Par vīrieša labāko draudzeni

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Gribu neitrālu viedokli... vērtējiet pašas...

Manam jaunajam draugam ir jaunības draudzene. Ar gandrīz visiem vīrieša draugiem esmu tikusies, bet ar viņu vēl nē, jo viņa nav no lielā kopējo draugu bara. Pārsvarā viņi tiekas divatā, šobrīd viņai sarežģīts dzīves posms, parunājas, atbalsta viens otru un tamlīdzīgi.

Un šāda tikšanās viņiem ir arī šodien uz pusdienām. Jā, Ziemassvētkos. Tāda viņiem tradīcija katru gadu. Tas nekas, ka esmu pie vīrieša uz vairākām dienām atbraukusi. Viņš tāpat aizbrauca viņu satikt uz pāris stundiņām.

Es pamatīgi apvainojos, teicu, ka vispār braukšu mājās, lai svin ar viņu. Viņš nesapratnē, ka tikai uz divām stundiņām papusdienos un pēc tam grib vakaru, nakti un turpmākās dienas pavadīt ar mani. Ka satraukumam nav pamata, starp viņiem nav nekā tāda. Ja viņš gribētu, varētu un izdarītu, man nekot nesakot.

Piedāvāju, ka es varētu braukt viņam līdzi. Viņš teica, ka paprasīs draudzenei... uz ko viņa atbildēja, ka ja es ļoti vēlos, varu piebiedroties, bet vai tik nebūšot stīva atmosfēra. Respektīvi, skaļi pateica, jā, bet noprotams, ka mana klātbūtne nav vēlama. Puisis teica, ka viņš labprāt mūs sapazīstinātu, bet vai vajag tā, lai es tur sēžu ar pārakmeņotu sejas izteiksmi. Ok, teicu, ka var nepazīstināt, nevajag.

Tā nu apvainojos un viņš aizbrauca. Vajadzīgs jūsu viedoklis. Kuram taisnība? Vai man ir par ko cepties? Vai viņam vajadzēja mani ņemt līdzi? Vai vispār viņam ar viņu jātiekas?
25.12.2013 17:31 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
taisnība, viņa viņam patiešām ir ļoti īpaša. Kā viņš man pats teica, viņa viņam esot kā māsa un viņas dēļ viņš darītu jebko, tāpat kā viņa viņa dēļ.

tai draudzenei puisis/virietis ir? Nereti sadas draudzene gadiem loto siltas jutas pret virieti, bet pirmo soli nespers, tad nu bauda vinja tuvumu aizbildinoties ar pliku draudzibu, bet ja butu izdeviba uz ko vairak, ne aci nepamirkskinatu.

Pati esmu bijusi sada puisa draudzene gadus atpakal, patiesiba man vins loti patika un izmantoju musu itka superigi vienkarso draudzibu ka iemeslu vinju satikt kad vien gribeju,skreja kaut nakti ja pateicu, ka man slikti. Un ari vinjam bija draudzene. Vareju vinju itka comiski apskaut, patieisba baudiju tas paaris sekundes tuvuma, tapat dzimenes devu bucas, coitreiz ja ilgi nebijam tikusies, ari sabucojamas. Man ta bija paradize :)
25.12.2013 19:47 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
nabaga čalis... kā es viņu saprotu. mani arī tikko mans puisis negribēja laist uz ikgada tikšanos ar ilggadēju draugu, ņemot vērā, ka puisis ir tālu prom. tad nu šim ir brīvs vakars, nav ko darīt, un gribēja, lai es laužu savu tradīciju un sēžu ar viņu skaipā. dusmas.
25.12.2013 19:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vai tieshaam taadas ikkgadeejaas tikshanaas ir jaariiko sveetkos, kurus visi paareejie pavada kopaa ar gjimeni un otrajaam pusiiteem? Gadaa ir 365 dienas un no taam labi ja chetraas nebuutu veelams taadas riikot - miiljotaas sievietes dzimshanas dienaa, Ziemassveetkos un Valentiindienaa. Paliek paari 361 diena, kad var taisiit ntaas tradiicijas un pret kuraam nevienam nebuus iebildumu.
25.12.2013 19:51 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Taisnības nav nevienam, jebkura šī trijstūra loma ir saprotama. Arī es tavā vietā nebūtu apmierināta, arī puisim neērta situācija kā arī viņa draudzenei. Nu neko darīt. Viņa ir glīta?
25.12.2013 19:53 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
vispar atcerejos so video, nu ideali apskaidroko doma sievietes un ko viriesi.

http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA
25.12.2013 19:53 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
atbildēšu no sevis, krista. pirmkārt, ne man, ne manam puisim nav Ziemassvētki, un draugs tos nosvinēja ar ģimeni jau vakar. Otrkārt, diemžēl Ziemassvētku brīvdienas ir vienīgais drošais laiks, kad mēs ar draugu varam tikties, jo tikai tad ir viena no retajām reizēm, kad abi esam savā dzimtajā pilsētā. un 26. vakarā jau jābrauc prom, jo no 27. darbs. Ja viens no mums būtu aizņemts kādās radu vakariņās utml. tikšanās tiktu atcelta, bet, ja ir brīvs vakars, neredzu iemeslu principa pēc piespiest savu otro pusīti palikt mājās.
25.12.2013 20:02 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es neklusētu un nesamierinātos, ka situācija ir man izprotama. Nevajag jau skandalēties, bet savu nepatiku pret notiekošo es paustu. Draudzībai kā tādai varu noticēt, bet ja tā bērnības draudzene uzreiz norāda, ka ar mani atmosfēra būšot stīva, tad man ir skaidrs, ka tā nav patiesa bērnības draudzene un viņai ir citi nolūki.
Iespējams man pārāk asa daba, bet es dotos uz savām mājām un nepaliktu pie drauga ģimenes ar savu dusmīgo garastāvokli, jo draugs tā kā izdarīja savu izvēli.
25.12.2013 20:21 |

Reitings 23
Reģ: 24.12.2013
Draudzība starp vīrieti un sievieti, nekad nevar pastāvēt, jo vienmēr kāds gribēs ko vairāk ! Atceries manus vārdus! )
25.12.2013 20:42 |

Reitings 1
Reģ: 18.11.2013
no vienas puses saprotu tevi, bet no otras puses tavu draugu. pašai ir draugi puiši, ar kuriem sanāk pavadīt daudz laika, bet tas nav nekas tāds, par ko otrajām pusītēm būtu jāsatraucās. bet tajā pašā laikā ļoti labi saprotu tevi pašu un uzskatu, ka tava greizsirdība ir ļoti pamatota, it īpaši brīdī, kad jūsu abu iepazīstināšana viņam rada tādas neērtības. tomēr laikam puiša vaina ir lielāka.
25.12.2013 21:10 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man arī ir viens tāds, kas "kā brālis" - kristu un celtos viņa dēļ, un ceru, ka tas abpusēji, bet no manas puses tur 100% siltu jūtu nav. Bet - lai uzturētu tādu aktīvu kontaktu, kamēr kādam veidojas vai ir attiecības - nē. šad tad - jā, bet pat svētkos? Tad tur ir vai nu ikdienā super labs kontakts visu laiku, vai kaut kas nav tīrs. :D
25.12.2013 21:15 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
DIO
Tāda apzīmējuma kā babņiks laikam tavā vārdu krājumā nav, ne? Un neesi nekad dzirdējusi par tādām darbībām kā krāpšana, dubultā dzīve, paralēlās attiecības?
Viss kārtībā, nesatraucies, naivums ar gadiem pāriet

Paldies, es sajutos dikti jauna, tās bija jaukas emocijas :)

Bet tomēr - par katrām nākamajām attiecībām kuras veido, mēs spriežam pēc izbijušajām attiecībām un tādā gadījumā man ir žēl, ka Tev ir bijusi tikai šāda pieredze...
protams, varbūtība, ka puisim ir tavis minētie nolūki ir varbūtība, taču spriežot pēc visa kopumā, man nekas par to neliecināja.. mēs SIEVIETES, ļoti bieži emocijās uzspūšam burbuli lielāku kā tas ir patiesībā,....sākās viss ar to, ka viņš negribēja iznest mistkasti, beigās nes mistkasti katru vakaru, tātad noteikti krāpj, noteikti kāda Anniņu satiek tajā laikā..
ko es gribu teikt nevar veidot attiecības un dzīvot ar domu, ka vīrietis noteikti krāps, vai ir kāds zemteksts visam, tādā gadījumā nav vērts vispār būt attiecībās...
jo kas tas īsti ir attiecības? Darīt vienam otru laimīgu, nevis tagad pagāja mēnesis un nu tagad es ķeršos pie sava drauga pagātnes izmaiņām un vārdu sakot viņam būs jāpakaļaujas tikai tam, ko teikšu es... (ja kas tieši tā visbiežāk notiek).
25.12.2013 22:02 |

Reitings 62
DIO tik labi raksta..
Grūti ar to greizsirdību, bet nomierinies - viņš visu Tev pastāstīja, neslēpa un par "stīvo atmosfēru" arī pareizi piebilda. Tā vairs nebūtu viņu tikšanās. Cieni viņa privāto dzīvi arī :)
25.12.2013 22:33 |

Reitings 4703
zeltagabalins,
zinu briesmīgi - punkti, teikumu stils, komati .. traki, traki... ahh
25.12.2013 22:43 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
par katrām nākamajām attiecībām kuras veido, mēs spriežam pēc izbijušajām attiecībām un tādā gadījumā man ir žēl, ka Tev ir bijusi tikai šāda pieredze...

DIO, mēs, diemžēl, mēdzam pārņemt ne tiki savu, bet arī tuvāko cilvēku pieredzi. Nav pašam jābūt ar traģiskām attiecībām, lai tādas būtu redzētas un no tādām būtu bail. Es nekad neesmu krāpta (vismaz nezinu, ka būtu), man ir bijuši tikai vīrieši, ar kuriem man ir labi un, kuri mani dievina, bet es tāpat esmu greizsirdīga ragana.
25.12.2013 22:50 |

Reitings 62
Ai nē, es ne par komatiem - es par domu :) Sajutu un piekritu Taviem vārdiem.
25.12.2013 22:52 |

Reitings 4703
Libra,

arī apkārtējo, Tev ir taisnība. Par greizsirdīgo raganu :D Man liekas, tas ir egoisms. Nekautrēšos teikt, man tāds ir bijis.. nezinu kas tieši mani ir izmainījis - vide, pareizais cilvēks, es pati.. taču viens ir skaidrs, mēs pašas esam attiecību labklājības cēlējas un jo ātrāk to sapratīsim un izjutīsim patiesu mīlestību (ne tikai pret vīrieti), jo laimīgākas kļūsim.

zeltagabalins,

atvainojos :)
25.12.2013 23:00 |

Reitings 161
Reģ: 06.09.2011
Nelasiju pilnu diskusiju, bet es shaja situacija neredzu pamata uztraukuman. Tieshi otradi redzu ka virietis rikojies atklati, teicis taisnibu ka ir. Neiesligshu detaljaas kas manuprat uz to liecina. Es vienkarshi uzticetos, un bez parpratuma tas 2/3 stundas veltitu sev, pirms pasakot lai nodod sveicienus svetkos, velak apjautatos ka pagaja pusdienas. Protams ja tavas aizdomas nebalstas uz kadu notikumu virkni starp tavu puisi in to meiteni. Un var jau ari ierosinat kopa satikties kadu citu vakaru, kautkur aiziet ka pamatu lai ari jus iepazitos.
25.12.2013 23:20 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Te ir dala taisnibas katrai komentetajai.
Es tava vieta savalditu emocijas un nebutu pupedis, tacu zinot mani, tapatas varetu just, ka kaut kas usti nav.
Bonuss, ka puisis tev pateica ar ko tiekas, tacu to vareja noorganizet pirms/pec tevis vai svetkiem.
Nu nepadomaja, kam negadas, tacu par tradicijam runajot, laiks tas mainit, jo es uzskatu, ka milotajam cilvekam ir jabut pirmaja vieta un ir javeido savas tradicijas.
Es tas draudzenes vieta pat nepiedavatu tiksanos, jo labi draugi saprot, kad ir laiks paiet mala.
Isak sakot, es neticetu tai sievietei un vispar es neticu ciesai draudzibai starp sievieti un virieti, visa pamata tacu ir simpatijas..
25.12.2013 23:41 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
kā beigās izvērtās vakars? :)
25.12.2013 23:57 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Vienīgais, kas man šajā visā nepatiktu, būtu tas, ka esmu uzaicināta pie viņa ģimenes uz svētkiem, bet viņš, iepriekš nebrīdinot, ieplānojis tikties ar draudzeni un atstāt mani vienu.
Ar draudzeni gribētu kaut kad iepazīties, bet neuzskatu, ka man būtu tiesības iebilst pret to, ka viņš tiekas ar cilvēku, ko pazīst daudzu gadu garumā.
26.12.2013 01:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits