1) Šis ir bijis darba gads. Esmu izdarījusi daudz un izmēģinājusi sevi daudzās jomās. Iesāku palielu projektu, kas tiks īstenots nākamgad, tas laikam visvairāk silda sirdi - tas būs diezgan grandiozi un priecēs daudzas jo daudzas sirdis, es ceru. Piedzīvoju arī savu pirmo solo koncertu, iepazinos ar ārkārtīgi daudziem fantastiskiem cilvēkiem, kas man sniedz enerģiju un motivāciju strādāt. Kā arī, protams, daudz laika pavadīju ar savu mazulīti, kuras smaids silda sirdi pat draņķīgākajā dienā.
2) Gada vilšanās sevī ir diezgan konkrēts viens atgadījums, ko labprāt neķidāšu - lai paliek pagātnē un kalpo par mācību. Apkārtējos - draugos, ģimenē - nevarētu teikt, ka būtu vīlusies, drīzāk neviens mani īpaši pozitīvi nepārsteidza, bez tam es jau nekādu "wow" arī negaidīju. Lielākā vilšanās pasaulē? Maximas traģēdija. Vilšanās tajā, kā to izmanto politikā -tas ir ļoti, ļoti skumji un par mums kā sabiedrību neliecina pilnīgi neko labu. Šis notikums būtu arī ierindojams nominācijā "gada lielākais pārdzīvojums". Paldies Dievam, ar mani un apkārtējiem šogad nav noticis nekas, kas mani būtu iztrūcinājis vairāk par šo traģēdiju.
3) Gada labāko grāmatu nenosaukšu, jo man ir tendence vairākkārt pārlasīt 30 savas mīļākās grāmatas atkal un atkal, tā kā jaunas lasu salīdzinoši reti. Vonnegūts man iet pie sirds bez gala, tāpēc viņam arī uz debesīm sūtu virtuālo žetonu par šī gada labāko grāmatu. Filmas jau atkal daudz neskatos, tādas, kas atmiņā palikušas ir Disconnect, Side Effects un Stalingrad. Gada labākais pirkums viennozīmīgi ir Londonas ceļojums un viss, kas tika iegādāts tā laikā, kā arī gada sākumā - mašīna.