Jēziņ, jums pašām patīk tās ripas triekt iekšā? Ir tik daudz veidu, kā palīdzēt šai problēmai bez tabletēm! Palasiet netā - diet for Helicobacter Pylori. Man arī ir konstatēta Helikobaktērija, bet negribu savu organismu mocīt ar antibiotikām (no kurām arī šī baktērija saasinājās). Tas ir kā pa vāveres riteni visu laiku, dzer, lai izārstētos, kamēr antibiotikas atkal iznīcina labās baktērijas un viss sākas no jauna.
Tāpēc vajag maksimāli daudz ēst dārzeņus, augļus, mazāk govs piena produktu...Neēst etiķus un piparotus ēdienus, kas kairina. Man pieturoties pie šī uzskata dedzināšana kuņģī + slikta elpa pazūd kā ar roku noņemta. Plusā vēl nāk veselīga sejas āda un veselīgs svara zudums. Brīžiem tiešām šķiet, ka mums būtu ko pamācīties no svaigēdājiem. Nesaku, ka vajag ēst tikai svaigu, bet mēģināt to darīt maksimāli daudz.
Tagad, pēc svētkiem, kad atkal esmu ēdusi tradicionālos vēderus, simptomi ir atpakaļ... es labāk ieguldu naudu ēdienā un jūtu kā tas man dod enerģiju, nevis ēdu kas pagadās, pērku zāles un jūtos nogurusi. Bet tas jau tikai mans uzskats :)