Vai laba vēlēšanās?

Reitings 202
Reģ: 25.04.2013
Jaungada apņemšanās/vēlēšanās man ir svēta lieta. Vienīgais, ko vēlos, ir ģimene - vīrs un bērns. Bet līdz tam pat ne tuvu nav, nav pat tādu attiecību. Tāpēc jautājums, vai ir vērts to ievēlēties nākamajam gadam? Vai pa gadu no nulles var dabūt vīru un bērnu. Vai tā būs izniekot vēlēšanās, jo perspektīvāk tas ir tām, kam jau ntos gadus attiecības utt.
28.12.2013 16:15 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Gribet var un vajag, bet par to laiku es ari mazliet saubos, vai gada varetu, jo tas no merku ekologijas, bet velmi palaist un gada laika iebidit procesus velamaja virziena var gan.

Man pasai tas, ko esmu darijusi ir sanacis ar divu gadu nobidi, jo nemu to variantu, kur rakstu tagadnes forma, bet lieku klat ari konkretu gadu, man 2008. gada ir tas un tas, sanaca 2010.

Es ari gaju vienos merku, ezoteriskajos kursos un mums bija meitene, kurai taja bridi nebija attiecibu nekadu, mocijas magistrantura un stradaja darbu, kurs nedeva nekadu gandarijumu, vecums ap tuvu 30 (Mes tur tas problemas viens otram stastijam), tad vina saka iet pie skolotajas uz privatajam nodarbibam un pec kadiem gadiem trijiem es skatos draugos, ka viss vinai ir, virietis, bernins, dzivo cita valsti, un tas man loti iedvesmo, jo zinu, ka vina pie ta visa piestradaja.
28.12.2013 19:44 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
01.01 no 13.14 lidz 02.01 09.03 ir magiska diena un labs planosanas laiks. Labs laiks, lai planotu. Planus rakstit tagadnes forma, it ka viss jau ir ieguts. Laba diena mazajam ikdienas magijam. Var dedzinat cekus, iekartot makus, veidot velmju kolazas. Piepildas velejumi.

Es soreiz darbosos, divus gadus nebiju neko darijusi, bet sogad no velmem vai plistu pusu..tad ari tas sesu, ka pukes dobite ne pa vienai seklinai, bet saujinam, un tad jau laiks radis, cik izdigs un cik realizesies.
28.12.2013 19:51 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es pagājšgad, izrādās, biju tāpat vien uz lapiņas aploksnē sarakstījusi savas vēlmes, bet nevis formā "man ir", bet "izdarīt to un to". Noliku, aizmirsu. Vakar atradu, atvēru - lielākā daļa ir precīzi piepildījusies, patiesībā ir vēl labāk, kā biju cerējusi. :) Bet šogad taisos izdarīt pareizi. Gribēju arī kolāžu, bet nezinu, kur lai tagad atrod visus materiālus tās veidošanai - par vēlu esmu attapusies. :D
28.12.2013 20:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)