Sveiki,
Esmu kopa ar puisi jau gandriz 2 gadus. No sakuma likas, pilnigi viss ideali, bet tagad paradas visadas "interesantas" lietas.
Pirms kada gada vins man jautaja par seksu trijata, V+s+s atbilde bija kategoriski nee. Es uz dullo tad izsavu labak, tad ar vel vienu virieti., bet nu tas nebija domats nopietni.
Tad nu mums vienu vakaru bija rotalas, rokudzelzi, acu apsejs utt.. man jau bija tada jociga aizdoma, kaut kas iekseji teica, ka nebus, ka parasti, vins staigaja parak daudz utt.. muzika bija skali uzgriezta, dzirdet ta pat neko ipasi nevareja.
Isuma stastot, es jutu, ka vins nav viens. Bet nu sekss ar diviem nebija, es pamaniju to, tad, kad otrs mani noskupstija un tad sakas panika, bet nomierinajos.
Pec tam jautaju vinam vai tas ir normali, man neko nezinaat kaut ko tamlidzigu darit... sanaca ta kad otrs vienkarsi skatijas un beigas noskupstija.. bet nu tomer wtf.. kops ta laika vins visadas lietas ir piedavajis un tagad nezinu ko darit. Es vinam prasiju vai vins butu ar mieru kad es ar kadu citu... vins saka ka jaa, ja vins ir blakus...