Par vīrieša labāko draudzeni

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Gribu neitrālu viedokli... vērtējiet pašas...

Manam jaunajam draugam ir jaunības draudzene. Ar gandrīz visiem vīrieša draugiem esmu tikusies, bet ar viņu vēl nē, jo viņa nav no lielā kopējo draugu bara. Pārsvarā viņi tiekas divatā, šobrīd viņai sarežģīts dzīves posms, parunājas, atbalsta viens otru un tamlīdzīgi.

Un šāda tikšanās viņiem ir arī šodien uz pusdienām. Jā, Ziemassvētkos. Tāda viņiem tradīcija katru gadu. Tas nekas, ka esmu pie vīrieša uz vairākām dienām atbraukusi. Viņš tāpat aizbrauca viņu satikt uz pāris stundiņām.

Es pamatīgi apvainojos, teicu, ka vispār braukšu mājās, lai svin ar viņu. Viņš nesapratnē, ka tikai uz divām stundiņām papusdienos un pēc tam grib vakaru, nakti un turpmākās dienas pavadīt ar mani. Ka satraukumam nav pamata, starp viņiem nav nekā tāda. Ja viņš gribētu, varētu un izdarītu, man nekot nesakot.

Piedāvāju, ka es varētu braukt viņam līdzi. Viņš teica, ka paprasīs draudzenei... uz ko viņa atbildēja, ka ja es ļoti vēlos, varu piebiedroties, bet vai tik nebūšot stīva atmosfēra. Respektīvi, skaļi pateica, jā, bet noprotams, ka mana klātbūtne nav vēlama. Puisis teica, ka viņš labprāt mūs sapazīstinātu, bet vai vajag tā, lai es tur sēžu ar pārakmeņotu sejas izteiksmi. Ok, teicu, ka var nepazīstināt, nevajag.

Tā nu apvainojos un viņš aizbrauca. Vajadzīgs jūsu viedoklis. Kuram taisnība? Vai man ir par ko cepties? Vai viņam vajadzēja mani ņemt līdzi? Vai vispār viņam ar viņu jātiekas?
25.12.2013 17:31 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Es nezinu, esmu baigi greizsirdīgā, es ļoti spilgti parādītu savu nepatiku pret to.
26.12.2013 01:57 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Man nav nekas pretī,ja vīrietim ir draudzenes,bet ir svarīgi,lai ar savu meiteni tiek iepazīstinātas un nostādīts,ka tā ir meitene un tās ir tikai draudzenes.
Esmu bijusi situācijā,kur vīrieša visatļautības dēļ šī vienkārši draudzene atļaujas par daudz.
Puisim pašam vajadzēja piedāvāt iepazīstināt nevis organizēt to tikai tad,kad autore pati uzprasījās.

Tādas ir manas domas.
26.12.2013 02:10 |

Reitings 8171
Esmu bijusi situācijā,kur vīrieša visatļautības dēļ šī vienkārši draudzene atļaujas par daudz.
Jāpiebilst,ka pēc šīs situācijas skatos ar aizdomīgu aci uz draudzenēm!
26.12.2013 02:12 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ar tiem labkajām draudzenēm un draugiem manuprāt ir tā, kamēr neuzrodas īstā otrā pusīte, tikmēr viņi spēlē ļoti svarīgu lomu. Vēlāk kontakti samazinās :)
26.12.2013 10:16 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
DIO
Sieviešu vēlme izlikties par to, kas viņas patiesībā nav (pārspīlētā iecietība, pārspīlētā iejūtība, pārspīlētā negreizsirdība), utt., noved pie tā, ka vīrieši dara, ko grib, bet sievietes cieš, pārdzīvo un čīkst cosmo.lv. Vai esi redzējusi, ka vīriešu forumos kāds raksta par attiecību problēmām? :) Vai tev, DIO, liktos normāli, ja Ziemassvētku vakarā tavs tētis ietu tikties ar visādām draudzenēm, bet mamma ar tevi paliktu mājās vienas svinēt svētkus? Vai tev liktos normāli, ja tavas dzimšanas dienas svinību laikā, kad pilna māja ar ciemiņiem, tavs draugs pieceltos un pateiktu viesiem, ka tagad ies tikties ar draudzeni un tāpēc būs atpakaļ pēc dažām stundām?

Cilvēkam nav jāatsakās no pagātnes, bet pagātne nedrīkst traucēt veidot tagadni. Puisis ar draudzenēm var tikties jebkurā laikā, kad netiekas ar savu meiteni.
26.12.2013 10:40 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
njap ,ka biegās bija tas vakars?

Es protams uzrikotu fantastiksu vakaru un protams vel puisa draudzenti aicinatu ciemos ,un izvertetu kadas ir vinju attieicibas.
Es gribetu satikties ar to draudzeni ,lai redzetu vai viniem ir tikkai draudzigas atiecibas.Un parādītu kāda superiga draudzene esmu .
26.12.2013 10:52 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
klarlack,

par vīriešu forumiem neko nezinu, jo tos neapmeklēju un arī neinteresē.
Otrs, Tu esi īsta drama queen, nu dikti aizodmīgi uz visu un par visu.. tikai sliktākie piemēri un sliktākās domas un scenāriji tavā galvā :) Autore minēja divas stundas pusdienās, autore neko nav minējusi par to, cik ilgi ir kopā ar savu otro pusīti. Es pieļauju, ka attiecības ir sākuma stadijā un visbiežāk kā notiek laika gaitā vīrietis ieved savu sievieti draugu lokā un ar visiem pakāpeniski iepazīstas un tad jau vēlākos gados tā ir visu kopīga tradīcija, Ziemassvētkos aiziet pusdienās, tāpēc atļaušos tavu drāmas scenāriju pat neņemt nopietni.
Manam vīram ir draudzenes, kolosālas sievietes. Mēs visi esam draugi. Ja man būs vajadzīga palīdzība, viņas vienmēr palīdzēs un vienmēr ir palīdzējušas. Un es neatminos, ka es ar viņām iepazinos pirmajās nedēļās (pat mēnešos) tas viss notika organiski.

P.S. Un jā, gudras sievietes rīkosies kā Miilija :)
26.12.2013 11:24 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Sieviešu vēlme izlikties par to, kas viņas patiesībā nav (pārspīlētā iecietība, pārspīlētā iejūtība, pārspīlētā negreizsirdība), utt., noved pie tā, ka vīrieši dara, ko grib, bet sievietes cieš, pārdzīvo un čīkst cosmo.lv. Vai esi redzējusi, ka vīriešu forumos kāds raksta par attiecību problēmām? Vai tev, DIO, liktos normāli, ja Ziemassvētku vakarā tavs tētis ietu tikties ar visādām draudzenēm, bet mamma ar tevi paliktu mājās vienas svinēt svētkus? Vai tev liktos normāli, ja tavas dzimšanas dienas svinību laikā, kad pilna māja ar ciemiņiem, tavs draugs pieceltos un pateiktu viesiem, ka tagad ies tikties ar draudzeni un tāpēc būs atpakaļ pēc dažām stundām?

Cilvēkam nav jāatsakās no pagātnes, bet pagātne nedrīkst traucēt veidot tagadni. Puisis ar draudzenēm var tikties jebkurā laikā, kad netiekas ar savu meiteni.

... Un tieši tāpēc mēs, zinot, kas būs, ja pateiksi savai otrajai pusei taisnību, ko neapdomības vai pieredzes trūkuma dēļ autores puisis ir izdarījis, paši esot pārliecināti, ka mani tā draudzene kā sieviete vispār neinteresē, izdomājam jebkādus iemeslus (šodien - jāstrādā, jāaizbrauc pie drauga un jāpalīdz pārvākties, utt.) mīļā miera labad. Un tas darbojas, kamēr otra puse nav pieķēŗusi, - tad drāma pārvēršas par traģēdiju :-D Ceļš uz elli ir bruģēts ar labiem nodomiem :-D
26.12.2013 11:37 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
kā tad viss palika šeit ? :D
26.12.2013 11:39 |

Reitings 344
Paldies visām par viedokļiem! Esmu pārsteigta, cik daudzām bija ko teikt, paldies tiešām. Sorry, ka vakar vairs neko neatbildēju, bet viņš atbrauca un vairs jau nebija laika sēdēt cosmo.

Tad nu tā par vakardienu. Kad es vakar te drukāju diskusiju, biju diezgan uzvilkta, bet sapratu, ka jāpaklausa jums un jānomierinās. Nosēdos pie kamīna un skatījos ugunī, jo tas man vienmēr palīdz. Tad viņš atbrauca, bija priecīgs, smaidīgs, samīļoja mani, atveda man manu mīļāko saldējumu, lai skatītos kopā siemassvētku filmu.

Es biju mierīga, bet iekšā tāpat vēl bija aizvainojums, viņš to juta un mēs vēlreiz parunājāmies par šo situāciju. Kad jau biju nomierinājusies, paprasīju, kā tad viņiem gāja, ko darījuši utt. Viņš atzinās, ka diezgan daudz esot runājuši par mani, tā kā tagad esmu viņa jaunās dzīves sastāvdaļa. Un teica, ka draudzene gribētu ar mani iepazīties un piedāvāja šajās brīvdienās kaut ko kopā pasākt. Uz to gan es vēl neatbildēju, jo tomēr tas aizvainojums vēl palicis.

Bet viss turpmākais vakars izvērtās labi. Skatījāmies filmu, mielojāmies ar saldējumu, mīlējāmies... Arī šodien viss ir lieliski, vakarā dosimies divatā savos plānos. Viņš tiešām izrāda savas rūpes un mīļumu, ka es noticu tam visam labajam... varbūt esmu naiva, bet nu pagaidām noriju to krupi. Kā būs turpmāk, nezinu.

Vai man brīvdienās piekrist iet kopā ar to draudzeni kaut kur?
26.12.2013 12:04 |

Reitings 8171
Melns Tas tikai jums liekas,ka tiek melots mīļā miera labad,beigās viss sanāk otrādi un joprojām vīrieši nesaprotat,ka labāk ir vienmēr teikt taisnību,arī tu savā vecumā diemžēl to joprojām neesi sapratis.
26.12.2013 12:10 |

Reitings 356
Izklausās aizdomīgi. Iepriekš abi tevi savā kompānijā īsti negribēja, bet tagad, kad abi tevi aprunājuši, pēkšņi grib tikties. Cik jums gadu?
Bet, protams, aizej satikties ar viņiem- ziņkārība taču :)
26.12.2013 12:10 |

Reitings 344
Man liekas, ka iepriekš tā draudzene nebija mani novērtējusi un nezināja, cik nozīmīga esmu savam draugam. Tagad, kad viņš viņai par mani pastāstījis, varbūt viņa patiešām grib iepazīties... vai arī grib novērtēt konkurenti? :) Ka tik es atkal nesadomājos.

Mums visiem ir +/- 30
26.12.2013 12:15 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Tieši šāda tēma izskanēja mūsu ģimenes lokā un mans brālis, kuram jau ir pāri 30 gadiem noteica tikai to, ka starp sievieti un vīrieti nevar būt nekāda draudzība, agri vai vēlu no kādas puses parādīsies interese. Arī manam draugam ir draudzene, kura ir par viņu 6 gadus jaunāka un tas man nepatīk, bet izdarīt neko nevaru, jo viņš saka, ka ar viņu var runāt par jebko - ka viņa esot tas cilvēks, kuram var stāstīt visu un uzdot visu.. Ko tad man tur vairs piebilst? Jārij nost tas krupis!
26.12.2013 12:18 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns Tas tikai jums liekas,ka tiek melots mīļā miera labad,beigās viss sanāk otrādi un joprojām vīrieši nesaprotat,ka labāk ir vienmēr teikt taisnību,arī tu savā vecumā diemžēl to joprojām neesi sapratis.

Nu, varbūt neesmu saticis tādu sievieti, kura kaut ko tādu būtu varējusi uztvert vēsā mierā, bet tāpat - tanī brīdī, kad it kā ziņa ir svaiga vai vēl nenotikusi, ir zināms, ka taisnību labāk neteikt. Ne vienmēr ir strīds, ne vienmēr - nepārprotami izpausts aizvainojums, bet tas, ka cilvēciņam nav patīkami, vienmēr ir bijis jūtams. Pēc laika - jā, pēc laika, kad otra puse redz, ka nekas nav izmainījies vai sabrucis, var pateikt: "Zini, bija te nesen man viena tikšanās ar .... Pasēdējām, parunājām, ...."
26.12.2013 12:25 |

Reitings 8171
Melns Varbūt sāc ar to,ka saki par tikšanos pirms tā vēl ir notikusi nevis pēc. Tā jau ir pirmā kļūda,ko tu un citi vīrieši pieļauj. Un es esmu ļoti pārliecināta par saviem vārdiem-ja būtu apgrieztās lomās,tad tev arī tas nepatiktu.
26.12.2013 12:29 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
protams, ka ej ! un aizmet prom savu aizvainojumu, jo pati jau negāji :D
26.12.2013 12:30 |

10 gadi
Reitings 1582
... un tas, ko un kā teikt, protams, ir atkarīgs no cilvēka, ar kuru dzīvo. Tev, NazIc, spriežot pēc Taviem komentiem, varu tikai izteikt komplimentu. Tu, iespējams, esi viena no tām nedaudzajām, kurai var riskēt teikt taisnību. Katrā ziņā, Tavi teksti vienmēr atšķiras un izceļas (pozitīvā nozīmē). Zini, gandrīz jāsaka, ka esmu drusku tā kā virtuāli iemīlējies.
26.12.2013 12:31 |

Reitings 356
cassandra
Situācija ir vairāk nekā jocīga, jo īpaši tādā vecumā. Bet tev nav īpaši nekādas izvēles. Ja neiesi, mūžīgi cepsies par to, ka viņi tiksies vai arī izšķirsies un mocīsies ar šaubām par to, ka var jau būt, ka viņi patiešām bija tikai draugi. Ja aiziesi, pati sapratīsi, vai tā ir tikai draudzība, vai kas vairāk un ja vairāk, tad no kura puses. Sirdsmiera dēļ, labāk aiziet satikties.
Bet dzīves pieredze rāda, ka "tikai draudzība" starp sievieti un vīrieti nepastāv. Viens no diviem grib kaut ko vairāk, bet otrs negrib. Tas, kurš negrib, satiekoties ar to, kurš grib, ceļ savu pašapziņu, jo ir taču patīkami būt iekāres objektam. Aiziesi un intuīcija tev pateiks priekšā, kurš kuru grib un kurš tikai pašapziņu ceļ.
26.12.2013 12:35 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns Varbūt sāc ar to,ka saki par tikšanos pirms tā vēl ir notikusi nevis pēc. Tā jau ir pirmā kļūda,ko tu un citi vīrieši pieļauj. Un es esmu ļoti pārliecināta par saviem vārdiem-ja būtu apgrieztās lomās,tad tev arī tas nepatiktu.

Nu, varbūt, varbūt.
26.12.2013 12:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits