esmu strādājusi Grieķijā 3 sezonas! pirmo reizi braucu caur aģentūru, samaksāju naudu viņiem un strādājot alga bija 450 euro mēnesī tikai! jo tas bija kā studenta prakse! bet nebiju studējusi. un pēdējos divus gadus caur paziņām jau no turienes. 600 euro mēnesī, dzīvošanu apmaksāja darba devējs un ēšana arī bija bez maksas, jo biju strādājusi par viesmīli restorānā! kopumā proitams ka patika, 5 min attālumā jūra, klimats, jauni draugi, vasara, atpūta... neskaitot darbu! bet strādāt Grieķijā ir grūti, karstākajos mēnešo it īpaši... man pa pus gadu bija tikai 2 brīvdienas, jo vnk bija ļoti daudz darba! tapēc ja braucat, uzreiz sakeit ko jūs gribat, jo ja klusēsiet , tad jums liks pārstrādāt, jo grieķi nav no tiem strādīgākajiem. albāņi vai rumāņi jā, bet grieķis ja ir boss, vnk vins kontrolē visu un liek visu darīt citiem! uzreiz labāk teikt, ka gribi brīvdienas, gribi strādāt 8 stundas kā ir kontraktā vai kā bija norunāts aģentūrā, ja brauc caur aģentūru! lai veicas visām kas brauks uz grieķiju šo sezon !!!! pati biju Rodos salā ! :) un atmiņas ir vienas no labākajām manādzīvē!!! pēc Grieķijas vispār grūti dzīvot latvijā, man jau atkal sākas ziemas depresija un gribās atpakaļ :D bet es tagad meklēju ko labāku, labāku algu gribās un darba apstākļus !