Tatjanas trešdiena, milzīgs PALDIES par ieteikto filmu!!! Kas to būtu domājis, ka var tik skaistu filmu uzņemt par cietumu! Iesaku visiem noskatīties :) Mēs ar draugu esam sajūsmā!
Vēlreiz paldies :)
P.S. Būšu ļoti priecīga par jauniem ieteikumiem, jo filmu vakari vēl būs un būs.. :)
Staļingrada ir baigā kaka, daudz nodrāztu holivudisku momentu, kārtīgs stila copy cat variants
Viedokļi, viedokļi. Man šķiet, ka šī ir bez maz vienīgā filma, ko esmu redzējusi, kurā teicami apvienoti specefekti un aktierspēle.
Admiral ir laba filma. Ir vēl viena laba krievu filma, kuras nosaukumu neatceros, bet tajā bija stāstīts par zvērinātajiem, kuriem jāvienojas par spriedumu laikam slepkavības lietā, vai? Interesanta tā bija tāpēc, ka tajā arī ik pa laikam tika atainota apsūdzētā dzīve, ja nemaldos, Čečenijas kara laikā. Baigā škrobe, ka neatceros nosaukumu, tagad pašai sagribējās noskatīties.
Aktierspēlē bija laba un labi apvienota ar specefektiem, piekrītu, es vairāk šķendējas par izspēlēto sižetu un ideloģisko filozofiju. Nu krieviem funktieris ir citādāks kā amerikāņiem un kad pirmie no otrajiem aizņemas domāšanas veidu tā ir kopēšana.
cormeum, nav par ko :) Patiesībā pati biju patīkamā šokā par to, cik ļoti man šī filma patika. The Shawshank redemption ir novērtēta kā viena no labākaja filmām vēsturē.
Mums ļoti patika Prisoners. Mani nervi tika turēti nospriegoti līdz pēdējai filmas minūtei. Pēdējā laikā ir redzētas daudzas filmas, kuras kopumā ir tīri labas, bet atrisinājums ir pilnīgi banāls, pat smieklīgs, bet Prisoners nelika vilties.
Filma ļoti laba, manējais jau kādas 4x vinu noskatījies, tik slavē un slavē :D
Vēl laba ir par Taizemes cunami, bet nosaukumu aizmirsu. Tāda spriedzīte plus bimbājamie gabali arī ir :)
Kubiet, :D, bet arī man tīri labi patīk, jautri; tikai tikko rādīja TV6 un šodien vēl atlikusi 3. epizode.
Bet, manuprāt, baudāmas ir vecās filmas, 4.-6. epizodes, ar jaunajām Lukass visu sabojājis. :P Nu vismaz tā kā viņš tās uztaisījis.