Piekritu Engelenam.
Ka jau mineju, ka iespejams tiesam puisis ir loti labs un nekadu sleptu nodomu nav uz to meiteni.
Nebutu pareizi ari kaut kadu traci taisit, jo jums ir tikai attiecibu sakums, tacu ja attiecibas ievirzas nopietna gultne, tad es nepielautu, ka ta draudzene speletu pirmo vijoli, nu vispar logisks attiecibu turpinajums butu, ka ta draudzene aiziet otraja plana un beigu beigas nemaisas pa vidu.
Man tracina sita padarisana, ka jadoma ka ta draudzene jutas, ka vinai bus erti vai neerti. Nu bac! Ir jadoma par tevi un tavam puisim pasam bus jasaprot.
Es vispar besitos, ka man tagad speciali, oficiali jaiepazistas ar treso lieko, to draudzeni, jaorganize kaut kada speciala pasedesana prieks vinas. Ok, es saprotu, ka ja tiekas visi ar draugiem, iet uz kaut kadu pasakumu, tad tas viss dabigi sanak.
Un pec manas pieredzes, nu nepastav ta draudziba starp s+v tiesi ciesa. Visi mani it ka draugi patiesiba ir cerejusi uz kaut ko vairak, vienam uzradas nopietna draudzene, bet tapatas vinam vajadzeja tikties ar mani un ik pa laikam izskaneja divdomigas frazes, ja butu kopa ar mani utt, es partraucu so it ka draudzibu, ja mes varam sazvanities reizi gada, apsveikt svetkos un tas ari viss, tada draudziba var pastavet, bet kaut ko ciesaku, nu nevajag man.
Bija reiz draugs, kuram es patiku, bet beigu beigas mums nekas nesanaca, vinam uzradas nopietna draudzene, tacu vinai es loti nepatiku, to var ari saprast, bet man vina ari ne visai patika, jo es tacu pirms tam biju ta pirma, bet nu beigas es jutos labak, ja nebiju starp viniem vai ari ja bija daudz draugu apkart, jo bija jutama spriedze.