Lāsti

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Varbūt muļķīgs jautājums,bet vai kāda šeit zin kaut ko par lāstiem?Pie mūsu mājas labu laiku kāds izmeta saujām drāšu galu un šonakt mums notika liela nelaime...Visi ir dzīvi,taču mana tēva dzīve ir izputināta.Sīkāk nevēlos stāstīt,mani vienkārši interesē iespējas par lāstiem,jo nav noslēpums,ka viņu daudzi skauda,iespējams vēlēja ļaunu.
19.12.2013 15:11 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Ance visu izlasiiju. Absurdus pieneemumus????? Kaadus?
Vai tad tu domaa, ka ticeet idiotismam un savaas neveiksmees vainot draatis, olas vai saali nav absurdi, bet absurdi ir logiski paskaidrot, kaapeec tas notika?
mani apvainojumi ir pamatoti. stulbenes ibit vai kocin ;D
19.12.2013 20:58 |

Reitings 1997
Kubiete,acīmredzot tev ar biznesu saskare maza.Kur viņi dabūs naudu maksājumiem šomēnes,nākošmēnes un visus citus mēnešus uz priekšu kamēr ražotni atjauno?Nevēlies man pastāstīt,varbūt varēšu ieteikt?Tagad neko neatņem,bet skaidrāks par skaidru,ka risks,ka atņems ir liels,jo ienākumu nebūs mēnešiem,nevis dažu dienu laikā no jauna uzcels pilnībā nodegušu ēku un ievedīs preses.

Kubiete,es tev tikai tā,bet man tava verbālā caureja nav vajadzīga.Ja tev nav,ko teikt par tēmu-neuztraucies es bez tava viedokļa iztikšu,gan sagaidīšu kādu,kas tādām lietām tic un spēs pateikt ko sakarīgu,nevis gudri dirst par lietām,kur sajēga ir nulles līmenī.
19.12.2013 21:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vai tik spļaujot uz citu nelaim i mes sev to lastu neuzlikam? Ko

http://cosmo.lv/forums/topic/152895-maksima-cietuso-kompensacijas/
19.12.2013 21:01 |

Reitings 27552
Kubiete,acīmredzot tev ar biznesu saskare maza.Kur viņi dabūs naudu maksājumiem šomēnes,nākošmēnes un visus citus mēnešus uz priekšu kamēr ražotni atjauno?Nevēlies man pastāstīt,varbūt varēšu ieteikt?Tagad neko neatņem,bet skaidrāks par skaidru,ka risks,ka atņems ir liels,jo ienākumu nebūs mēnešiem,nevis dažu dienu laikā no jauna uzcels pilnībā nodegušu ēku un ievedīs preses.
Pag vel nav pat nelaime notikusi bet tu jau brec par lāstiem? Ibio rio. Visi dzivi, galva ir ,rokas ari bus viss labi. Dzivos pieticīgak bet viss atkal notiks. A jus te bezmaz kaars nost Pipec klau
19.12.2013 21:02 |

Reitings 1997
Jā,uzliku lāstu savam tēvam,tādām muļķībām gan tu tici.Un kā var pateikt,ka nelaime nav notikusi?Tu maz apjēdz cik naudas tur bija ieguldīts?Cik maksā viena tāda prese?Es domāju,ka neapjēdz.Tu pat priekšā nestādies kāda ir tādas vienas preses cena,nerunājot par visu pārējo.
19.12.2013 21:06 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
ba&sh, tavi apvainojumi ir prasti un nožēlojami, tas pirmkārt. Otrkārt, paņem un izlasi vēlreiz, vēlams lēnām. Kur es teicu, ka ticu tādām lietām? Nekur. Vai es norādīju, ka man besī, ja cilvēks neko nedara, bet vaino tajā citus? Jā. Treškārt, tas, ko es teicu, ir, ka cilvēks var ticēt vienalga kam - NLO, zinātnei vai velnam -, ja vien tas palīdz šim cilvēkam dzīvot un kaut ko darīt, nevienam nav tiesību saukt šo cilvēku par stulbeni, it sevišķi situācijā, kad tiešām ir notikusi nelaime. Ceturtkārt, ne visu ir iespējams loģiski izskaidrot. Ja tu domā, ka it viss ir zinātniski izskaidrojams un esam sasnieguši tehnoloģisko, intelektuālo un garīgo katarsi, tad diemžēl jāsecina, ka naiva esi tu. Piektkārt, es nevienā brīdī neminēju, ka meklēt loģisku izskaidrojumu ir absurdi, kur nu vēl, ka uzreiz tas jāmeklē kaut kādās drātīs vai adatās.

Ja gribas dirst, tad jāiet uz tualeti, ja gribas to darīt gudri, tad jāņem līdzi grāmata. Punkts.
19.12.2013 21:07 |

Reitings 27552
Ja nav notikusi.Kamer visi dzivi tikmer dzive kada nu ir rit uz prieksu. izlasi ko teici par maximu... un beidz sudzeties par niekiem. Ja galva un rokas ir, viss bus. Ok. nebus bagatiba, bus p;ieticiba bety visi kopa un veseli.
19.12.2013 21:08 |

Reitings 27552
Tiem cietušajiem tur jau acīs mirdz naudas zīmītes,nebrīnītos,ja kaltu jau plānus kur tērēt. Tavi vardi par Maximu, unn zini...beidz par naudu cepties tak vienreiz.
19.12.2013 21:09 |

Reitings 1997
Ej palasi par maximu labāk,nealkstu es pēc diskusijas ar tik pretīgu,aprobežotu cilvēku!Dievs nedod tavā ģimenē tādu nelaimi,tad dziedātu citu dziesmu,nevis stāstītu,ka nekas taču nav noticis.Kaut gan tādus cilvēkus kā tevi pie vietas noliek tikai nelaimes.
19.12.2013 21:10 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Kubiete, uzliec uzpurni sev un beidz riet. Nu netici tam un viss, mēs to lieliski sapratām no 50% šeit esošajiem taviem komentāriem. Cilvēkam nelaime, viņa tic un lūdz pēc palīdzības, šķiet, ka tu ar cāļa smadzenēm pat tik daudz nesaproti, ka viņa meklē palīdzību, nevis tavu noriešanu.

Harmony, es ieteiktu sameklēt šādā gadījumā kādu dziednieku/vārdotāju. Ir iepriekš dzirdēts, ka ir palīdzējuši :)
19.12.2013 21:11 |

Reitings 27552
Tu jau mums ta neaprobežotā,.Pašai nav empātijas ko tagad tadu no citiem sagaidi? :D
19.12.2013 21:11 |

Reitings 482
Harmony visas te saprot, ka notikusi liela finansiaala kriize gimenee, bet vainu tu meklee ne tur, kur vajadzeetu. Vai tas slimais cilveeks,kursh meta jums draatis pie maajaam vainojams ugunsgreekaa? Iespeejams, ja vins arii bija tas, kursh izraisiija ugunsgreeku, bet tad jau polichi atradiis vainiigo!\
Vainu jaameklee, lai cik gruuti nebuutu, tajaa, ka atbildiigaa persona nav apdroshinaajusies un speeleejusies pati ar uguni. Neemis krediitus, baigo biznesu biidiijis, pat nepadomaajot, ka vienaa dienaa viss var izputeet.
Tak pats tas cilveeks arii ir vainiigs pie taa, ka nav uztaisiijis kaadu budzetu nebaltaam dienaam!!!!!!!!
19.12.2013 21:12 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Harmony, vēlu veiksmi un izturību. Cerams, jums izdosies atrast šai nelaimei iemeslu - vienalga vai mistisku vai loģisku - un novērst šīs nelaimes atkārtošanos nākotnē.

Kubiete, tie tavi spriedelējumi ir visnotaļ absurdi. Kamēr apdrošinātāji vispār kaut ko pārskaitīs, cilvēkam ir noteikti jāizmaksā algas, jānomaksā citi rēķini, jāuztur ģimene un vēl jāmēģina atjaunot biznees un tas viss ir jāizdara pēc iespējas ātrāk, pie tam bez ienākumiem, kas ļautu to visu izdarīt. Atjaunot nodegušu biznesu nav tā kā divus pirkstus apčurāt, tā kā es pilnīgi saprotu paniku.
19.12.2013 21:12 |

Reitings 27552
viņa tic un lūdz pēc palīdzības
Te nav raganas, burves vai šamaņi. Un jaunu cehu ar nevaram momenta uzcelt, tapat ka iet un darit vians teva vieta kaut ko.Kadu palidzibu saruna par lāstiem vina te cer sagaidit? Adresi tantei ikas uzburs laimi un miljonus dienas laikā?
19.12.2013 21:13 |

Reitings 27552
Tak pats tas cilveeks arii ir vainiigs pie taa, ka nav uztaisiijis kaadu budzetu nebaltaam dienaam!!!!!!!!
Tu ko, nav vainigs.Lāsts vainigs, un te mekle labu burvi:D
19.12.2013 21:14 |

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
Esmu dzirdējusi, kā ļoti vienkāršā veidā noteikt - ir lāsts vai nav.

Padalīsies ar info? Intereses pēc..

Kaut reiz mēz izaugtu līdz līmenim, kas vismaz pieklājīgi ļautu pastāvēt līdzās atšķirīgiem viedokļiem un nezaimotu otra ticību.
19.12.2013 21:15 |

Reitings 27552
Ticibu?????????? zaimot? Ticibu ka var visu uzburt vai noladet???????? Jēzus..:D
19.12.2013 21:16 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Tiešām aprobežotība. Ir nelaimes rezultāts, bet ir arī nelaimes sakne. Slikta aura no kāda var daudz sliktu nodarīt. Harmony nu noteikti nav muļķe domājot, ka tagad dabūs lampu ar džinu un tad aiz laimes spiedīs laukā miljonus no viņa. Ja tiktu atbrīvota aura labajam, tad nebūtu jābaidās no kā cita slikta. Sirds būtu mierīgāka un arī strādāt būtu vieglāk.
19.12.2013 21:16 |

Reitings 1997
Bļeģ,speciāli tev Kubiete!Es neko negaidu no citiem ,es te nelūdzu naudu no līdzcilvēkiem vai 50miljonus no valsts!Es vēlējos parunāt par LĀSTIEM!Ja nepamanīji es sākotnēji vispār nevēlējos teikt,kas tad īsti ir noticis-tātad es nekādu žēlošanu nemeklēju!Es gribēju parunāt par lāstiem ar tām,kas tādiem tic,ko darīt,kā un kur pārbaudīt tā esamību un kā tādus noņemt!
Debīla goda vārds,piever tak savu muti vienreiz un atšujies!Es tevi te ar tavām gudrībām nesaucu!PA-ZŪ-DI!
19.12.2013 21:17 |

Reitings 482
Ticibu?????????? zaimot? Ticibu ka var visu uzburt vai noladet???????? Jēzus..

+++++++++++
:DDDDDDDDDDDDDDDD
19.12.2013 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits