Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mūžam sāpošā tēma - piena sēnīte

 
Reitings 52
Reģ: 06.01.2013
Sveikas.
Lieta ir tāda,ka kādu laiku ~pusgadu jau biju veiksmīgi izārstējusies no piena sēnītes,cik nu tas bija iespējams.Viss atkal sāka iet uz augšu.Nebija ne izdalījumu,ne niezes,nu viss vienkārši lieliski. :)
Bet tagad man parādījās kuņģa problēmas,un man liek dzert zāles "Ozzion",pirmās divas dienas,kad sāku lietot šis zāles viss bija labi,nu jau palietojot vairāk ir atkal atgriezusies mana "draudzene" piena sēnīte.Vai tas ir iespējams,ka arī no šādiem preparātiem parādās sēnīte,zinu,ka parasti sēnīte uzrodas no nepareizas higiēnas lietošanas,dažādiem apģērbiem un antibiotikām. Taču visu pārējo cenšos darīt pēc labākās patikas gan apģērba ziņā,gan arī higiēnas lietas ziņā,kā jau minēju pusgadu viss bija labi un sēnītes nebija.Nonācu pie slēdziena,ka šis zāles varētu būt vainīgas pie sēnītes,jo kā sāku lietot šīs zāles,tā sēnīte bija kā saukta.
Protams,ka vērsīšos pie padoma arī pie ginekoloģes,bet vēlējos zināt varbūt kādai ir bijusi līdzīga saskarsme ar šim vai citām zālēm un protams piena sēnīti.
P.S. Priecīgus svētkus! :)
26.12.2013 14:58 |
 
Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Piena sēnīte rodas, tad kad mainās maksts mikroflora un to var izraisīt daudz kas. Citai šī dabīgā mikroflora ir ļoti specīga citai nē. Vēl jau ir tā, ka partneris var būt asimptomātisks nēsātājs, kuram pašam simptomu nav.
27.12.2013 17:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits