Nē, meitenes - nepasniedzu.
Šo komentāru biju pievienojusi pāris nedēļas pirms mūsu gadadienas. Citā diskusijā.
Nekad neesmu sevi lielījusi, bet.. esmu ļoti saimnieciska, ārkārtīgi rūpējos par savu izskatu , gudra, skaista, vienmēr vīrietis mājās tiek sagaidīt ar gardām vakariņām, tīru māju, lieliskas attiecības ar drauga vecākiem, kuri bieži nāk ciemos... vienmēr par visu padomāju, ja vajag pati var ieskrūvēt spuldzīti, saskrūvēt skapīšus. Asaras acīs, jo grūti tālāk turpināt - esam kopā gandrīz 4gadus, no sākuma viss skaisti, ideāli, bet tagad... Viņam rodas aizvainojums, ja kādreiz palūdzu viņam piekārtot māju, nomazgāt traukus, vai tikai savas netīrās zeķes aiznest tur, kur tām jābūt. Es tiešām sāku justies IZMATOTA, nemīlēta. Nespēju iedomāties CIK laimīga būtu, ja mans vīrietis kādreiz pagatavotu man brokastis, vai elementāri nomazgātu pēc maltītes traukus, un ziedi - par to laikam varu tikai sapņot. Sāpīgi skatīties kā citas meitenes lielās "facebook" , "twitterī" ar to, kā viņas lutina viņu mīļotie :( un esmu pārāk vāja, lai spertu pirmo soli un aizietu ...