Darba devēji - skopi?

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
Interesanti būtu uzzināt, vai Jūsu darba devēji apsveica savus darbiniekus Ziemassvētkos un kā? Vai arī tikai mani darba devēji pilnīgi ignorēja šogad savus darbiniekus, pat mutiski neapsveica. Man nevienā citā darba vietā vēl nebija gadījies.
28.12.2013 09:45 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
... un es tā īsti neiebraucu, kādā sakarā darba devējam jāapdāvina darbinieki? Kāpēc piemēram ne otrādi?
... Prēmijas un bonusi ir jānopelna nevis strādajot savu ikdienas darbu par kuru tev jau algu maksā, bet ar kko īpašu. Ja tā nav - skaties līgumā - pārējais ir tipa gribu - dodu, negribu - nedodu un tas nav iemesls kurnēt un nodarboties ar sabotāžu.
29.12.2013 03:07 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Pieņemu, ka šeit vairākums ir biroja darbinieki, kuriem ir tādas ballītes, prēmijas un viss pārējais. Es strādāju klientu apkalpošanā, pirms tam veikalā par pārdevēju un nevienā darbavietā nekas tāds nav bijis... Laikam jāmaina darbs!

nē,esmu parasta pārdevēja veikalā.....tikai uzņēmums ir ļoti pretīmnākošs pret saviem darbiniekiem,un visādus jaukus pārsteigumus sagādā ne tikai ziemassvētkos...
30.12.2013 08:04 |

Reitings 273
Reģ: 26.08.2013
Lasot vēlreiz pārliecinos, ka ir jāmina darbs, jo man tīri princpia pēc ir svarīgi, ka mani apsveic arī daba devējs, jo darbā taču pavadu lielāko dienas daļu. Ak, laimīgās Jūs. Man tikai tusiņš par kuru pašam jāmaksā, un es arī strādāju biroja darbu. :D
30.12.2013 08:32 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
ha ha :D Jūs noteikti neesat tādi vienīgie.
Es strādāju palielā uzņēmumā un vienīgais bonusiņš uz Ziemassvētkiem bija neskaitāmas neapmaksātas virsstundas, ultimāti nākt strādāt brīvdienās, stresaini darba apsktākļi utt. Esam no tiek uzņēmumiem, kurus ļoti ietekmē EURO ieviešana...
Bija arī darba balle, bet es to, godīgi sakot, uztveru kā kaut ko pašsaprotamu. Prēmijas nav bijušas NEKAD, nevienos svētkos, dāvanas nav bijušas NEKAD nevienos svētkos! Uz dzimšanas dienām uzdāvina puķīti, bet arī tikai sievietēm (un sievietes uzņēmumā ir mazākumā)!
30.12.2013 14:05 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Un kā tu esi apsveikusi savu darba devēju?

Mums bija 2 prēmijas, dāvanas, korporatīvs.
31.12.2013 10:19 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
Es personīgi apsveicu, protams neko īpaši dārgu nevarēju atļauties, tomēr nopirku ap 500.gr Laimas šokolādes končas,klāt rokām gatavotas smaržīgās ziepes, skaisti iesaiņoju un aiznesu apsveikt, tā vietā, lai apsveiktu- priekšnieks teica nu tad strādājam svētkos , biški atpūšamies un atkal strādājam. Un tā visus svētkus cauri, un piemaksas par darbu svētkos mums nekad nav bijušas.
31.12.2013 10:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits