Kaut kāda no lētā ķīniešu veikala. Ļoti iepatikās dizains un ietilpība. Samaksāju 10 latus un toreiz tieši nodomāju, būs soma, kamēr atradīšu kārtīgu.. Kā tad, nu jau pusotra gada apkārt, pat dermantīns nav apdilis, kur nu vel kaut kas saplīsis.
Bildes slinkums meklēt, bet pēdējā laika mīļākā soma ir tumši lillā hobo bag. Nenormāli ietilpīga - saiet gan ikdienas lietas, gan pāris šampja pudeles + uzkodas, ja pēc darba jādodas kaut kur pabaallēt. Zīmoli gan mani neuzrunā. Pēdējā laika MK bums pat mazliet kaitina tāpat kā savulaik LV un Guess bumi..
Zakjis-tiesi taapeec ,ka visiem ir tie Guess un MK un LV-velns vinu zin,iists vai neiists ,es nopirku vintage aadas francu somu-pavisam vienkaarsu ar diviem rokturiem un vieniigaa odzina ir tas aiztaisaamais "pulkis"-laikam kaut kur 1940gadu....klasiska un taada nav nevienam!:D:D
Man ir divas (un ne tuvu firminieces (bildē gan prada :D, bet smieklīgi izskatītos, kad es ar savu ikdienas bagāzu firminiecē staigatu :D), aptuveni šādas, bet ar steigu jāmaina melnā, savādāk attapšos ar lenci rokā vai cauru dibenu, bet jaunā būs tāda pati veida-superietilpīga, vajag daudz ko likt somā