Daudz saldumus (pirktos un paštaisītos), daudz smaržīgās sveces, gredzenu, kleitu, mazās loterijas dāvaniņas, šampūnus, dušas želejas, smaržas, ķermeņa losjonus, spa komplektu..burvīgas ar roku rakstītas Z-svētku kartītes (l)
Pilnīgi neko :D
Mamma gan pirms 2 ned. bija atbraukusi un atveda visādus sīkumus - mīkstas, mīļas zeķes, krēmiņu. Vrb var skaitīt kā ziemassvētku dāvanas.
Ziemīšos dabūju naudiņu lielākoties dāvanās. Saldumus, kosmētikas maciņu, lūpu balzāmu labo un arī mazu tūjveidīgo krūmiņu podiņā, kuru varēšu uz pavasari stādīt ārā sētā :) Bet noteikti lielākā dāvana man ir pavadīt svētkus ar savējiem :)
Es dabūju no radiem: EOS lūpu balzāmu, siltas mājas čībiņas, Eiro sākuma komplektu un 20 Ls
No brāļa- DKNY Be delicious smaržas (zaļās)
No mammas un tēta- Līvu akvaparka biļetes 2 personām
Un no mīļotā- Romantisks brauciens ar Tallinku
Var šķist dārgas dāvanas, bet tākā radu bija daudz un apdāvināšanās diezgan ilga bija tad jau saprotams. ;))
Apsveicu visas kuras vakar izdzirdēja jautājumu- Vai Tu kļūsi par manu sievu? :)
Tikko pie mums neplānoti bija atbraukuši ļoti daudz ciemiņi. Vienā no dāvanām bija silta sega. Noderēs. Otrā 2 naktis kādā no Itālijas viesnīcām, varam izvēlēties. SUPER!
Es šogad laikam esmu bijusi ļoti laba, jo rūķīši man bija sarūpējuši necerēti daudz dāvanu. Sākot ar ārkārtīgi daudz saldumiem, skaistumlietiņām un beidzot ar naudu, kino biļetēm, spa centra apmeklējumu, kruīza ceļojumu.
Saņēmu no drauga kaklarotiņu un un daļu naudiņas no man jaunā telefona summas, no vecākiem un omītes-nauda un stenders jauna matu kopšanas līnija, no drauga ģimenes pašadītas vilnas zeķītes, biļetes uz teātri un, protams no katra vēl bonusa saldumi!
Man prieciņš pat šiem svētkiem vairāk gan emociju līmenī, kuras raisījās visās šajās svētku dienās:-)