Jums nav gadījies,ka blakus pazemo cilvēku un gribas iejaukties. vispār pēdējā laikā sastopos sabiedrības neiecietību-viens otru pazemo, bērnam iesit ar iepirkuma maisiņu uz ielas un viņš sāk raudāt un tad vēl vairāk sāk sist...tā iesit,kad maisiņš saplīst un viss saturs izbirst ārā.. (nemaz negribas zināt,kas notiek mājās), vīrietis sabiedriskajā pazemo sieviet-sauc visādos vārdos, uzvedās kā iedomīgs āzis..,it kā viņu varētu var kādu samīdīt. vispār daudz dažādi piemēri..vnk gribas pieiet klāt un visu pateikt ,ko domāju-lai vecmamma beidz tā izturēties pret mazbērnu,lai vīrietis beidz pazemot sievieti,lai sieviete pamet kādu idiotu ,kurš jau no paša rīta viņu visu priekšā sauc visādos vārdos,par nekam nederīgu utt. varbūt esmu pārāk jūtīga ..nezinu. no otras puses-tas agresīvais tips man pateikt tādus vārdus,kuri man visu dienu sabojās, bet varbūt viņš aizdomāsies ,vai arī sieviete aizdomāsies un ,kaut kas uzlabosies...diez vai tādas agresīvās omītes savā rīcība,ko mainīs.ja vienīgi vērsīs agresiju pret mazbērnu mājās neviss sabiedrībā.