir aizkustinājuši daudzi mīlasstāsti.
31.12.2013 01:51 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
1) Šis ir bijis darba gads. Esmu izdarījusi daudz un izmēģinājusi sevi daudzās jomās. Iesāku palielu projektu, kas tiks īstenots nākamgad, tas laikam visvairāk silda sirdi - tas būs diezgan grandiozi un priecēs daudzas jo daudzas sirdis, es ceru. Piedzīvoju arī savu pirmo solo koncertu, iepazinos ar ārkārtīgi daudziem fantastiskiem cilvēkiem, kas man sniedz enerģiju un motivāciju strādāt. Kā arī, protams, daudz laika pavadīju ar savu mazulīti, kuras smaids silda sirdi pat draņķīgākajā dienā.

2) Gada vilšanās sevī ir diezgan konkrēts viens atgadījums, ko labprāt neķidāšu - lai paliek pagātnē un kalpo par mācību. Apkārtējos - draugos, ģimenē - nevarētu teikt, ka būtu vīlusies, drīzāk neviens mani īpaši pozitīvi nepārsteidza, bez tam es jau nekādu "wow" arī negaidīju. Lielākā vilšanās pasaulē? Maximas traģēdija. Vilšanās tajā, kā to izmanto politikā -tas ir ļoti, ļoti skumji un par mums kā sabiedrību neliecina pilnīgi neko labu. Šis notikums būtu arī ierindojams nominācijā "gada lielākais pārdzīvojums". Paldies Dievam, ar mani un apkārtējiem šogad nav noticis nekas, kas mani būtu iztrūcinājis vairāk par šo traģēdiju.

3) Gada labāko grāmatu nenosaukšu, jo man ir tendence vairākkārt pārlasīt 30 savas mīļākās grāmatas atkal un atkal, tā kā jaunas lasu salīdzinoši reti. Vonnegūts man iet pie sirds bez gala, tāpēc viņam arī uz debesīm sūtu virtuālo žetonu par šī gada labāko grāmatu. Filmas jau atkal daudz neskatos, tādas, kas atmiņā palikušas ir Disconnect, Side Effects un Stalingrad. Gada labākais pirkums viennozīmīgi ir Londonas ceļojums un viss, kas tika iegādāts tā laikā, kā arī gada sākumā - mašīna.
31.12.2013 02:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man sis gads ir bijis loti veiksmiigs visaadaa zinaa!Laikam viens no veiksmiigaakajiem gadiem esot svesumaa!:)
31.12.2013 02:54 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Pacelšu. :)
31.12.2013 10:35 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Kā jau vienā diskusijā rakstīju, šis man bija milzīgu pārmaiņu gads. Un ļoti pozitīvs gads kopumā. Šī gada sakumā es nevarēju saprast, kurā virzienā gads mani aiznesīs, jo gribējās gan paaugstinājumu darbā, gan ģimenes pieaugumu. Rezultātā es dabūju abus - janvārī mani gan paaugstināja, gan es uzzināju, ka gaidu bēbīti. Gada notikums numur 1, protams, ir grūtniecības laiks un dēla dzimšana. Tas šo gadu ir pārņēmis tik ļoti, ka nekādas īstas vilšanās vai ko tamlīdzīgu tagad nespēju nosaukt.
Gada filma - tā, kuras laikā es aizmigu kino, jo nebiju nakti gulējusi dēliņa barošanas režīma dēļ (tā bija kaut kāda multene :D )
Gada pirkums - telefons.
31.12.2013 11:00 |

Reitings 686
Reģ: 20.10.2012
1. mans piepildītais mērķis ir tāds (līdz galam tmr nav) : uztvert dzīvi vieglāk, kļūt mazliet pohujistiskākai, neuztert visu tik nopietni, mazāk stresot
2. vilšanās : lielākoties cilvēkos, kuri šā gada laikā bija man tuvāki. Vispār vīlos tiešām visvairāk cilvēkos, ne tik ļoti sevī. Atkājās cilvēku neizsmeļamā bezatbildība, bezjūtība utt.
3.diemžēl par 3. nav ko rakstīt. Bet šeit es varētu piebilst savu gada labāko notikumu, kurš man visspigtāk iespiedies atmiņā - tā ir vasara, visa kopumā, vis vis man vasarā ļoti patika, jo tad tika izdzīvotas daudz patīkamas emocijas :)
31.12.2013 11:00 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
1) Paaugstinājums amatā un gan uzņēmumam, gan man personīgi ļoti svarīgu projektu veiksmīga realizācija.
2) Lielākā vilšanās sevī par to, ka pārāk daudz dzīvoju ilūzijās - gan par sevi, gan apkārtējiem cilvēkiem. Tad tas patiesības mirklis kļūst ļoti sāpīgs, jo nesaskan ar to, kā biju iztēlojusies.
3) Grāmata - V.Siņeļņikovs "Dzīves noteicēja mācībgrāmata".
31.12.2013 11:01 |

Reitings 123
Reģ: 24.09.2013
1)Sapņu ceļojums uz Dubaiju, kļūšana par sievu :)
2) Nesaprotu cilvēkus, kuri visā saskata tikai negatīvo un nevar beigt žēlot sevi.
3) Nav nekas tāds atmiņā paliekošs...
31.12.2013 11:30 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
1) Neskatoties uz visiem su... pabeidzu maģistrus. Sapratu ģimenes spēku. Pa gadu zaudēju 6 kg, kaut arī plānoju vairāk, bet tas jau tāds sīkums vien ir, ir jau svarīgākas problēmas par pāris kg.
2) Atklājās drausmīgas veselības problēmas, kurus pati arī esmu pieļavusi, sava veida karma, atmaksa. Esmu vīlusies vienā cilvēkā profesionālajā jomā, tā pa nopietno iegāza.
3) Grāmata -"Kumeli sauks par Delveri" - Blaumaņa Purva brīdēja turpinājums :) Pirkums - zābaki, kurus sen gribēju. Filma - pirmais, kas nāk prātā - "12 ziemassvētku randiņi", jo parāda, cik svarīgs ir katrs notikums, cilvēks un kā pa vienu vakaru var izmainīt likteni, naivi, bet mūžīgais jautājums vien ir...
31.12.2013 11:44 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Par to trešo punktu gan jau pēc pāris dienām kaut kas cits jau nāktu prātā, jo atkarīgs no noskaņojuma.
P.S. Tieši par tiem sasniegumiem aizdomājos, jo uz gada beigām visi raksta par mērķiem un kolāžām, bet retāk par to, ko izdevies piepildīt un izdzīvot ;)
31.12.2013 11:47 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
1) Paaugstinājums darbā, attiecīgi arī atalgojums. Uzsāku studijas, iegūstu vēl vienu profesiju. Atvaļinājumā ceļojām pārbaudot savu spēku robežas.
2) Esmu riktīgi palaidusies sporta un savas figūras ziņā, jo bija problēmas ar veselību, bet tas taču nenozīmē, ka var sākt rīt visu pēc kartas :D jaunajā gadā jālabojas, sāku jau vakar.
3) Grāmata: Bērnu audzināšana franu gaumē. Kārtējo reizi pārliecinos, ka viss ģeniālais ir vienkāršs un otrādi.
31.12.2013 11:49 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
1. Pats lielākais prieks man ir par to ka mans mīļotais vīrietis mani vakar bildināja! Tad noteikti vel tiesību iegūša na un mana pirmā mašīnīte. Un piedalīšanās Dziesmu un deju svetkos.
2. Drošvien ka vilšanās sevī, ka nevaru atmest kaitīgo ieradumu un saņemties nomest pāris lieko kg :D
3. Grāmatas ir daudz izlasītas, tā lai vienu noteiktu izceltu, tad tagad nenāk prātā. Un laikam no filmām man šogad vislabāk patika ātrs un bez želastības pedejā daļa.
31.12.2013 11:51 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
1.Nomainīju darba vietu. Pamazām esmu sākusi uzticēties draugam, izslēdzot teicienu, ka visi vīrieši ir vienādi. Kopā ar meitiņu veiksmīgi ir pievarēts pirmais pusgads 1.klasē.
2.Kopā ar draugu esam vīlušies viņa tuvajos cilvēkos. Vienas intrigas, aprunāšanas un skaušanas. Pati esmu vīlusies dažos savos rados, kuri narkotiku un skaudības iespaidā, no tik foršiem cilvēkiem ir palikuši par... - pat nav vārda kā nosaukt. Diemžēl.
3.Auto, kvadracikls.
31.12.2013 11:53 |

Reitings 70
Reģ: 19.05.2011
-iegūta autovadītāja apliecība
- piedzīvots lielisks road trip ceļojums vasarā
- profesionāli/ produktīvi visai darbīgs gads
- ēem, oficiāla darba joprojām nav, bet darāmā pietiek
- precību plāni miglainā nākotnē -)
-sava zemes pleķa un lauku mājas sapņa īstenošana (izbraukātas daudzas vietas, redzētas visādas briesmas arī)- undone
- nesekmīga cīņa ar saviem netikumiem, kaitīgajiem ieradumiem
- rezultāts= par gadiņu vecāka ij viedāka, cerams, tapu :) Bet lai viņš iet šis gads, no kurienes nācis un lai 14.gads ir vēl jo labāks!
31.12.2013 12:01 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
1. Attīstība darbā, atalgojumā. Attiecību atjaunošana pēc šķiršanās un nopietna to uzlabošana, neticēju, ka tas izdosies, bet viss ir tā uzlabojies, ka gribas raudāt no prieka (l). Uzlabojušās attiecības ar mammu, liels prieks par to.

2. Esmu palaidusies ēšanā, sportā. Gadu iesāku labi, bet pabeidzu ļoti slikti. Dusmas uz sevi. No janvāra ceru to mainīt beidzot un tikt ar to galā. Cilvēkos baigi vīlusies neesmu šogad.

3. Bija trīs perfekti ceļojumi šajā gadā, divi mazāki, viens lielāks, visos piedzīvoju ļoti labas emocijas. Nākošgad vēlos nolikt beidzot tiesības un iegādāties auto. Kā arī sākt domāt par sava dzīvokļa iegādi.
31.12.2013 12:10 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Gribētu iepļaukāt sevi par 2013.gadu :D
1. Sāku strādāt savā pirmajā,nopietnajā darbā,kas man arī pat ļoti patīk. Atjaunoju attiecības pēc šķiršanās,sākumā likās,ka būs viss gandrīz pakaļā,bet nē,aizgāja tomēr super.

2. Esmu vīlusies tikai sevī,nedaudz,bet tomēr,jo klausīju sirdij,nevis prātam,kas manā gadījumā nebija pareizākais lēmums.

3. Ar šo nevarēšu padalīties
31.12.2013 12:20 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
kopumā šis gads ir bijis ļoti labs. neteiktu, ka ir bijis kaut kas wooow superīgs, bet rezumējot - ļoti labs. beidzot strādāju vietā, kur man tiešām patīk viss un kur es beidzot varu izpausties un mani uzklausa, un novērtē. šogad arī pārsteidzoši daudz laika pavadīts ar draugiem dažādos pasākumos, ko man ļoti gribējās. un, kas tiešām pārsteidzoši man un manam whateeeever - esmu iepazinusies ar tik daudz jauniem cilvēkiem, ka pašai par to milzu prieks :) biju savā sapņu ceļojumā uz Miami, plānoju vēl dažus braucienus un tas laikam ir tas, kas man ir vitāli nepieciešams.

vilšanās nav, bet ir dazādas pārdomas un dažādas atziņas. visvairāk par to, ka esmu diezgan liela mīkstā un man nav drosmes un baigās gribēšanas kaut ko radikāli mainīt, kas būtu ļoti nepieciešams, bet nu - ir taču labi, kā ir :D

gada labākie pirkumi - tie, kuri ir iegādāti vadoties pēc - buy less, choose well. ak, jā, mani ideālie zābaki arī nu ir manā priekšnamā.

31.12.2013 12:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits