Par vīrieša labāko draudzeni

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Gribu neitrālu viedokli... vērtējiet pašas...

Manam jaunajam draugam ir jaunības draudzene. Ar gandrīz visiem vīrieša draugiem esmu tikusies, bet ar viņu vēl nē, jo viņa nav no lielā kopējo draugu bara. Pārsvarā viņi tiekas divatā, šobrīd viņai sarežģīts dzīves posms, parunājas, atbalsta viens otru un tamlīdzīgi.

Un šāda tikšanās viņiem ir arī šodien uz pusdienām. Jā, Ziemassvētkos. Tāda viņiem tradīcija katru gadu. Tas nekas, ka esmu pie vīrieša uz vairākām dienām atbraukusi. Viņš tāpat aizbrauca viņu satikt uz pāris stundiņām.

Es pamatīgi apvainojos, teicu, ka vispār braukšu mājās, lai svin ar viņu. Viņš nesapratnē, ka tikai uz divām stundiņām papusdienos un pēc tam grib vakaru, nakti un turpmākās dienas pavadīt ar mani. Ka satraukumam nav pamata, starp viņiem nav nekā tāda. Ja viņš gribētu, varētu un izdarītu, man nekot nesakot.

Piedāvāju, ka es varētu braukt viņam līdzi. Viņš teica, ka paprasīs draudzenei... uz ko viņa atbildēja, ka ja es ļoti vēlos, varu piebiedroties, bet vai tik nebūšot stīva atmosfēra. Respektīvi, skaļi pateica, jā, bet noprotams, ka mana klātbūtne nav vēlama. Puisis teica, ka viņš labprāt mūs sapazīstinātu, bet vai vajag tā, lai es tur sēžu ar pārakmeņotu sejas izteiksmi. Ok, teicu, ka var nepazīstināt, nevajag.

Tā nu apvainojos un viņš aizbrauca. Vajadzīgs jūsu viedoklis. Kuram taisnība? Vai man ir par ko cepties? Vai viņam vajadzēja mani ņemt līdzi? Vai vispār viņam ar viņu jātiekas?
25.12.2013 17:31 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
unabunabrr
Ok, nevis kopā jautrāk, bet divatā to atbalstu cilvēkam grūtā brīdī sniegt būs vieglāk. Turklāt sieviete sievieti saprot labāk- tāpēc vēl jo vairāk liekas dīvaini, ka cassandra tur stīvu gaisotni veidos.
25.12.2013 18:41 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
klarlack,

ja viņam sava draudzene interesētu kā citādi, tad autore nevūtu viņa sieviete un PUNKTS! Nav nepieciešamība sacelt drāmu nevietā, bet ja gribas spēlēt spēles uz priekšu..
25.12.2013 18:43 |

Reitings 479
ja viņam sava draudzene interesētu kā citādi, tad autore nevūtu viņa sieviete un PUNKTS!

PERFEKTI!

klarlack, šaubos,ka nepazīstamai sievietei varētu visos sīkumos izstāstīt savu problēmu.
25.12.2013 18:45 |

Reitings 356
DIO
Tāda apzīmējuma kā babņiks laikam tavā vārdu krājumā nav, ne? :) Un neesi nekad dzirdējusi par tādām darbībām kā krāpšana, dubultā dzīve, paralēlās attiecības? :)
Viss kārtībā, nesatraucies, naivums ar gadiem pāriet :)
25.12.2013 18:46 |

Reitings 479
Tāda apzīmējuma kā babņiks laikam tavā vārdu krājumā nav, ne? Un neesi nekad dzirdējusi par tādām darbībām kā krāpšana, dubultā dzīve, paralēlās attiecības?
Viss kārtībā, nesatraucies, naivums ar gadiem pāriet

ak mans Dievs...

Ko domā, to piesaisti!
25.12.2013 18:48 |

Reitings 356
unabunabrr
Ja tā problēma ir tik nopietna, dziļa un intīma, kāpēc jābojā svētku sajūta puisim, to apspriežot tieši Ziemassvētkos? Vai divas stundas klausoties gaudojošas meitenes bēdu stāstos, puisis atgriezīsies mājās laimīgs, priecīgs un svētkus svinēt gribošs? Vai tomēr nomākts un skumjš?
25.12.2013 18:48 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tāda apzīmējuma kā babņiks laikam tavā vārdu krājumā nav, ne? Un neesi nekad dzirdējusi par tādām darbībām kā krāpšana, dubultā dzīve, paralēlās attiecības?
Viss kārtībā, nesatraucies, naivums ar gadiem pāriet

FACEPALM
25.12.2013 18:49 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Kad iesaisties attiecībās, ir jārēķinas ar to, ka Tavam draugam ir pagātne un ar to pagātni Tev ir jāsadzīvo. Šajā gadījumā vīrieša pagātne ir bērnības draudzene. Domāju, ka nav iemesla dusmām. Ja meitenei ir grūts laiks, kā minēji, skaidra lieta, ka vēlas savu problēmu dalīt tikai ar bērnības draugu, nevis ar drauga draudzeni, svešu cilvēku. Iespējams kādu citu dienu ieminies puisim, ka Tu labprāt iepazītos ar drauga draudzeni, ja piekritīs, visas raizes būs galā. Ja meklēs attaisnojumus, tad gan jāsāk padomāt.
25.12.2013 18:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es pilniigi piekriitu DIO!
Naivums ,vai nee,bet ir jaauzticaas savam viirietim ,viiram...Te tik biezi meitenes pat izfantazee to ,kas tam viirietim pat sapnii neraadaas,nav bijis padomaa...Nevajag piesaukt to negatiivo,bet es vienmeer saku,ka vajag buut gatavaam arii uz paarsteigumiem...!
Es esmu iemaaciijusies satureet savu viiru.Es nevaru paartaisiit viirieti-vinam vienmeer ir patikusas sievietes un patiks,bet vins izveeleejaas mani ,un man tiesaam prieks par to!Es esmu iemaaciijusies sadziivot arii ar vina draudzeneem!:D
25.12.2013 18:53 |

Reitings 479
klarlack

nav spēka ar Tevi šobrīd strīdēties. Cik cilvēku , tik viedokļu :)

Ja man draugs ir svarīgs, būšu ar mieru arī savā dzimšanas dienā uzklausāt viņa bēdas!

Nevajag ieceklēties uz sīkumiem, bet skatīties uz situāciju plašāk. Jā, nav forši,ka atstāja. Bet tā ir viņa tradīcija Ziemassvētkos. Varbūt viņi netiekas tik bieži, tapēc tagad ,ja meitene ar draudzeni nav iepazīstin;āta, šādi būtu vieglāk. Būs meitene ilgstoši, būs iepazīstināti un būs pusdienas trijatā. Bet tas nenozīmē,ka tagad vienmēr,kad viņi satiksies puisim jāņem draudzene līdzi. Kā arī ja meitene būs ilgstoši, tad tikšanās, visticamāk, tiks pārceltas pirms ziemassvētkiem vai pēc. Nevajag visu sasteigt un jau pašā sākumā uzpūst kaut ko.
25.12.2013 18:55 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Es nebūtu priecīga par šādu situāciju. Viena lieta jebkādā citā parastā dienā, bet ne jau Ziemassvētkos.
25.12.2013 18:56 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Ja puisis izvēlas veltīt divas stundas no diennakts cilvēkam, kas viņam veltījis visu savu dzīvi ir kas nepieņemams? Nu un, ka Ziemassvētki? Ziemassvētki ir arī drauga draudzenei un arī viņa vēlas satikt savu draugu. Ja puisim ir otra pusīte, tas nebūt nenozīmē, ka viņam jaatstāj novārtā savi draugi.
25.12.2013 19:00 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Vispār labāk padomu prasīt citam vīrieškārtas pārstāvim par šo, jo starp meitenēm ir izplatītāka šī sajūta ''tikai draudzība un nekas vairāk pret otru dzimumu'', kamēr vairums vīriešu atbild, ka no vīriešu puses tas īsti nav iespējams, apakšā tomēr slēpsies vēlme uz kaut vai ko fizisku.
Parunā par šo ar kādu sev tuvāko puisi :)
25.12.2013 19:00 |

Reitings 16208
Mans viirs vienmeer saka,ka vinam taa pati Merilin Monro ir jau daudzus gadus paziistama,vienmeer bijusi....Vins vinu neizveeleejaas par sievu un tur ir iemesls...Es domaaju ,ka viirietim var buut draudzene sieviete,bet tur noteikti ir simpaatijas-tur es piekriitu uz viseim 100punktiem!
25.12.2013 19:06 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Bet kā es uz šo reaģētu- censtos sevi nostādīt maksimāli vienaldzīgi pret to, lai pašai sev nebojātu nervus un tāpat nebojātu tos otram. Ja nu tomēr manī būtu neapslāpējama neapmierinātība, es to puisim neizrādītu. Varu izrādīt neapmierinātību par citām lietām, bet greizsirdību ne.
25.12.2013 19:11 |

Reitings 16208
Freijace-tu noteikti tikai vinneetu ar to!:)Protams,ka tas buutu naivums teikt-cik mees loti priecaajamies ,ka viirietis veelas satikties ar kaadu citu sievieti.Tomeer teiksu ,ka tas ir loti svariigi reizeem-notureet to savu " juutu izvirdumu".Nevienam viirietim nepatiik greizsirdiibas sceenas un "tureesana kraatinaa"...Ja taa miilestiiba ir tad ir,ja nav tad nekaa...
25.12.2013 19:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Bet ja cassandras puisis un viņa "tikai draudzene" uzskata, ka cassandra bojās atmosfēru, padarīs to stīvu, tad rodas tikai viens secinājums- stīva atmosfēra var rasties tad, ja kāda cita meitene flirtē ar aizņemtu puisi viņa draudzenes klātbūtnē. Es nedomāju, ka viņiem ir romāns, bet seksuāla interese gan, jo citādi cassandras klābūtne neko viņiem netraucētu.

Piekriitu pilniibaa shim! Turklaat Ziemassveetkos nav jaamaacaas virsuu pat saviem labaakajiem draugiem ar probleemaam un nav ko bojaat otram sveetkus. Es noteikti buutu devusies liidzi. Ja gan taa otra meitene, gan pats puisis justos neerti, tad nopietni apdomaatu skjirshanos ar to viirieti. Man ir daudz draugu un pazinju viirieshu, bet nekad, nekad nav bijis taa, ka man sagaadaatu probleemas fakts, ka ierodaas liidzi vinju otraa pusiite,tieshi otraadi - es parasti esmu bijusi iniciatore tam, lai njem liidzi. Ja ir kaut kas delikaats jautaajams, to var arii fiksi pajautaat, kameer meitene ir WC.
25.12.2013 19:34 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man ir šāda veida draudzība ar vīrieti :) Es nekad neesmu diži iebildusi, ja viņa draudzene piebiedrojas, bet... Ar savu draudzeni viņš pavada daudz laika, kāpēc nevar man izdalīt pāris stundas gadā bez draudzenes? Ja viņa ir greizsirdīga, jo ir tizla un nav par sevi pārliecināta, ir viņas problēma. Es uz puisi kā vīrieti nepretendēju.
25.12.2013 19:34 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
pazīstama situācija. es reaģēju "nepareizi" un skandalēju.. nekādu vienošanos nepanācām, tā arī šī tēma palika sāpīga, lai gan es ar to meiteni tomēr iepazinos beigās, sadraudzējāmies.

uzreiz varu pateikt, ka tev ir jāpieņem sava skaidra attieksme, jo izskatās, ka savu izvēli viņš jau izdarīja.

un vē, es pēc tam uzzināju, ka viņa bija ieteikusi manam draugam mani pamest. kamēr pa to laiku ar mani bija jauka un draudzīga.
25.12.2013 19:42 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tāda viņiem tradīcija katru gadu.

Zinu sitadas tradicijas, parasti nobeidzas dabiga naave kad virietim paradas nopietnas attiecibas jo viss kas vinju interese ir jauna beibe pie saana. Ja turpina satikties, varbut jusu attiecibas ir rutina iestajusies, varbut vinsj nav taaa aizravies ar jusu attiecibam.

Vispar neizprotu sadas draudzibas lai ko kads man te teiktu.
25.12.2013 19:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits