Par vīrieša labāko draudzeni

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Gribu neitrālu viedokli... vērtējiet pašas...

Manam jaunajam draugam ir jaunības draudzene. Ar gandrīz visiem vīrieša draugiem esmu tikusies, bet ar viņu vēl nē, jo viņa nav no lielā kopējo draugu bara. Pārsvarā viņi tiekas divatā, šobrīd viņai sarežģīts dzīves posms, parunājas, atbalsta viens otru un tamlīdzīgi.

Un šāda tikšanās viņiem ir arī šodien uz pusdienām. Jā, Ziemassvētkos. Tāda viņiem tradīcija katru gadu. Tas nekas, ka esmu pie vīrieša uz vairākām dienām atbraukusi. Viņš tāpat aizbrauca viņu satikt uz pāris stundiņām.

Es pamatīgi apvainojos, teicu, ka vispār braukšu mājās, lai svin ar viņu. Viņš nesapratnē, ka tikai uz divām stundiņām papusdienos un pēc tam grib vakaru, nakti un turpmākās dienas pavadīt ar mani. Ka satraukumam nav pamata, starp viņiem nav nekā tāda. Ja viņš gribētu, varētu un izdarītu, man nekot nesakot.

Piedāvāju, ka es varētu braukt viņam līdzi. Viņš teica, ka paprasīs draudzenei... uz ko viņa atbildēja, ka ja es ļoti vēlos, varu piebiedroties, bet vai tik nebūšot stīva atmosfēra. Respektīvi, skaļi pateica, jā, bet noprotams, ka mana klātbūtne nav vēlama. Puisis teica, ka viņš labprāt mūs sapazīstinātu, bet vai vajag tā, lai es tur sēžu ar pārakmeņotu sejas izteiksmi. Ok, teicu, ka var nepazīstināt, nevajag.

Tā nu apvainojos un viņš aizbrauca. Vajadzīgs jūsu viedoklis. Kuram taisnība? Vai man ir par ko cepties? Vai viņam vajadzēja mani ņemt līdzi? Vai vispār viņam ar viņu jātiekas?
25.12.2013 17:31 |

Reitings 344
Aaaa... tik stulbi tas viss, nu kāpēc man tika šādi sabojāti svētki. Vakar mums bija tik perfekts vakars kopā ar viņu un viņa ģimeni, es biju tik laimīga, ka taisni vai noteicu pie sevis, ka viss ir perfekti. Nē, pienāk šodiena un notiek šādi sūdi :(
Ar prātu jau es saprotu, ka jums taisnība un tā tālāk, bet ko lai dara ar tām emocijām, kas man iekšā vārās? Un tagad jau pa tām pāris stundām tiešām viņas ir sakāpinājušās līdz vārīšanās temperatūrai. Man bail, ka viņš tūlīt atnāks un es viņam vienkārši metīšos pie rīkles :D
25.12.2013 18:13 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ak, sievietes.

Principā var saprast gan viņu, gan Tevi.

Autore jau minēja, ka viņas jaunam draugam.. tas nozīmē, ka pavisam nesen esot kopā un tā meitene ir jaunības draudzene, kas puisim nozīmē ļoti daudz. Kāpēc viņam būtu uzreiz jāmetas iepazīstināt viņas, ja vēl nav skaidrs, vai ir/nav kopīga nākotne un attiecības varbūt (pasvītroju, varbūt) nav nopietnas? Nesaku, ka tā arī ir, bet pieņemums.. Un tagad viņam jāmaina tradīcijas un jāatsakās no tikšanās ar draudzeni. Iedomājos sevi tās meitenes-draudzenes vietā. Es arī negribētu tikšanās laikā ar sen neredzētu draugu sēdēt ar viņa 2. pusīti, kuru nepazīstu. Un iepazīties gribētu citā reizē, bet šoreiz - tikties, parunāt, apmainīties jaunumiem. Manuprāt, stīva atmosfēra arī sanāktu - ne īsti vari paprasīt visu sveša cilvēka klātbūtnē. Un varbūt nav viņa nekāda nepieklājīga, betšeit jau populāri piedomāt klāt :D Vnk izteica savas domas, kas virmo arī citu galvās, tikai bail pateikt skaļi..

Piekrītu, ka puisis pameta savu draudzenim kura esot viešņa..

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vienmeer atceros savu situaaciju,kad viirs mani gribeja iepaziistinaat ar savu veco draudzeni-vienmeer saucu vinu savaas diskusijaas par Merilin Monro,jo bija arii loti liidziiga sai aktrisei.Es gaaju un smaidiju un iztureeju-"visas ieksas dega" no greizsirdiibas,jo es sai sievietei pat blakus nestaaveeju ar savu "Pelruskiites" izskatu!Tagad biezi piedomaaju,kas nav kaadreiz piedziivots...ne vienmeer viss ir taa ,kaa mees to esam izsapnojusas.Jaa viirietim ir vairaak par 30g.,tad vienmeer buus kaut kas ,kas saistaas ar pagaatni...

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Nesaskatu neko nepareizu tajā, ka tiekas ar draudzeni. Es drīzāk justos neērti tieši par to, ka tieku atstāta viena ar drauga ģimeni, ja neilgi esat kopā. Tātad vairāk piekrītu cormeum, ka tomēr šajā gadījumā saceptos tieši par manierēm, nevis tikšanos ar draugu! :) galu galā, varēja tikšanos sarunāt pirms vai pēc tavas atbraukšanas, nedaudz pamainot tradīciju.

Nedusmojies par niekiem, iespējams iepazīsies ar to meiteni un pašas sadzraudzēsieties! :)
25.12.2013 18:14 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
izrunājaties un viss
25.12.2013 18:16 |

Reitings 16208
Tas ir pilniigi normaali,ka gribam visur buut pirmaas-speeleet to "pirmo vijoli" vienmeer,bet reaalaa dziivee kaadreiz jaamak labi speeleet arii to "otro vijoli"!!!
25.12.2013 18:16 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Nomierinies un izrunājies. Tas ka Tu attiecību sākumā metīsies viņam virsū ar pārmetumiem neko labu nedos. Ja puisis aizvestu mani uz savām mājām, pie savas ģimenes, es noprastu,ka mūsu attiecības ir nopietnas.Tas jau ir liels solis. Un varbūt tai draudzenei tiešām gribējās pabūt ar viņu divatā bez jebkādiem sliktiem nodomiem...
25.12.2013 18:19 |

Reitings 479
Ar mešanos pie rīkles visu vēl vairāk sabojāsi. Izstāsti kā jūties mierīgā tonī. Ja gribi savas perfektās attiecības saglabāt, tad ar dusmām visu izbojāsi. Jo tad nākamreiz būs viņiem jātiekās, viņš 2x padomās vai Tev to teikt vai samelos... priekš kam tas viss. ir grūti pieņemt draudzenes, bet ja tāda ir, tad labāk saglabāt vēsu porātu kamēr pati viņu nesatiec... izej ārā, nezinu ..līdz veikalam , vienkārši izvēdināt galvu, paliks labāk. :) bet mesties pie rīkles (patīk šī vārdu kombinācija :) :) vecāku klātbūtnē, labāk tiešām nevajag.
25.12.2013 18:21 |

Reitings 479
atvainojos par kļūdām.
25.12.2013 18:22 |

Reitings 295
Reģ: 06.08.2011
Man arī ir puisis, kurš vienkārši ir ļoti labs draugs, bet es pret viņu nekad neko nejutīšu un esmu pārliecināta, ka viņš pret mani arī neko, jo mūs vieno draudzība. Ar viņu vienmēr var pasmieties, aiziet izklaidēties, parunāties par dzīvi, bet tas arī viss. Un mēs esam pazīstami kopš pirmās klasītes :)

Tā kā domāju, ka tev nav par ko uztraukties ;)
25.12.2013 18:26 |

Reitings 163
Reģ: 12.02.2013
Kāpēc viņam būtu uzreiz jāmetas iepazīstināt viņas, ja vēl nav skaidrs, vai ir/nav kopīga nākotne un attiecības varbūt (pasvītroju, varbūt) nav nopietnas? Nesaku, ka tā arī ir, bet pieņemums.. Un tagad viņam jāmaina tradīcijas un jāatsakās no tikšanās ar draudzeni.

Bet ar ģimeni iepazīstinat nezinot nākotni varēja , bet kkādu draudzeni nē!?
25.12.2013 18:27 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
cassandrai ir taisnība un dusmas ir pamatotas. Ja puisim ir tikai draudzīgas attiecības ar to otru meiteni, tad ir pilnīgi normāli līdzi ņemt cassandru, jo kopā taču jautrāk. Jūs, pārējās komentētājas, taču parasti neslēpjat savas sirdsdraudzenes vienu no otras, vai ne? Nav taču nekādas problēmas satikties trijatā, četratā, piecatā...
Bet ja cassandras puisis un viņa "tikai draudzene" uzskata, ka cassandra bojās atmosfēru, padarīs to stīvu, tad rodas tikai viens secinājums- stīva atmosfēra var rasties tad, ja kāda cita meitene flirtē ar aizņemtu puisi viņa draudzenes klātbūtnē. Es nedomāju, ka viņiem ir romāns, bet seksuāla interese gan, jo citādi cassandras klābūtne neko viņiem netraucētu.
Vai vajag klupt virsū ar pārmetumiem? Ja gribi psihiski nelīdzsvarotas būtnes tēlu, tad jā. Bet gudrāk būtu tagad aiziet prom uz savām mājām (pirms puisis atgriezies) un nenākt atpakaļ. Jo tev taču arī ir nelaužama tradīcija- ja Ziemassvētku vakarā tavs puisis tiekas ar citu, tu ar viņu pārtrauc attiecības.
25.12.2013 18:28 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Tu savam vīrietim nemaz neuzticies... kad sāksi ticēt savam vīrietim un jutīsies kā viņa sieviete, Tev šādas domas pazudīs - viņi ir draugi.
25.12.2013 18:29 |

Reitings 16208
DIO-man tik loti intereseeja,ko tu ierakstiisi?Man peeksni ienaaca praataa "House of Cards"!!!!
25.12.2013 18:33 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
DIO
Kā tu zini, ka viņi ir tikai draugi?

Reitings 11330
Piekrītu DIO!

Bet ar ģimeni iepazīstinat nezinot nākotni varēja , bet kkādu draudzeni nē!?

Kāpēc kaut kādu? Autore minēja, ka draudzība ar šo meiteni ir svarīga, pat ļoti. Un tas ne vienmēr nozīmē, ka starp abiem ir romantiskas jūtas. Nezinot to, spriest nevar. Acīmredzot jā, ar ģimeni var, ar viņu PAGAIDĀM nē. Kāpēc tāds šoks?

Reitings 479
tad ir pilnīgi normāli līdzi ņemt cassandru, jo kopā taču jautrāk.
'
kāda jautrība, ja cilvēkam grūts posms dzīvē?
šobrīd viņai sarežģīts dzīves posms, parunājas, atbalsta viens otru un tamlīdzīgi

Jo tev taču arī ir nelaužama tradīcija- ja Ziemassvētku vakarā tavs puisis tiekas ar citu,

vakars vēl nav klāt. vismaz tad ,kad tapa ieraksts.

un vai Tavu labu draugu var nosaukt par sāncensi Tavam Vīrietim...?
25.12.2013 18:34 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
jo taaalaak jo trakaak, juus neesat te dazha normaala, jau esat izdomaajushas savu scenarriju

es ceru, ka autore ir gudra un vnk izrunaasies, ja nee, tad veiksmi puisim jaunas draudzenes mekleejumos.
prieciigus sveetkus
25.12.2013 18:35 |

Reitings 163
Reģ: 12.02.2013
Kāpēc kaut kādu? Autore minēja, ka draudzība ar šo meiteni ir svarīga, pat ļoti. Un tas ne vienmēr nozīmē, ka starp abiem ir romantiskas jūtas. Nezinot to, spriest nevar. Acīmredzot jā, ar ģimeni var, ar viņu PAGAIDĀM nē. Kāpēc tāds šoks?

Nu ok, viņa ir tuva draudzene, bet manliekas, ka ar ģimeni parasti neiepazīstina visas meitenes, ar kurām džeki tiekas.
25.12.2013 18:37 |

Reitings 11330
Zutila, atkarīgs no džeka.. Bet par tān attiecībām minēju kā piemēru, jo maz kas dzīvē negadās :)

Tāpēc arī saku, ka saprotu abus + piekrītu, ka savam puisim vajadzētu uzticēties. Manuprāt, autori šokēja pat ne tas, ka nepaņema viņu, bet fakts kā tāds, ka viņas dēļ neatcela savus plānus. Varbūt maldos
25.12.2013 18:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!