Par vīrieša labāko draudzeni

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Gribu neitrālu viedokli... vērtējiet pašas...

Manam jaunajam draugam ir jaunības draudzene. Ar gandrīz visiem vīrieša draugiem esmu tikusies, bet ar viņu vēl nē, jo viņa nav no lielā kopējo draugu bara. Pārsvarā viņi tiekas divatā, šobrīd viņai sarežģīts dzīves posms, parunājas, atbalsta viens otru un tamlīdzīgi.

Un šāda tikšanās viņiem ir arī šodien uz pusdienām. Jā, Ziemassvētkos. Tāda viņiem tradīcija katru gadu. Tas nekas, ka esmu pie vīrieša uz vairākām dienām atbraukusi. Viņš tāpat aizbrauca viņu satikt uz pāris stundiņām.

Es pamatīgi apvainojos, teicu, ka vispār braukšu mājās, lai svin ar viņu. Viņš nesapratnē, ka tikai uz divām stundiņām papusdienos un pēc tam grib vakaru, nakti un turpmākās dienas pavadīt ar mani. Ka satraukumam nav pamata, starp viņiem nav nekā tāda. Ja viņš gribētu, varētu un izdarītu, man nekot nesakot.

Piedāvāju, ka es varētu braukt viņam līdzi. Viņš teica, ka paprasīs draudzenei... uz ko viņa atbildēja, ka ja es ļoti vēlos, varu piebiedroties, bet vai tik nebūšot stīva atmosfēra. Respektīvi, skaļi pateica, jā, bet noprotams, ka mana klātbūtne nav vēlama. Puisis teica, ka viņš labprāt mūs sapazīstinātu, bet vai vajag tā, lai es tur sēžu ar pārakmeņotu sejas izteiksmi. Ok, teicu, ka var nepazīstināt, nevajag.

Tā nu apvainojos un viņš aizbrauca. Vajadzīgs jūsu viedoklis. Kuram taisnība? Vai man ir par ko cepties? Vai viņam vajadzēja mani ņemt līdzi? Vai vispār viņam ar viņu jātiekas?
25.12.2013 17:31 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Draugam ,savam virietim parādi ka esi vinjam labākā un draudzenei ari paradi savu laipnibu ,viesmilibu .

Piekriti gan doties kopa uz kadu pasakumu,ierosini pati kur gribi iet , nepaliec malā sežot .

varbut tiešām vinja grib savu konkuretni novertet ? kas to zin.... :)
26.12.2013 12:42 |

Reitings 2094
netais tikkai kistērijas ,to visu te vari pateikt ,savu krupi izgrust arā.....
26.12.2013 12:42 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Tev galvenais ir jadoma par attiecibam un lai jums abiem butu labi.
Tev to draudzeni noteikti vajag satikt agrak vai velak, bet vai sajas brivdienas, jalemj tev pasai.
Es veljoprojam uzskatu, ka nu nevar pastavet ciesa draudziba starp sievieti un virieti.
Pirms tam ari Zile rakstija, ka parasti kad uzrodas otra puse, sadas draudzenes pazud.
Tavs draugs ir iespejams ists zelta gabalins un vinam nav nekadu sliktu nodomu, bet es tik un ta neticu tai sievietei. Tu nezini vai vinai ir simpatijas pret tavu draugu vai ne, ka ari jebkura gadijuma var ieslegties tipiska sieviesu skaudiba, greizsirdiba, no serijas esmu labaka, zinu vinu ilgak utt.
26.12.2013 12:49 |

Reitings 691
Un protams nekadu histeriju, jo ta tu sabijasi visu.
Ka ari parak ilgi necepies par to draudzeni, lai nav ta ka visu laiku staiga sabozusies apkart.
26.12.2013 12:51 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
un joprojām vīrieši nesaprotat,ka labāk ir vienmēr teikt taisnību,arī tu savā vecumā diemžēl to joprojām neesi sapratis.

Meitenes ir dažādas- vienas novērtēs, ja viņām atklāti pateiks, ka kg sāk kļūt par daudz, citas kritīs histērijā un domās par attiecību šķiršanu. Tāpat arī šajā gadījumā- vienas saprotoši ļaus iet, citas liks kā ar nazi nogriezt jebkāda veida kontaktus un vēl tai meitenei piedraudēs, pat, ja īstenībā tur galīgi nekā nav.
26.12.2013 12:52 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Bet dzīves pieredze rāda, ka "tikai draudzība" starp sievieti un vīrieti nepastāv.

Mana dzīves pieredze rāda, ka draudzība starp sievieti un vīrieti pastāv un daudz.
26.12.2013 12:58 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es Tavā vietā saorganizētu ar puisi pasēdēšanu, kurā tiktu uzaicināta viņa draudzene. Sataisi fantastiski gardas uzkodas, sarūpē labu vīnu.. savā teritorijā jutīsies drošāk :) Es domāju, ka viss būs labi. :)
26.12.2013 12:58 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
freijace Runa ir par atklātību nevis pašu faktu,to novērtēs jebkurš cilvēks attiecībās,arīdzan tu.
26.12.2013 14:11 |

Reitings 2094
cormeum---ieteikums labs ,ienAIDnieku sava teritorija labak uznemt ,un vel sataisitu kopigo bilzu kolekciju uz sienas ,kur jus ar draugu kopā esiet ,ramisos saliktas miljas bildites .
26.12.2013 15:05 |

Reitings 344
Uz savām mājām gan neaicināšu un pie vīrieša ar negribētu, ka viņa brauc. Drīzāk kaut kādā neitrālā atmosfērā... uz kādu restorānu varbūt vakariņās? Ko varētu kopā pasākt un kā labāk iepazīties ar vīrieša draudzeni?
26.12.2013 15:23 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Uz savām mājām gan neaicināšu un pie vīrieša ar negribētu, ka viņa brauc.

Domu saprotu, taču domāju, ka meitenēm taisnība par to, ka visdrošāk ir savā teritorijā :)
26.12.2013 15:37 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Niku neatceros, bet vienai šeit ir smaga paranoja... :D
DIO ļoti skaisti un precīzi visu izteica. Pēc šiem komentāriem vien var rasties nojausma, kas ir sevī pārliecināta sieviete un kas ir patiesas attiecības.
Nē, es neapvainotos, ja mans vīrietis manā dzimšanas dienā aizbrauktu pusdienās ar savu labu draugu vai mūžilgu draudzeni, neesmu, acīmredzot, traumēta, lai sāktu veidot sazvērestības teorijas par to visu.
Bet attiecīgais līmenis savās attiecībās arī ir jāsasniedz. Ne visi spēs izprast DIO rakstīto nozīmi un tas tiešām nāk tikai ar to īsto, manuprāt. Taču, kad tas viss ir sasniegts un tu tiešām jūties kā sava vīrieša sieviete, aij, cik daudz kas mainās!
Mans novēlējums Tev, cassandra, mazāk klausies paranojiskās cosmo dāmās (īpaši real life draudzenēs ar tādām tieksmēm, jo tās parasti ir numur viens iemesls, kādēļ tiek izplosītas jaunas attiecības līdz ar pamatiem un sadirsta turpmākā daļa dzīves) un ieklausies sevī pēc tam, kad esi nomierinājusies un spēj mierīgi visu izrunāt! Skaidrāks prāts būs un veiksmīgākas attiecības.
26.12.2013 15:46 |

10 gadi
Reitings 1554
Vispār man tāda situācija nebūtu pieļaujama - atklāti stāstīt, ka runāts par mani un tagad redz draudzene grib arī iepazīties... Tā kā par tādu apskates objektu...

Es jau no paša sākuma, ja draugs grib pasēdēt ar "draudzeni māsu" būtu uzlikusi ultimātu, vai nu ar mani vai nemaz! Ja es esmu otra pusīte, kā mani var atstāt Ziemassvētkos mājās. Un nekad nebaidītos par stīvo atmosfēru, jo galu galā eju ar draugu! Man nebūtu jāpielāgojas bērnības draudzeņu priekša un ne viņām spriest par atmosfēru.

Piekrītu visām, kas teica, ka tāda patiesa draudzība starp v+s nepastāv, agri vai vēlu notiek kas vairāk, un Te nu skaidri redzams, ka bērnības draudzene gribēja nospēlēt pirmo vijoli! Nu normālai draudzenei būtu jāsaprot, ka šogad šī tradīcija jāizlaiž, jo bērnības draugs sev atradis mīlestību, vai vismaz jāsakož zobi un ar smaidu jāaicina abi... Un puisis jau ar labais, tieši Ziemassvētkos? Bāc, ja es būtu iemīlējusies man katra minūte svarīga un būtu otru pusi ņēmis līdz... Kāds tad bija tikšanās mērķis, par laika apstākļiem papļāpāt? Esmu pilnīgi parliecināta, vai nu jau bija kas vairāk starp viņiem agrāk, vai nu kāds cer ka vēl būs!
26.12.2013 16:31 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti aizietu uz pasaakumu,jo tad tu vislabaak jutiisi,kaa ir iisteniibaa!Taa seezot, domaajot un analizeejot ,fantazeejot ,tevii nekad nebuus miers!
Manam viiram bija darudzene(sazvanaas veel tagad),kuru es vienmeer te minu ,kaa "Merilin Monro".Vins satikaas vienmeer ar vinu vienu reizi meenesii-pat gaaja uz vienu un to pasu restoraaninu pusdienaas!Vinus noteikti kaut kas saistija,jo sii draudziiba ilga vairaakus gadus.Tad, kad es ienaacu sava viira dziivee(mees vel tad nebijaam preceejusies)vins mani uzaicinaaja atnaak un iepaziities ar vinu.Es biju tik paarsteigta par siis sievietes skaistumu,iztureesanos,eleganci.Veel tagad atceros to ,kas vinai bija muguraa :DEs knapi valdiijos-nu bija taa greeizsirdiiba nenoliedzami,jo redzot tik skaistu sievieti ,man saaka likties,ka es nespeesu izkonkureet....tiesi taa arii domaaju toreiz:DTad vienaa briidii palikaam tikai divas uz briidi , vina saneema manu roku savaa un teica-vins tevi miil tik stipri ,kaa nav miileejis nevienu citu sievieti,pat savu pirmo sievu....!Es laikam vienmeer atcereesos sos vaardus, sajuutu...Mees arii veelaak tikaamies ,un man vairs nekad nav bijusi probleema ar so draudzeni-redzu vinu tikai kaa viira senu draudzeni.
Ar visu to gribeeju pateikt,ka tu neko nezaudeesi,aizejot ,satiekot so sievieti.
26.12.2013 17:19 |

Reitings 691
Piekritu Engelenam.
Ka jau mineju, ka iespejams tiesam puisis ir loti labs un nekadu sleptu nodomu nav uz to meiteni.
Nebutu pareizi ari kaut kadu traci taisit, jo jums ir tikai attiecibu sakums, tacu ja attiecibas ievirzas nopietna gultne, tad es nepielautu, ka ta draudzene speletu pirmo vijoli, nu vispar logisks attiecibu turpinajums butu, ka ta draudzene aiziet otraja plana un beigu beigas nemaisas pa vidu.
Man tracina sita padarisana, ka jadoma ka ta draudzene jutas, ka vinai bus erti vai neerti. Nu bac! Ir jadoma par tevi un tavam puisim pasam bus jasaprot.
Es vispar besitos, ka man tagad speciali, oficiali jaiepazistas ar treso lieko, to draudzeni, jaorganize kaut kada speciala pasedesana prieks vinas. Ok, es saprotu, ka ja tiekas visi ar draugiem, iet uz kaut kadu pasakumu, tad tas viss dabigi sanak.
Un pec manas pieredzes, nu nepastav ta draudziba starp s+v tiesi ciesa. Visi mani it ka draugi patiesiba ir cerejusi uz kaut ko vairak, vienam uzradas nopietna draudzene, bet tapatas vinam vajadzeja tikties ar mani un ik pa laikam izskaneja divdomigas frazes, ja butu kopa ar mani utt, es partraucu so it ka draudzibu, ja mes varam sazvanities reizi gada, apsveikt svetkos un tas ari viss, tada draudziba var pastavet, bet kaut ko ciesaku, nu nevajag man.
Bija reiz draugs, kuram es patiku, bet beigu beigas mums nekas nesanaca, vinam uzradas nopietna draudzene, tacu vinai es loti nepatiku, to var ari saprast, bet man vina ari ne visai patika, jo es tacu pirms tam biju ta pirma, bet nu beigas es jutos labak, ja nebiju starp viniem vai ari ja bija daudz draugu apkart, jo bija jutama spriedze.
26.12.2013 17:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu, varbūt neesmu saticis tādu sievieti, kura kaut ko tādu būtu varējusi uztvert vēsā mierā, bet tāpat - tanī brīdī, kad it kā ziņa ir svaiga vai vēl nenotikusi, ir zināms, ka taisnību labāk neteikt. Ne vienmēr ir strīds, ne vienmēr - nepārprotami izpausts aizvainojums, bet tas, ka cilvēciņam nav patīkami, vienmēr ir bijis jūtams. Pēc laika - jā, pēc laika, kad otra puse redz, ka nekas nav izmainījies vai sabrucis, var pateikt: "Zini, bija te nesen man viena tikšanās ar .... Pasēdējām, parunājām, ...."

Piedod, bet tu neesi gluzji tas viirietis, kam vareetu uzticeeties. Ja tomeer sievietei ir sanaacis tevii iemiileeties un izveidot ar tevi attieciibas, viegli vinjai nav, it iipashi, ja esi klaji paudis savus uzskatus par to, ka galvenais viirietim ir savaakt kaudzi sievieshu ko panjemt priekshaa un ka sievieteem neko citu, atskaitot naudu un nodroshinaajumu nevajag. Peec taviem tekstiem jau sen esmu nopratusi, ka tev ir diezgan vienaldziigs fakts, ka tu vareetu saapinaat savu sievieti, ka greizsirdiibu, saapes peec kraapshanas utt uzskati par fufeli, taapeec arii vari sadariit daudz ko bez jebkaadiem sirdsapzinjas paarmetumiem. Es piemeeram, ticu draudziibai starp viirieti un sievieti, saveejam uz tikshanos ar beerniibas draudzeni nekad neaizliedzu un to uztveru veesaa mieraa, tiesa gan, vinjam nav ienaacis praataa taadas tikshanaas riikot sveetku dienaas un viens otru esam sapaziistinaajushi ar saviem draugiem jau labu laiku atpakalj.
Autorei noteikti ieteiktu aiziet un sapaziities ar puisha jauno draudzeni. Lai gan iesaakums taads diivains sagadiijaas, ieteiktu noskanjot sevi uz to, ka taa nav nekaada konkurente, bet gan forsh cilveeks, kas var naakotnee kljuut par labu draudzeni arii tev, savaadaak ja iesi ar negatiivaam domaam, pasaakums buus mokas visiem.
26.12.2013 18:30 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Atkal divas puses. No draudzenes skatapunkta ņemot, viņai tās ir normālas, ierastas vakariņas, nekas pārprotams, tā ir tradīcija. VIņu draudzība ir stipra un viņu īpaši nesaista, viņas uztverē, kārtējā draudzene.
Bet no Tava skatapunkta mjam, es arī būtu nikna kā pūķis. Nu labi, katram jau sava privātīpašnieciskuma pakāpe. Laikam jau jums vajadzētu iepazīties trijatā, pavēro viņu savstarpējo izturēšanos, paskaties, vai tai meitenei nav kas pret Tavu puisi, jo varbūt viņš vienkārši to nav pamanījis. Ja puisim esi tik dārga, tad katrā ziņā viņam nekas nebūs pretīm ja turpmāk būsiet trijatā, tai draudzenei jāsaprot, ka tagad viņa prioritāte esi tu! Bet es nu laikam pat tā nevarētu, grūti aptvert ideju, ka manam vīrietim ir kaut kāda sieviete svarīga viņa dzīvē, kas nav no ģimenes vai tā neesmu es!
26.12.2013 19:39 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
Tik tiešām vislabāk ir satikties trijatā un tad tu redzēsi, kā tavs puisis izturas pret viņu, pret tevi, kad esat visi trijatā. Tu redzēsi, kā viņa labākā draudzene runā ar viņu, kā runā ar tevi, vai nav augstprātīga, vai tieši otrādi, centīsies būt mīļa pret tevi un sirsnīgi papļāpāt. Sākumā jau būs neērti, bet kuriem dviem svešiem cilvēkiem sākumā nav neērti? Iepazīsieties un varbūt tik tiešām beigās kļūsiet par labākām draudzenēm nekā viņš ar viņu :D varēsi visādus noslēpumus uzzināt :D
tu pati jutīsi, kādi ir viņas nodomi. Vai nebūs tā, ka centīsies tev visādi parādīt, ka ir pārāka, ka zin par viņu vairāk utt.
Man nebūtu paticis fakts par to, ka lielāko laiku tikšanās reizē būtu runājuši par mani. Tad kāpēc nevarēja jau sākumā iet līdzi? nevis runār par kaut kādu stīvu situāciju. No stīvas situācijas jau neizvairīties.
26.12.2013 19:52 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Viss ko varu pateikt ir, ka manam puisis vairs nav nekādas draudzenes... Viņam esmu es un ar to ir jāpietiek. Esmu no tām, kas netic, ka starp puisi un meiteni var būt tikai draudzība.
26.12.2013 21:49 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Esmu no tām, kas netic, ka starp puisi un meiteni var būt tikai draudzība.
Ko tur ko teikt, tu esi maza duma meitene, kaa te daudzas. Izaugsiet no pamperiem, tad saprastiisiet, ka juusu uzskati ir sunju kakas, jo sii nav pirmaa liidziiga teema.
Viņam esmu es un ar to ir jāpietiek.
Izšķirsi puisi no bērnību dienu draudzenes, tad arii savu attieciibu dienas vari skaitiit, muļķe.
26.12.2013 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!