Sveika afrika!
Sāksim ar to, ka Tu esi pieradusi pie viņa, radusies kāda emocionālā saikne, ka grūti visu pamest un aiziet citur, tā notiek, ja ir pirmā mīlestība,ar kuru daudz kas kopā piedzīvots.Pasakaini mirkļi, plānoti nākotnei dažādi mērķi, bet cilvēki mainās, patieso cilvēku Tu ieraugi, tad kad rodas krīzes situācijas attiecībās, tas pārraug vienā lielā epidēmijā...
Ieteiktu uz pāris nedēļām aizbraukt pie radiem,ģimenes,kādas draudzenes padzīvot, lai nav dienu, dienā jāpavada laiks ar viņu, neticu, ka viņš Tevi nelaidīs, pasniedz visu tā, ka Tev nepieciešama atelpa no visa.
Vīrieši tā sāk rīkoties, jo neredz attiecībās dažādību un vēlas kontrolēt situāciju, būt pārāks par par sievieti! Tai Tu tik viegli no viņa nespētu, aiziet.To darot būtu baiļu sajūta, kā viņš tad rīkosies.
Pašam zinot to, ka sievietes vienmēr meklē rezerves variantus, ja attiecībās paliek pavisam slikti, lai var pēc sāpīgajām attiecībām sevi kā iepriecināt, just no kāda cita pavisam savādākas emocijas, kas liek aizdomāties un novērtēt to, kāpēc es ātrāk neiepazinos ar to cilvēku, jo vienmēr citā mēs atrodam to, ko savējā nevarējām gadiem atrast, dzīve ir jādzīvo, neviens tak nevēlas, neveiksmīgās attiecībās nodzīvot puss mūžu un tikai pēc tam saprast, kāpēc, tad es savus jaunības gadus izniekoju, ko ar to visu es ieguvu? Ja Tu vairs neko nejūti, vienkārši pasaki viņam, ja pacels roku, būs vēl lielāks iemesls aiziet..veiksmi! ;)