Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par vīrieša labāko draudzeni

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Gribu neitrālu viedokli... vērtējiet pašas...

Manam jaunajam draugam ir jaunības draudzene. Ar gandrīz visiem vīrieša draugiem esmu tikusies, bet ar viņu vēl nē, jo viņa nav no lielā kopējo draugu bara. Pārsvarā viņi tiekas divatā, šobrīd viņai sarežģīts dzīves posms, parunājas, atbalsta viens otru un tamlīdzīgi.

Un šāda tikšanās viņiem ir arī šodien uz pusdienām. Jā, Ziemassvētkos. Tāda viņiem tradīcija katru gadu. Tas nekas, ka esmu pie vīrieša uz vairākām dienām atbraukusi. Viņš tāpat aizbrauca viņu satikt uz pāris stundiņām.

Es pamatīgi apvainojos, teicu, ka vispār braukšu mājās, lai svin ar viņu. Viņš nesapratnē, ka tikai uz divām stundiņām papusdienos un pēc tam grib vakaru, nakti un turpmākās dienas pavadīt ar mani. Ka satraukumam nav pamata, starp viņiem nav nekā tāda. Ja viņš gribētu, varētu un izdarītu, man nekot nesakot.

Piedāvāju, ka es varētu braukt viņam līdzi. Viņš teica, ka paprasīs draudzenei... uz ko viņa atbildēja, ka ja es ļoti vēlos, varu piebiedroties, bet vai tik nebūšot stīva atmosfēra. Respektīvi, skaļi pateica, jā, bet noprotams, ka mana klātbūtne nav vēlama. Puisis teica, ka viņš labprāt mūs sapazīstinātu, bet vai vajag tā, lai es tur sēžu ar pārakmeņotu sejas izteiksmi. Ok, teicu, ka var nepazīstināt, nevajag.

Tā nu apvainojos un viņš aizbrauca. Vajadzīgs jūsu viedoklis. Kuram taisnība? Vai man ir par ko cepties? Vai viņam vajadzēja mani ņemt līdzi? Vai vispār viņam ar viņu jātiekas?
25.12.2013 17:31 |

10 gadi
Reitings 1554
Izaugsiet no pamperiem, tad saprastiisiet, ka juusu uzskati ir sunju kakas, jo sii nav pirmaa liidziiga teema.

Aija - jau sen izaugusi, laikam neesi vēl uzrāvusies uz pieredzi, tapēc tik stingri pārliecināta, ka v+s draudzējas, kafiju padzer un parunājas...

Vienmēr uzskati dalīsies, tas normāli...

Izšķirsi puisi no bērnību dienu draudzenes, tad arii savu attieciibu dienas vari skaitiit, muļķe.

Bērnības draudzenei jāzina sava vieta - otrā puse ir svarīgāka par bērnības draudzeni, jo ar otro pusi tu veido ģimeni, bērnus un kopīgu nākotni... Ja "bērnības draudzene" svarīgāka, tad tas viss jāveido ar viņu un atkal nonākam pie tā paša sakuma...
26.12.2013 23:27 |

Reitings 344
Nu gan tik diametrāli pretēji viedokļi...
26.12.2013 23:31 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Casandra, viss kartiba:) par so jautajumu vienmer viedokli dalas.
Isteniba baiga aziotaza sacelta par so diskusiju:D
26.12.2013 23:38 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Piedod, bet tu neesi gluzji tas viirietis, kam vareetu uzticeeties. Ja tomeer sievietei ir sanaacis tevii iemiileeties un izveidot ar tevi attieciibas, viegli vinjai nav, it iipashi, ja esi klaji paudis savus uzskatus par to, ka galvenais viirietim ir savaakt kaudzi sievieshu ko panjemt priekshaa un ka sievieteem neko citu, atskaitot naudu un nodroshinaajumu nevajag. Peec taviem tekstiem jau sen esmu nopratusi, ka tev ir diezgan vienaldziigs fakts, ka tu vareetu saapinaat savu sievieti, ka greizsirdiibu, saapes peec kraapshanas utt uzskati par fufeli, taapeec arii vari sadariit daudz ko bez jebkaadiem sirdsapzinjas paarmetumiem. Es piemeeram, ticu draudziibai starp viirieti un sievieti, saveejam uz tikshanos ar beerniibas draudzeni nekad neaizliedzu un to uztveru veesaa mieraa, tiesa gan, vinjam nav ienaacis praataa taadas tikshanaas riikot sveetku dienaas un viens otru esam sapaziistinaajushi ar saviem draugiem jau labu laiku atpakalj.

Jaa, uzskati man ir taadi, kaadi ir, neuzskatu (preteeji latvieshu izplatiitaakajaa gjimenes modelii pienjemtajam), ka sievietei ir jaabuut gan gjimenes galvai, gan kaklam, gan arii visam paareejam, bet viirietis ir taads dziivs aksesuaars, kursh ir domaats pashapzinjas celshanai un kundzes veelmju izpildiishanai. Es esmu no tiem, kuri apzinaas savu necilo veertiibu un no taas izrietoshaas tiesiibas buut viirietim manaa shii vaarda izpratnee, nevis vienam no skaistumaugiem maajas interjeraa. Vai kleepja suniitim ar atlasa banti un tiesiibaam pavaukshkjeet (PATEELOT bargu suni) tad, kad kundze dod atljauju. :-D
Tev ir ljoti greizs priekshstats par poligaamiju, pareizaak sakot, - ljoti vienpusiigs.
Un, ja nu ko, tad to, ka man nevareetu uzticeeties, uznjemu ar vieglu smaidu, it iipashi - lasot cosmo un saprotot, kas notiek juusu - paareejo dziivees. Savu tagadeejo sievu visu sho 15 gadu laikaa neesmu kraapis un netaisos to dariit, jo atshkjiriibaa no lielas daljas to, kurus juus saucat par viirieshiem, manu uzvediibu vienmeer kontrolee galva, nevis galvinja. Un, ja esmu devis soliijumu buut uzticiigs vienai, tad to, kaa viirietis tureeju, turu un tureeshu, lai gan tas man netraucee apzinaaties savu poligaamo buutiibu.
27.12.2013 00:47 |

10 gadi
Reitings 1582
.. un sevi nevienam neuzspiezju un uzspiedis neesmu.
Jaa, es varu buut nikns un dauziit durvis taa, ka stikli birst. Jaa, varu, jo demokraatija atsevishkjos jautaajumos saakas tur, aiz muusu maajas zjoga. :-D
27.12.2013 00:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es esmu no tiem, kuri apzinaas savu necilo veertiibu un no taas izrietoshaas tiesiibas buut viirietim manaa shii vaarda izpratnee, nevis vienam no skaistumaugiem maajas interjeraa. Vai kleepja suniitim ar atlasa banti un tiesiibaam pavaukshkjeet (PATEELOT bargu suni) tad, kad kundze dod atljauju.

Ljoti skumji, ka nespeej saskatiit arii variantu, kur neviens nav apspiests un pazemots attieciibaas un kur viirietis ir viirietis, bet sieviete ir sieviete. Buut viirietim nenoziimee to, ka ir jaasit sava sieviete, jaatnjem vinjai jebkaadas teikshanas tiesiibas un jaaizraisa diskomforts, piespiezjot vinju dziivot kopaa ar citu sieviskji. Viirietim nav jaabuut kleepja suniitim, bet nu arii sievietei nav jaabuut viiriesha kaaju slaukjim vai kaut kaadam prieksmetam, ar kuru var nereekjinaaties un ignoreet vinjas juutas.
27.12.2013 01:00 |

10 gadi
Reitings 1582
Ljoti skumji, ka nespeej saskatiit arii variantu, kur neviens nav apspiests un pazemots attieciibaas un kur viirietis ir viirietis, bet sieviete ir sieviete. Buut viirietim nenoziimee to, ka ir jaasit sava sieviete, jaatnjem vinjai jebkaadas teikshanas tiesiibas un jaaizraisa diskomforts, piespiezjot vinju dziivot kopaa ar citu sieviskji. Viirietim nav jaabuut kleepja suniitim, bet nu arii sievietei nav jaabuut viiriesha kaaju slaukjim vai kaut kaadam prieksmetam, ar kuru var nereekjinaaties un ignoreet vinjas juutas.

Un kur ir redzams tas, ka nespeeju saskatiit? Vai tas, ka sieviete nav savaa buutiibaa, uzvediibaa un dziivesveidaa kljuvusi par viirieti ar sievietes dzimumorgaaniem, shodien bez ierunaam noziimee to, ka vinja ir pazemota? It visaa, ja grib, ir nodalaamas atbildiibas sfeeras, un tam nav jaabuut uztvertam kaa pazemojumam. Ja es teoreetiski pieljauju iespeeju, ka es noteiktaas situaacijaas, ja kaada, kura tai briidii skaitiitos maneejaa, riikotos kaa peedeejaa maita un kuce, paceltu pret vinju roku, tad tas nenoziimee, ka es jebkad to esmu dariijis, daru vai jebkad dariishu. Ja juusu videe ir, peec Taviem vaardiem spriezhot, pienjemts, ka viirieshi audzina sveshus beernus kaa saveejos, tad es par 100% varu teikt, ka taas daamiites, kuras to dara, neko labaaku savaa dziivee vispaar nav pelniijushas, un jebkaada demokraatijas speeleeshana sheit ir pilniigi nevietaa - savaas mantas un lasies (kaut vai ar 4 beerniem).
27.12.2013 01:13 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Vispār interesanti. Kad man bija līdzīga problēma un patiesībā salīdzinot ar šo tas nebija nekas, visas teica ka netic draudzībai starp vīrieti un sievieti utt. Tagad te dzied ka nav par ko uztraukties, tak nevainīga tikšanās un svarīga tradīcija ar draudzeni. Pfffff. Zinot sevi es viņu pasūtītu uz visiem laikiem pēc tāda gājiena. Man būtu pie kājas visas viņu tradīcijas un citi sūdi. Ja viņa nemirst tad viņš nevar mani atstāt vienu. Kas tas par sviestu???? Nespētu pieņemt ka manam vīrietim vēl kāda sieviete ir tik svarīga. Lai veicas. Bet zini ka šī problēma jau nepazudīs. Būs vēl citas reizes kad viņš tevi atstās vienu lai tiktos ar viņu.
27.12.2013 01:18 |

Reitings 479
cassandra

Zini, kas būtu vispareizākais? šajā situācijā neklausīt mūs daudzās, bet paļauties uz iekšējo intuīciju. Jo tikai Tu redzi un jūti,kā Vīrietis pret sevi izturas. klausot mūs var ieiet tādāS galējībās... Varbūt esmu pārāk naiva, (bet kaut kā neesmu dēļ tā cietusi), bet man liekas, tas ir tikai normāli,ka viņa vēlās ar Tevi iepazīties. Tu tak esi viņa Sieviete..un loģiski,ka viņš par Tevi runāja ar viņu. cik daudz sieviešu apspriež jauno draugu ar savām draudzenēm. Es ar savu draugu-brāli arī aprunāju/izjautāju par viņa jauno draudzeni, loģiski,ka man interesē..pagāja apm 2gadi, kamēr viņa beidza uz mani šķībi skatīties,ka netaisos viņu aizvest prom. bet tāpat tiekamies ļoti reti, jo katram sava dzīve/ikdiena. Ar visu šo gribēju tikai pateikt, ka nevienmēr viss ir tik slikti...ne vienmēr visā slēpjas ļaunums. Esi foršā, mīļa draudzene sava puisim. Ja viņa grib novērtēt sāncensi, tad sapratīs,ka nav vieglie, + viņ;s tev arvien vairāk pieķersies; ja viņa tiešām ir ar labiem nodomiem vadīta, tad būs priecīga,ka viņš atradis sev tādu meiteni kā Tu. :)

Lai vai kā - veiksmi un lai Jums jautra pasēdēšana :)
27.12.2013 11:47 |

Reitings 479
Jo tikai Tu redzi un jūti,kā Vīrietis pret sevi izturas. Tevi. ups :)

draugu-brāli bija domāts,ka ir puisis, kurš ir kā brālis man.
27.12.2013 11:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!