cits vīrietis

Reitings 179
Reģ: 11.02.2009
Sveikas. Nu, sākšu ar to, ka esmu kopā ar vīrieti 3 gadus, tad, kad nestrīdamies viss ir lieliski, bet strīdamies mēs diemžēl ļoti bieži. Pārsvarā strīdi ir par sīkumiem, esmu dabūjusi arī vairākas pļaukas. Mīļums izpaužas reti kad un tāpēc man tas tik ļoti pietrūkst. Bet mīlot mani itkā ļoti. Pirms 2 nedēļām bijām kopā uz ballīti, kur iepazinos ar viņa draugu, viņš bija fantastisks. Tik mīļš pret mani, tik jauks, komplimenti, sarkšana. Sajūta, ka iemīlējos, pēdējo 2 nedēļu laikā domas tik par un ap viņu. Nezinu ko iesākt, gaidīt, kamēr pāries, jo mirkļa vājums vai arī nē? Palīdziet!! :)
30.12.2013 14:49 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Viņš ir arī tāds cilvēks, kurš itkā netur, bet vaļā arī nelaidīs, egoists savā ziņā. tas ir kaa,pie radiatora piekede? Viss ir gribas jautajums
30.12.2013 23:05 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ir tāda vīriešu suga, kas ir SPĒJĪGA piekaut sievieti līdz nāvei, uzsist zilu aci, izdauzīt zobu, bet ir arī tādi, kuriem nervi ir tik notrulināti, tik tik tik, ka viņi pat spēs tai sievietei iesist, un pēc tam ļoti, ļoti nožēlot, un pat raudāt! Tur ir MILZĪGA atšķirība.

Nav atskiribas, abi varianti nav normali un pienjemami sevis cienosai personai.
30.12.2013 23:07 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Sveika afrika!

Sāksim ar to, ka Tu esi pieradusi pie viņa, radusies kāda emocionālā saikne, ka grūti visu pamest un aiziet citur, tā notiek, ja ir pirmā mīlestība,ar kuru daudz kas kopā piedzīvots.Pasakaini mirkļi, plānoti nākotnei dažādi mērķi, bet cilvēki mainās, patieso cilvēku Tu ieraugi, tad kad rodas krīzes situācijas attiecībās, tas pārraug vienā lielā epidēmijā...

Ieteiktu uz pāris nedēļām aizbraukt pie radiem,ģimenes,kādas draudzenes padzīvot, lai nav dienu, dienā jāpavada laiks ar viņu, neticu, ka viņš Tevi nelaidīs, pasniedz visu tā, ka Tev nepieciešama atelpa no visa.

Vīrieši tā sāk rīkoties, jo neredz attiecībās dažādību un vēlas kontrolēt situāciju, būt pārāks par par sievieti! Tai Tu tik viegli no viņa nespētu, aiziet.To darot būtu baiļu sajūta, kā viņš tad rīkosies.

Pašam zinot to, ka sievietes vienmēr meklē rezerves variantus, ja attiecībās paliek pavisam slikti, lai var pēc sāpīgajām attiecībām sevi kā iepriecināt, just no kāda cita pavisam savādākas emocijas, kas liek aizdomāties un novērtēt to, kāpēc es ātrāk neiepazinos ar to cilvēku, jo vienmēr citā mēs atrodam to, ko savējā nevarējām gadiem atrast, dzīve ir jādzīvo, neviens tak nevēlas, neveiksmīgās attiecībās nodzīvot puss mūžu un tikai pēc tam saprast, kāpēc, tad es savus jaunības gadus izniekoju, ko ar to visu es ieguvu? Ja Tu vairs neko nejūti, vienkārši pasaki viņam, ja pacels roku, būs vēl lielāks iemesls aiziet..veiksmi! ;)
30.12.2013 23:30 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
izskatās, ka tavā gadījumā cits vīrietis ir pareiza izvēle.
30.12.2013 23:34 |

Reitings 143
Reģ: 29.12.2013
Taču ej prom. Kā var būt tik atkarīga no tāda varmākas?
30.12.2013 23:34 |

Reitings 217
Reģ: 20.06.2013
Afrika - tev jāizvēlas vai vēlies šādās attiecības kādas tev ir pašlaik vai tomēr kaut ko vēlies mainīt un izbaudīt savu dzīvi. Aiziet vienmēr ir grūti.... pati ar draugu nodzīvoju 2 gadus kopā, nebija tāda veida kautiņi bet pēdējā pus gadā mainījās un saskaitīju visus plusus un minusus. Un tad ilgi domāju vai atteikties no attiecībām kas tik un ta nav laimīgas. Un sakara ar to otru puisi, nesaej ar vinu kopaa, tu vienmer apzināsies ka draudzibu izjauci... bet varbut tas otrs draugs ir ta istaa milestiba, lai nu ka kamer esi jauna -izbaudi ko tev dziive dod. Veiksmi :)
30.12.2013 23:40 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Milla- tu atbalsti, ka vīrietis var pacelt roku pret sievieti?!??? :O
30.12.2013 23:43 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Uzskatu , ka nevienai sevi cienošai sieviete nevajadzētu pieļaut šādu izturēšanos no vīrieša puses.
Sist sievieti ir nepieņemami, ja vien viņa pati nav pēdējā ma*ka, kura uz to vien uzprasās. Normāls vīrietis nesistu sievieti un normāla sieviete nebūtu jāsit.
30.12.2013 23:46 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Interesanti gan, vīrieši redz nedrīkst pļaukāt sievietes, bet redz baltās un pūkainās sievietes drīkst, nešķiet jocīgi un liekulīgi, ja tā kooumā skatās?
30.12.2013 23:58 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
:D
30.12.2013 23:58 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Nē, nu selene, es uzskatu, ka arī vīrieti sist nedrīkst... Pati diskusijā izteicos pēc savas pieredzes- ja es vīrieti nekad fiziski neaizskaru, sliktākajā gadījumā paceļu balsi, kāpēc viņš man drīkstētu sist pļaukas? Jā, šādā ziņā es esmu balta un pūkaina, jo neko tādu neatļaujos! Ja vīrietis jel kad paceltu roku pret mani, kad neesmu neko citu darījusi, kā vien pacēlusi balsi, es pa taisno kravātu mantas un dotos prom!
31.12.2013 00:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja sieviete pati pirmaa pacelj roku, tad arii pati vainiiga, ka dabon pretii. Taapat kaa sievietei ir tiesiibas iezvelt viirietim ar pannu pa galvu, ja shameejais lien kauties.
Autorei - liekaas attieciibas ir sevi izsmeelushas, ja jau cits viirietis ir speejis taa sagroziit galvu un ir daudz negatiivaa pashreizeejaas attieciibaas. Ja ieksheeji pati vairs neveelies buut ar pashreizeejo draugu kopaa, ko tur vairs lieki vilkt gumiju.
31.12.2013 00:08 |

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
un zinot mūsdienu princeses, kuras droši var sist savu vīrieti, mest viņam ar traukiem, un tad saceļ scēnu un jāpamet, jo draugs iepļaukājis... bet , protams, ja sieviete ir maiga un pļauka ir stipra un dusmu iespaidā tad ir jādomā, vai ir vērts ar tādu būt kopā.
Bet nu vnk , kopumā, nesaprotu kā sieviete var sist savu vīrieti un viņš viņai pirkstiņu nevar piedurt.
31.12.2013 03:03 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Ja godīgi, tad es vairs neuzskatu, ka sievietes (kā suga) ir tādas maigas būtnes, pret kurām nedrīkst pacelt roku. Tagad daža laba ir tāāāda... Protams, es to neatbalstu, bet tad arī sievietei jādomā, kā viņa uzvedas, ko runā un ko dara. Nedrīkst būt tā, ka sieviete tik palaiž muti (un arī rokas), nedomā vsp ko dara, uzvedas kā vecis un kad dabū pļauku, pēkšņi atceras, ka viņa tak sieviete! Ja sieviete ir sieviete, tad neviens normāls vīrietis viņai nesitīs.

Siltāks, siltāks.
31.12.2013 09:14 |

Reitings 597
... un vārdi reizēm var būt kudI sāpīgāki par nelielu pļauciņu. Un savus ērtākos ieročus katrs izvēlas pats. Ja puisis zina ka ar vārdiem tik pretīgi kā oponente atbildēt nevar, bet iekšā viss vārās arī tad varat nebrīnīties ka var dabūt par pareizajiem vārdiem.
31.12.2013 09:18 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
Nav brīnums,ka viņs tevi ir iepļaukājis.Lasot šo visu,man arī gribās tevi iepļaukāt.Kā var būt tik nepārliecināta par sevi ņuņņa?Tici man,tu tāpat no viņa nekur neaiziesi!Jo tu esi mīkstā,kas bez veča nevar un 100% pati uzprasies,lai tev iedod pļauku.Nevajag kaitināt vīrieti un neviens tevi nesitīs.
31.12.2013 09:55 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
"ir ļoti nokaitināts", bet problēma laikam ir tā, ka es viņu kaitinu gandrīz vienmēr, pat neko nedarot

Sāc jaungadā jaunu dzīvi pie mammas vai draudzenes. Te, domāju, jautājumu nav.

Ar puiša draugu nepinies. Visas tās brīnisķīgās sajūtas, kā jau tev minēja, nāk no tā, ka tev tādas uzmanības, mīļuma utt šajās "attiecībās" pietrūkst. Un nevis no tā, ka tu esi iemīlējusies viņa draugā - tā nav, visticamāk.

Ja sāksi tikties (vai pat tikai mēģināt sākt kaut ko) ar viņa draugu, tu sev padarīsi šķiršanos daudz, daudz reizes grūtāku. Ja nu gadījumā tas ir liktenis un tava mūža mīlestība, pazvani viņam pus gadu pēc tam, kad būsi jau šķīrusies. Īstais nekur nepazudīs.
31.12.2013 10:10 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Tā ir īsta gļēvuļa rīcība - pacelt roku pret vājāku. Vīrietim ir jāprot vnk pagriezties un aiziet nevis klausīties psihas govs tekstos.

Pilnīgi piekrītu. Sieviete ir fiziski vājāka par vīrieti, nav māka kauties ar vājāko.
31.12.2013 10:26 |

Reitings 597
Tā ir īsta gļēvuļa rīcība - pacelt roku pret vājāku. Vīrietim ir jāprot vnk pagriezties un aiziet nevis klausīties psihas govs tekstos.

Pilnīgi piekrītu. Sieviete ir fiziski vājāka par vīrieti, nav māka kauties ar vājāko.

Viena ļaužu grupa pieturās pie uzskata ka sievietes ir vājākas par vīrieti gan fiziski gan prātā. Pusi esi apstiprinājusi. Sāku domāt ka otra izteikuma puse - taisnība.
31.12.2013 10:34 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Viena ļaužu grupa pieturās pie uzskata ka sievietes ir vājākas par vīrieti gan fiziski gan prātā. Pusi esi apstiprinājusi. Sāku domāt ka otra izteikuma puse - taisnība.

Uz konstruktīvu diskusiju tāpāt neesi spējīgs, tāpēc domā, ko gribi. :D
31.12.2013 10:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits