1.Mani personīgi interesē vienmēr blogi par grāmatām, kino, teātri. Patīk lasīt arī cilvēka pārdomas par tēmām, kas viņam liekas aktuālas, kas likušas aizdomāties utt. Bet tikai saistoši uzrakstītas - neinteresē gari, sausā valodā rakstīti palagi par politikas problēmām utt.
2.Kosmētika maz interesē. Ir daži, kuros apskatos, bet tas arī viss. ''Re, ko es šodien uzvilku'' blogi neinteresē. Kā jau minēju - tie ar sausā valodā rakstītiem, pārgudriem palagiem(katrs trešais vārds jāmeklē svešvārdu vārdnīcā) neinteresē. Neinteresē arī salauztās sirds moku apraksti.
3. Blogoju pati. Ja nemaldos, tad četrus gadus jau. Patīk to darīt. Ja nepatiktu, tad to pamestu. Ir favorītblogi, kuros izlasu katru jauno rakstu. Ir tādi, kuros šad tad iegriežos bildes paskatīties vai izlasīt tikai to, kas mani interesē.
4. Neitrāls. Man netraucē. Es parasti to angļu daļu vnk nelasu. Es izlasu latviski un viss. Vienīgais, man liekas, ka ja raksta angliski, tad vajadzētu rakstīt pareizi, sakārtoti un arī baudāmi, nevis ta vnk kkā.
Galvenais, lai tev pašai ir interesanti un saista tas, par ko raksti. Un vēl - nevajag rakstīt kaut ko rakstīšanas pēc, lai tikai dabūtu lasītājus pēc iespējas vairāk utt. Lasītāji atnāks paši, ja rakstīsi par to, kas patīk un rakstīsi saistoši. :)