cits vīrietis

Reitings 179
Reģ: 11.02.2009
Sveikas. Nu, sākšu ar to, ka esmu kopā ar vīrieti 3 gadus, tad, kad nestrīdamies viss ir lieliski, bet strīdamies mēs diemžēl ļoti bieži. Pārsvarā strīdi ir par sīkumiem, esmu dabūjusi arī vairākas pļaukas. Mīļums izpaužas reti kad un tāpēc man tas tik ļoti pietrūkst. Bet mīlot mani itkā ļoti. Pirms 2 nedēļām bijām kopā uz ballīti, kur iepazinos ar viņa draugu, viņš bija fantastisks. Tik mīļš pret mani, tik jauks, komplimenti, sarkšana. Sajūta, ka iemīlējos, pēdējo 2 nedēļu laikā domas tik par un ap viņu. Nezinu ko iesākt, gaidīt, kamēr pāries, jo mirkļa vājums vai arī nē? Palīdziet!! :)
30.12.2013 14:49 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Viena ļaužu grupa pieturās pie uzskata ka sievietes ir vājākas par vīrieti gan fiziski gan prātā. Pusi esi apstiprinājusi. Sāku domāt ka otra izteikuma puse - taisnība.

Uz konstruktīvu diskusiju tāpāt neesi spējīgs, tāpēc domā, ko gribi.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D. Domāju ... par tevi. :-D.
31.12.2013 10:47 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Tik mīļš pret mani, tik jauks, komplimenti, sarkšana.
Viņš sarka?! Vai arī tā biji Tu? :)
01.01.2014 14:20 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009

Ja godīgi, tad es vairs neuzskatu, ka sievietes (kā suga) ir tādas maigas būtnes, pret kurām nedrīkst pacelt roku. Tagad daža laba ir tāāāda... Protams, es to neatbalstu, bet tad arī sievietei jādomā, kā viņa uzvedas, ko runā un ko dara. Nedrīkst būt tā, ka sieviete tik palaiž muti (un arī rokas), nedomā vsp ko dara, uzvedas kā vecis un kad dabū pļauku, pēkšņi atceras, ka viņa tak sieviete! Ja sieviete ir sieviete, tad neviens normāls vīrietis viņai nesitīs.

Piekrītu šim viedoklim.
Ja vīrietis kādreiz izdomātu pret mani pacelt roku, es sapakotu savas mantas un būtu prom vienas dienas laikā. Es sevi mīlu vairāk par jebkuru vīrieti un fiziski nevienam neļaušu sevi aizskart.

afrika, Tu taču pati saki, ka neesi laimīga. Tad kāpēc nemaini situāciju?
01.01.2014 15:36 |

Reitings 179
Reģ: 11.02.2009
Teletūbijs - es, jo patīk tas vīrietis ļoti. :)
lapsīgā - nu, iespējams, tāpēc, ka bail vēlāk nožēlot kaut ko. Esmu pavisam apjukusi un netieku galā ar sevi un savām jūtām.
02.01.2014 11:53 |

Reitings 8272
tu esi ar vīrieti kopā tikai dēļ tā, ko viņš saka?
un, kā ar darbiem?
viņš laikam tevi varētu nosist, bet tu akli ticētu, ka viņš tevi mīl.
ja tev grūti saņemties runāt, vnk sliktākajā gadījumā pa kluso savāc mantas un aizej. ja tu jau esi dabūjusi pļaukas, šķiršanās gadījumā, kad tu viņam visu pateiktu, nav teikts, ka viņš arī nepalaistu rokas. un tad jau tu baidītos šķirties, jo zinātu, kas būs,ja tu atkal ko tādu iedomātos izdarīt.
tev patīk vardarbība?
02.01.2014 11:57 |

Reitings 8272
man zūd cieņa gan pret sievietēm, gan pret vīriešiem, kas fiziski ietekmē viens otru. acīmredzot, jūs tāds tādu esat atraduši. tad man vairāk nav ko teikt. esmu no tām sievietēm, kas uzskata, ka vīrietis nedrīkst palaist rokas, bet tai pat laikā, ja sieviete pati to dara, viņa var kādreiz dabūt pretī. ar to nedomāju šeit zilas acis un izsistus zobus, bet tādu sievieti, kas pati kaujās, es necienītu.
02.01.2014 12:01 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sist sievietei nedrīkst, jo vīrietis ir stiprāks par sievieti, un izmantot spēku nesamērību ir vardarbība. Sist, protams, nav labi nevienam, bet, ja tu sit līdzvērtīgam, tu zini, ka vari dabūt pretī, bet, ja tu sit vājākam, tad tu ļaunprātīgi izmanto savu spēku.
02.01.2014 12:05 |

Reitings 8272
Nerea- bet tu nepieminēji variantu, kas ir tad, ja vājākais sit stiprākajam? tā drīkst???
02.01.2014 12:09 |

Reitings 8272
zinu, ka man ir viena draudzene, kura nav laimīga savās attiecībās, bet visiem stāsta, cik viņa IR laimīga. ikdiena diemžēl ir savādāka. viņa bieži palaiž rokas pret vīrieti, bet pēc tam lepnumā stāsta visiem, ka vīrietis nav viņai iesitis un jūtas par to lepnāka un pārāka. man to klausoties, parasti paliek nelabi. vīrietis jau arī nav nekāds labais - dzer, lieto narkotikas, staigā riņķī...bet sieviete tā vietā, lai to mainītu, vnk palaiž rokas. un tas viss kopā ir vnk drausmīgi..
02.01.2014 12:13 |

Reitings 5954
Psihologi saka, ka, ja sieviete sit vīrietim, tā ir emocionālā vardarbība, bet, ja vīrietis sievietei - fiziskā vardarbība. Tas nozīmē, ka abi veidi ir slikti, bet ne vienlīdzīgi, jo fiziskais spēks ir dažāds. Sist nevajadzētu nevienam! Tā ir nesavaldīga cilvēka vājuma izpausme. Un arī provocēt nav prātīgi, jo paļauties uz otra cilvēka savaldību nav droši.
02.01.2014 12:26 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Nevajag mociities, dari taa kaa sirds tev liek.Naivi bet fakts.
02.01.2014 12:29 |

Reitings 8272
Psihologi saka, ka, ja sieviete sit vīrietim, tā ir emocionālā vardarbība, bet, ja vīrietis sievietei - fiziskā vardarbība.

ļoti jauks uzskats :D es ceru, ka tu tā nedomā :D
protams, ka provocēt nav prātīgi, bet faktiski jebkura sišana ir fiziska vardarbība.
arī tad, ja pēc sejas saskrāpēšanas vīrietim paliek rētas, to psihologi dēvētu par rētām dvēselēm vai kā ? :D
labi, baigi piesējos tam psihologu teiktajam, lai gan es personīgi neesmu lasījusi vai dzirdējusi, kāds psihologs to teiktu. protams, esmu par to, ka vīrietis nedrīkst sist sievietei. bet tikpat labi, ja sieviete dabū pretī nesāpīgu un sekas neradošu pļauku, es to neuztvertu kā fizisku vardarbību tikai pret sievieti.
02.01.2014 12:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
zini kapec tu vina iemilejies, tavuprat/

jo vins ir pretstats tavam draugam. viens sit plaukas, otrs ir mils!
02.01.2014 12:36 |

Reitings 5954
Nē, tas nenozīmē, ka sieviete drīkst sist vai savainot vīrieti. Uzsvars ir uz to, ka, ja sieviete sit, tad viņai nav jāsit pretī, jo tas var būt daudz bīstamāk. Tas nav tas pats, kas aizstāvēties pret ielas kausli.
02.01.2014 12:40 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Psihologi saka, ka, ja sieviete sit vīrietim, tā ir emocionālā vardarbība, bet, ja vīrietis sievietei - fiziskā vardarbība.

Es vecim ar kko smagu varētu tā iesvērt, ka to mūžam par emocionālo vardarbību nenosaukt :D Absurds tas tavs psihologa viedoklis :D
02.01.2014 12:42 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Neizlasīju visu diskusiju, bet noteikti piekrītu tam, ka dažas sievietes ir pelnījušas pļaukas.
Viena no senām paziņām vienreiz bārā man kratīja sirdi: viņas vīrietis ir pacēlis rokus : t.i. stipri turējis rokas, tā ka ap locītavām zils un iepļaukājis un pagrūdis. Bet kā izrādās no paša sākuma viņa viņam ar kulakiem pa muti situsi, spērusim, dauzījusi par kaut kādu sīkumu. Bet viņa tāpat nevarot saprast kāpēc viņš tā pret viņu darījis....

Ja tu pati vīrieti ar kulakiem neizprovocē, tad kravā mantas un prom....
02.01.2014 12:47 |

Reitings 8272
Nerea-var jau iesist pretī arī ar samērīgu spēku un nenodarot nekādus miesas bojājumus vispār. citas jau kurām stingrāk saspiež roku bļauj, ka viņas sit.
Es tavu nostāju sapratu. mums ir līdzīgas domas, bet vnk nianses atšķirās. es uzskatu, ka, ja sieviete sit, pret viņu vairāk nevar izjust cieņu. tas nenozīmē, ka viņu var nodauzīt zili melnu par to, bet, ja es būtu vīrietis, tad negrieztu otru vaigu un nebēgtu prom. es liktu saprast, ka pret mani rokas pacelt nedrīkst. ka vispār rokas pacelt nedrīkst ne pret vienu.
02.01.2014 12:51 |

Reitings 5954
Tikai nedaudz nejauka,
Te nav runa par miesas bojājumiem ar priekšmetiem, bet gan pat pļaukām utml sitieniem, neizmantojot citus ieročus. Ja sit ar kaut ko smagu, tas jau ir uzbrukums, kas var beigties letāli, bet sievietes pļauka ar roku parasti nenogalina. Toties vīrieša sitiens pa seju ir daudz smagāks.
02.01.2014 14:25 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
tu vnk būtu mauka ja aizietu un viss ;)
04.01.2014 23:35 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
Ja Tevi sit, tad Tu esi upuris. Jebkurā gadījumā.
Sievietes nav nekādi eņģeļi, bet attaisnojums parasti skan apm. tā :"Pati vainīga!"
Neaizmirsti tikai, ka svara kategorijas jums dažādas....Nabaga upuris - vīrietis.
Tak sameklē sev Vīrieti! T.i. labāk būt vienai, jo tad Tevi neviens nesitīs, Tev nebūs jābaidās no nākamās dusmu lēkmes u.t.t. Normālās attiecībās viens otru līdz tam nekad nenoved!
Neviens negrib bīūt viens! Ir skumji, ja nav tā otra Tev blakus, bet...TU NEESI BOKSA MAISS! (izņemot gadījumu, ja Tev tas pašai patīk)
Viss pārējais ir otršķirīgi.
Izņemot...neiepinies vēl vienās ...atkarīgās attiecībās un lasi par līdzatkarību ;)

Es aizgāju. Viss iesākās ar straujāku paķeršanu aiz rokas, pēc dažiem gadiem ar smadzeņu satricinājumu man un puikam.

Ir daudz, tici, bet ļoti daudz PILNĪGI NORMĀLU VĪRIEŠU!!
05.01.2014 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits