Ziemas olimpiskās spēles-Lāpa!

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Labvakar dāmas! Es te tā lasīju jaunākās ziņas un aizdomājos par kaut ko..
Jums neliekas dīvaini, ka tik bieži un daudz notiek nelaimes ar olimpisko lāpu? Man jau sāk likties ka Dieviņš rāda zīmes, ka nevajag viņas rīkot, nu nekas labs nav sagaidāms..Tiešām bail paliek iedomājoties kas tur var notikt, jo nav jau tā ka cilvēku būs maz..:(
Jūsu viedoklis par šo?
29.12.2013 21:12 |

Reitings 62
Reģ: 04.11.2009
Smaidiņa vietā bija ( s); + atvainojos par gramatikas kļūdām.
29.12.2013 22:28 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nu tas jau ir par traku. Ne nu tu mani pazīsti, ne tev ir kaut kāda sajēga par ko tu runā. Nevienā brīdī es nenoniecināju tavus uzskatus, nevienā brīdī es neteicu, ka tev "nepietiek prāta", "nav taisnības" vai "tu nezini elementāras lietas vēsturē". Varbūt es arī nezinu "elementāras lietas" vēsturē, jo es droši vien zinu daudz vairāk neelementāru lietu par to, kuras tev nemaz nav vērts pieminēt. Savu pārākumu ej un izrādi smilšu kastes bērniem. Tik aprobežoti un stulbi man vēl neviens nav piesējies. Jādomā kādas tev problēmas ar pašapziņu, ja reiz ir vienkārši jāizrauj vārdi no konteksta, absolūti neuztverot rakstītā būtību, jāpiedēvē svešam cilvēkam kaut kādi uzskati un jāprovocē kaut kāda atbilde, tikai lai pierādītu savu pseidointelektuālismu.

Nevar vienā teikumā likt - simboliem ir nozīme; šī lieta, kura ir simbols ir brāķis nav simbols un tam nav nozīmes; Krievija ir draņķīga un viņi neko nemāk tikai taisa "laža"

Ja nav sapratnes par to ka burtiņi viens pēc otra veido teikumus un teikumi stāstījumu, tad laikam labāk necitēt. Bez tam es neteicu, ka Krievija ir draņķīga, mīļais cilvēk!
29.12.2013 22:36 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/491724-teroristes_sarikota_spradziena_krievija_16_boja_gajusie Tuvu Sočierm, tv teica ka vel esot bijis terorakts nesen ari ļoti tuvu sočiem.
29.12.2013 22:38 |

Reitings 62
Es Tevi neprovicēju - tiaki visus tavus iepriekšējos komentārus savilku kopā. :D Ar visām tavām - kā Tu raktīji - lažām? Ja? "Laža". Phe. :D
Sen.... Kuru? Grieķu vai Atēnas? Kuru vēsture? Tak ne velna Tu nezini - ne elementāru, ne neelementāru. :D Tu tikai tēlo, ka esi liela. Varbūt, vienīgi vārdiski. Tev ir talants runāt - vai raksīt. Ir, ir interesanti. Bet tev nav dedukcijas talanta. Nav pārliecības. Lielie kompleksi spiežas pa visām malām ārā. Tev liekas, ka neveicas? Un, ja gudri runāsi, visiem liksies, ka veicas? Nu, neveicas. Bet ir potenciāls. Ir. Tikai nesaki, ka Tev piemīt lietas un īpašības, kuru Tev nav. Un nelien lietās, kurās Tu ložņā jēli kā zutis. Zini kāds ir zutis? Dārgs, bet slidens. Nu, Tu esi zutis. Izpratne nulle, bet gribas tikai runāt un pierādīt neesošas zināšanas. Skumji. Nevajag norakt sevi - vajag celt. Tev taču ir bērns, sapratīsi, vai ne?
29.12.2013 22:42 |

Reitings 27552
http://www.tvnet.lv/sports/olimpiskas_speles/491616-notikusi_karteja_olimpiskas_lapas_aizdegsanas

Jau iepriekš olimpiskā lāpa stafetes gaitā neskaitāmas reizes nodzisusi, kā arī pat uzsprāgusi.

tik daudz reižu ar olimpisko lāpu tas notiek pirmo reizi!!!!!!!!!!
29.12.2013 22:42 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Kāda te laikam tikko izlasījusi grāmatu par Olimpiskajām spēlēm no A līdz Z un tagad vēlas "pamērīties ar krāniņiem" kura un cik daudz/maz zina par Olimpiskajām spēlēm?
29.12.2013 22:54 |

Reitings 62
Nē. Jāsaka, ka par pašām spēlēm mūsdienās zinu diez gan maz, taču tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.
29.12.2013 22:57 |

Reitings 27552
tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.
šitais man patika, it īpaši- Ne arī tad kad sākās. Pati saprati ko uzrakstīji? :D
29.12.2013 22:59 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Serija, kā viss Tavs penteris saiet kopā ar diskusijas jautājumu?
29.12.2013 23:00 |

Reitings 1531
Sanāk tā, ka tas, ko zini sākās hmm, nekad? :D
29.12.2013 23:00 |

Reitings 62
e arī tad kad sākās. Pati saprati ko uzrakstīji?

Pašas pirmās Olimpiskās spēles simbolizē to, kas tajā brīdī jau bija noticis. Katrai lietai - no uguns līdz vieglatlētikai ir loma. Uguns loma un nozīme tika aizsākta stipri pirms tam, sporta loma sakņojas antīkā politikā - tas ko mēs ar sportu saprotam šodien aizsākās vēlāk. Olimpisko spēļu būtība nav ne pagatnē, ne senajā tagadnē, ne mūsdienās. Tas ir cikls. Ko jau minēju pirms tam. Sākums un beigas ir noteiktas - apzināmas. Uguns un apbalvojums. Izspēle nav izteikta - pareģojama. Tātad, tas ko es zinu ir pagātnē par rašanās būtību, tas kas ir ir tverama interpretācija par konkrētu tagadni - tad un tagad, tas ko es vēl izpratīšu man taps zināms cikla beigās. Ne tad, ne tagad - ne tad kad aizsākās. Jo spēles pašas par sevi nenozīmē konkrētu lietu, bet sevī ietver tagadnes lietas. Un simboli, kuri radījuši šīs spēles ir apzināmi, bet to pienesums nav izvērtējams. Sakarības, acība, vēsture, loma.
29.12.2013 23:06 |

Reitings 27552
zinu diez gan maz, taču tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.

šito lūdzu gada izcilākā frāze nominācijai:D

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Jēziņ, nu mana dzīve mainīsies uz labo - ģēnijs Šerija visu ir izskaidrojusi un salikusi pa plauktiņiem. Pie tam es vēl nemaz to nelūdzu! Dinner and a show!

Kaut kas fantastisks. Tik nesaprotu, kam tev tas vajadzīgs - zobi šķībi, acis greizas vai liekais svars neiet nost, ka tādā veidā jāapliecina sava prāta dziļums un smadzeņu rievu aktivitāte?

P.S. Par to smadzeņu rievu - nē, es neko nesaprotu no medicīnas, bet paķert gudrus vārdus un tos apkopot, lai sanāk man vēlamais rezultāts es iemācījos no tevis šovakar.

Reitings 62
Vēlreiz - par godu Kubietei.
Pašas pirmās Olimpiskās spēles simbolizē to, kas tajā brīdī jau bija noticis. Katrai lietai - no uguns līdz vieglatlētikai ir loma. Uguns loma un nozīme tika aizsākta stipri pirms tam, sporta loma sakņojas antīkā politikā - tas ko mēs ar sportu saprotam šodien aizsākās vēlāk. Olimpisko spēļu būtība nav ne pagatnē, ne senajā tagadnē, ne mūsdienās. Tas ir cikls. Ko jau minēju pirms tam. Sākums un beigas ir noteiktas - apzināmas. Uguns un apbalvojums. Izspēle nav izteikta - pareģojama. Tātad, tas ko es zinu ir pagātnē par rašanās būtību, tas kas ir ir tverama interpretācija par konkrētu tagadni - tad un tagad, tas ko es vēl izpratīšu man taps zināms cikla beigās. Ne tad, ne tagad - ne tad kad aizsākās. Jo spēles pašas par sevi nenozīmē konkrētu lietu, bet sevī ietver tagadnes lietas. Un simboli, kuri radījuši šīs spēles ir apzināmi, bet to pienesums nav izvērtējams. Sakarības, acība, vēsture, loma.
29.12.2013 23:08 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
taču tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.

visu cieņu, šis ir poltiķu līmenis :D :D
29.12.2013 23:10 |

Reitings 1531
Laikam esmu pārāk nenopietna, bet Šerijas komentāri ir šīvakara smieklu deva. :D
29.12.2013 23:10 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
taču tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.

visu cieņu, šis ir poltiķu līmenis

Precīzi :D un to politiku tā piemin.. :D
29.12.2013 23:11 |

Reitings 62
Jēziņ, nu mana dzīve mainīsies uz labo - ģēnijs Šerija visu ir izskaidrojusi un salikusi pa plauktiņiem. Pie tam es vēl nemaz to nelūdzu!

Vai tad es teicu, ka Tu man lūdzi? Vai tad es teicu, ka Tava dzīve mainīsies? Es neesmu Vanga, jēziņ. Es tikai saku, to ko domāju.

zobi šķībi, acis greizas vai liekais svars neiet nost, ka tādā veidā jāapliecina sava prāta dziļums un smadzeņu rievu aktivitāte?

Cel pašapziņu? Tev ir citi, labāki veidi kā to darīt. Dari to, kas padodās - nevis uz citu cilvēku mīnusu rēķina. Tas nav apgalvojums - bet šādi rīkojas, jo tā ir vieglāk.

Par to smadzeņu rievu - nē, es neko nesaprotu no medicīnas, bet paķert gudrus vārdus un tos apkopot, lai sanāk man vēlamais rezultāts es iemācījos no tevis šovakar.

Tu to mācēji vēl pirms tam. Jo apgalvoji, ka Krievijā taisa - "lažu" - un tikai tad saprati, ka ne gluži pareizi pateici - VIENĀ LĀPĀ - ietverot visu Krievijā ražoto.
Kad divi māk skaisti runāt, tad diskusija nekad nebeidzas. :D
29.12.2013 23:12 |

Reitings 62
Iekopēšu vēlreiz - atsevišķām daiļavām.
29.12.2013 23:13 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
davaai, davaaai, iekopē vēlreiz!!! :D :D

(OMG)
29.12.2013 23:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits