Daudz saldumus ..dāvanu karti.... forumcinemas kino biļeti... ļoti labu gultasveļu man un draugam.. un tad protams.. samsung galaxy no vecākiem... bet šogad es pat nesteidzos pie dāvanām... bij tik patīkami skatīties z-svētku filmas ar māsu.. pavadīt laiku ar ģimeni un vakara jautrākā daļa bij kad uzdāvinājām arī omai samsung galaxy un mācījām apieties :D
Man zeķes, vairumā, tādas kādas gribēju :D naudu, vienu mūzikas figņu, kuru gribēju, suņu kalendāru, auskarus, grāmatu, balzamu ar šotiņa glāzi, vannas bumbas un ziepes. Un šokolādi vairumā.
Manā sarakstā ir naudas maks (tieši sarkans, kādu gribēju), lai iekšā iet eiro, Armani di gio smaržas (nezinu īsti, vai vēl patīl) un maziņu colisar komplektu. Un daaaudz saldumu :)
Rīt tiekos ar draugu, galvenais gribu kārtīgi viņu samīļot sabučot... Viņš būs mana lielākā dāvana :)
Neko tādu woow nesaņēmu, jo vecākiem jau teicu, ka man viss ir, ko šobrīd vajag un to ko nevajag, bet gribētu - viņi nekad neuztrāpītu uz manām vēlmēm! :D Tā kā saņēmu visādus noderīgus sīkumus, saldumus, no brāļa superīgu atstarotāju (tiešām proecājos, jo man jau sen vajag, bet pati nekad nesaņemos nopirkt, un šis ir tiešām ļoti glīts un foršiņš!) un naudiņu - jaunos eiro! :)