Man patīk mana vīra ķermenis. Viņš ir sportisks, bet uz vēdera nav sešpaka, ir maziņš puncītis. Un drusku spalvainas krūtis un naba, un utu celiņš zem tās.
izskataas, ka tu nedabuusi meitene pat vien , ja tev buus kruta mashiina, muskulji, nauda, daavinaasi viss kaut ko, jo galvaa tev nav nekaa un ja dabuusi tad taa pati buus kkkur izbeegusi ar tik trulu domaashanu kaa Tev
kopš parādījās homo sapiens. lielie vīri apaugļoja visas sievietes, mūsdienās vīrieši ir vārgi tikai dēļ dzīvesveida. ja tas turpināsies nākotnē zēni jau var piedzimt bez potenciāla, tādēļ sievietēm ieteiktu nesaistīties ar vārgiem "vīriešiem" jo evolūcijas likumus neviens nav atcēlis.
prtoams, tas ir Zyzz un viņš ir miris, varētu vismaz kkādu cieņu izrādīt. es tak teicu ka te ir mazas meitenes, kas vispār nesaprot kas ir pieņemami un kas nē. vecāki laikam piesēdināja pie televizora un vispār nemācīja neko par morāli un ētiku
nejau par foto rādišanu, bet izlikties ka tas ir tavs draugs. tevī ir tik maz saprašanas par to kas ētisks un kas ne, ka pat nesaprati par ko es rakstu. tavu vecāku vietā es būtu ļooooti vīlies, ja nu tomēr viņi ir mēģinājuši tevi kkā izglītot
Wtf? Manā otrajā komentā bija jābūt bildei, kur ķipa mans draugs (bet kā šeit reizēm gadās - neparādās/neieliekas tā bilde). Tā ka beidz te cepties, trolli. Atradies moralizētājs :D