Lāsti

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Varbūt muļķīgs jautājums,bet vai kāda šeit zin kaut ko par lāstiem?Pie mūsu mājas labu laiku kāds izmeta saujām drāšu galu un šonakt mums notika liela nelaime...Visi ir dzīvi,taču mana tēva dzīve ir izputināta.Sīkāk nevēlos stāstīt,mani vienkārši interesē iespējas par lāstiem,jo nav noslēpums,ka viņu daudzi skauda,iespējams vēlēja ļaunu.
19.12.2013 15:11 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Ir tāds lāsts kā Stulbums. Vot tas čista.. :D
19.12.2013 18:36 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Iena, nevajag jau dramatizēt, par Tevi neizteikšos, saproti manis teikto kā vēlies, bet attāls paziņa padarīja sev galu, kad dumja čigāniete šim paziņoja, ka puisis tāpat ilgi nedzivos. Nu ja nedzivos, tad ko tad tur vairs.. aizgāja pakārties. Ar to izteikts ir tas, ka mazāk jāņem galvā lietas, ko tev kāds no malas saka.
Un mušmires galvā ir tam, kur atļaujas citus aizskart.
19.12.2013 18:39 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
lena +++ :D galvenais domaa,ka visas mushmirgalvas jaanjem nopietni un jaaciena vinu aplamo viedokli;DD tad jau arii jaapiekriit beerniem un plaanpraatiigajiem, shizofreenikjiem, kuri apgalvo un tic neiedomaajamaam lietaam un nesaprot, lietu ceelonisko sakaru ;D
19.12.2013 18:42 |

Reitings 93
Reģ: 17.12.2013
Dēļ šādām bābām, kurām bauda ir citus knābāt, cilvēce arī iet postā. Meitenei taisnība, gudrs, pieaudzis cilvēks, citus par sēņu galvām nesaukās. Respektīvi, kurš citu sauc par stulbu, beigu beigās pats ir stulbs.
19.12.2013 18:49 |

Reitings 495
Karīna, mans mērķis nav nevienu aizskart. Es esmu racionāli domājoša, es tā daru - reizēm pasmejos par muļķībām. Jo nevar taču vainot citus pie savām nelaimēm, problēmām.
Jebkurā gadījumā mēs katrs veidojam savu pasauli dzīvi kā vēlamies. Es netērēju savu laiku lai fantazētu par dažādiem cilvēkiem (kuri tiešām ir dažādi, dīvaini un tiešām ar sazin kādām spējām/nespējām). Katrs cilvēks ir savas dzīves priekšnieks. Nu kāds varbūt arī nav.
19.12.2013 18:52 |

Reitings 495
Dēļ šādām bābām, kurām bauda ir citus knābāt, cilvēce arī iet postā. Meitenei taisnība, gudrs, pieaudzis cilvēks, citus par sēņu galvām nesaukās. Respektīvi, kurš citu sauc par stulbu, beigu beigās pats ir stulbs.

Es drusku pasmējos, nesaprotu kas tieši šajā faktā ir tāds? Tas vēl nenorāda, ka man tas sagādā baudu. Es arī esmu tikai nabaga cilvēciņš, un reizēm gribas kaut ko pateikt no savas tribīnes :D

Galu galā ko es zinu, man zināšanu nekādu. Tikai spriedelēju :)
19.12.2013 18:55 |

Reitings 93
Reģ: 17.12.2013
Iena,manuprāt, meitene vēlējās pateikt ar to miršanu to, ka domām ir liels spēks. Ir cilvēki, kuri tādus vārdus ņem pie sirds, sadomājas daudz visu ko, jūtas slikti, nomākti, tādējādi, (lai gan Tu tam noteikti netici) bet piesauc sev dažādas kaites un pat vēzi. Tā kā, nomirt arī var. Nebija jau domājusi, ka cilvēks izies uz ielas un šo notrieks mašīna.
19.12.2013 18:57 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Mika nu drīzāk racionālisms nevis tumsonīga uztvere

Nu tumsonīga uztvere, protams, arī neglābs, bet varbūt mūsu uzskati par to, kas ir tumsonīga uztvere visdrīzāk atšķiras.
19.12.2013 19:19 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Ok, es arī tām muļķībām neticu, bet es nesaprotu, kāpēc te dažas tā cepās par to, ka citas tam tic? Kas jūs kaut kādas apgaosmotājas-misionāres esat? Man, personīgi, pilnīgi vienalga, ja vien cilvēks nečīkst un negaužās, tajā pat laikā neko nedarot, kam viņš tic un kas viņam mierīgāk ļauj naktīs gulēt, vai tieši otrādi.

Par to zinātnisko izskaidrojumu... Tas, ka kaut kas nav vēl zinātniski izskaidrot, nenozīmē to, ka tas nav zinātniski izskaidrojams. Ir, tikai zinātne vēl nav attīstījusies tik tālu, lai to izdarītu. Jau Einšteins pierādīja, ka enerģija un masa ir savstarpēji vienoti lielumi, vadoties pēc tā mūsdienās jau tiek veikti pētījumi saistībā ar cilvēka domu masas noteikšanu, jo smadzeņu viļņi un cilvēks vispār kā tāds izdala enerģiju. Tā kā par to vēl varētu paspriest.

No savas pieredzes es saku, ka jaukšanās šādās diskusijās, kurās tiek apspriesti šādi un savādāki jautājumi, cilvēkiem, kas tam netic, ir ne tikai lieka (un te jau sākās arī visādi apvainojumi - stulbenes utt.), bet principā ir pat kaitīga. Nu, kāpēc pārliecināt kādu par to, ka tas, kam viņš tic, ir nepatiess, ja šim kādam varbūt tā ticība sniedz kaut kādu gandarījumu.

Zinu, ka pati šajā jautājumā esmu izteikusies visai asi, tāpēc paskaidrošu, ka manas domas par to ir mainījušās pavisam nesen, sarunas ar draudzeni laikā.
19.12.2013 19:36 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Harmony,
Jums nav aizdomu, kas tie par cilvēkiem varētu būt?
Var jau neticēt lāstiem, bet ir tik daudz ļaunu cilvēku apkārt, parasti jau netic, kamēr pašu tas nepiemeklē. Vienīgais mierinājums, ka tiem lāstu licējiem dzīve pati atspēlē atpakaļ, vismaz,skatoties dažu melno raganu purnos, ir redzams, ka laimīgas, veselas un labu galu viņas neņems.
Man bija gadījums, kad suns satika "raganu" (ļaudis runā, ka piekopj melno maģiju), mans pūkudupsis, cilvēku lielākais mīļotājs pārvērtās par mežonīgu monstru, šausmas, kā ārdījas, nezinu, kas būtu bijis, ja es viņu nenovaldītu. Un es ticu, ka mans suns juta, ka viņa nāca ar ļaunu pie manis. Un es ticu, ka viņš mani nosargāja.
19.12.2013 19:46 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Piedodiet mani, bet man vienkārši ir tik ļoti žēl cilvēku, kas paši sev un citiem pāri dara. Un noliedz to, ko nesaprot un nemaz necenšas izprast. Es neko vairāk nekomentēšu, jo man vienkārši sirds sāp. Un man ir tik ļoti žēl cilvēku, kas ciešs.
19.12.2013 19:53 |

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
Ok, es arī tām muļķībām neticu, bet es nesaprotu, kāpēc te dažas tā cepās par to, ka citas tam tic? Kas jūs kaut kādas apgaosmotājas-misionāres esat? Man, personīgi, pilnīgi vienalga, ja vien cilvēks nečīkst un negaužās, tajā pat laikā neko nedarot, kam viņš tic un kas viņam mierīgāk ļauj naktīs gulēt, vai tieši otrādi.

Par to zinātnisko izskaidrojumu... Tas, ka kaut kas nav vēl zinātniski izskaidrot, nenozīmē to, ka tas nav zinātniski izskaidrojams. Ir, tikai zinātne vēl nav attīstījusies tik tālu, lai to izdarītu. Jau Einšteins pierādīja, ka enerģija un masa ir savstarpēji vienoti lielumi, vadoties pēc tā mūsdienās jau tiek veikti pētījumi saistībā ar cilvēka domu masas noteikšanu, jo smadzeņu viļņi un cilvēks vispār kā tāds izdala enerģiju. Tā kā par to vēl varētu paspriest.

+++
19.12.2013 20:03 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Esmu dzirdējusi, par melnām ieraktām lupatiņām dārzā, visos četros stūros. Un tās lupatiņas itkā ģimeni izpostot, kāda grib atņemt vīru
19.12.2013 20:05 |

Reitings 144
Reģ: 13.11.2013
Esmu manījusi, ka 99% no tiem, kas domā, ka viņiem ir lāstu, pārsvarā ir tikai sīki noskaudumi un tamlīdzīgas figņas vai arī vēlme uz kādu nogrūst paša neizdarību. Otro sugu var atpazīt diezgan ātri :)

Tomēr tas 1 procents tomēr pastāv un tādā gadījumā ieteiktu vērsties pie cilvēka, kas ar to nodarbojās un uzreiz mācēs pateikt, kas ir kas.

Esmu dzirdējusi, kā ļoti vienkāršā veidā noteikt - ir lāsts vai nav. Tiesa gan - manā praksē nevienam, kas to izmēģinājis, lāsts nav "apstiprinājies", bet paziņas ir stāstījušas, ka viņu praksē ir bijuši gadījumi, kad lāsts apstiprinājies.

Ticu, ka ar domu spēku var panākt ļoti daudz, tāpēc, ja cilvēkam ir kaut minimāla sapratne par to, kā darbojas cilvēka biolauks, gan arī spēcīga enerģija, tad pat ar pāris niecīgām darbībām var panākt graujošu rezultātu. Un drātis un citas asas lietas, piemēram, adatas un skujas (retāk) ir viens no melnās maģijas atribūtiem.

Ja nu ir interese, es varētu iemest aci taro, paskatīties, no kuras puses vējš pūš. Ja ir interese, raksti privāti :)
19.12.2013 20:16 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Tas, ka kaut kas nav vēl zinātniski izskaidrot, nenozīmē to, ka tas nav zinātniski izskaidrojams. Ir, tikai zinātne vēl nav attīstījusies tik tālu, lai to izdarītu.

---
kaads sakars shai situaacijai ar to, ka sheit nav kaut kas izskaidrojams? Zinaatne tavai zinaashanai ir attiistiijusies pietiekami, lai taadas stulbiibas nenjemtu par nopietnu. Bet,ja tu un taadas ka tu veel pashas nav attiistiijushaas liidzi zinaatnei, taas ir juusu probleemas!
te ir viss jau sen izskaidrojams,vai tavuprat mums butu jaatic kaut kaadaam mulkiibaam, kuraam nav itin nekaada sakara un pamatojuma? ............................
19.12.2013 20:36 |

Reitings 144
Reģ: 13.11.2013
ba&sh - es tevi gandrīz vai apskaužu! Noteikti tik viegli ir dzīvot, kad pilnīgi visam dzīvē ir racionāls pamatojums :)) Gribētos uz kādu dieniņu divām pamēģināt tā padzīvot :)
19.12.2013 20:39 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
ba&sh, tu laikam neesi attīstījusies tālu virs analfabētisma līmeņa, ja reiz īsti neizlasi to, ko es rakstu, bet izrauj no konteksta 2 teikumus un centies uz tiem balstīt kaut kādus absudrus pieņēmumus par maniem uzskatiem, neiztiekot bez lētiem "apvainojumiem" kā "tādas kā tu vēl nav attīstījušās" un tā tālāk.
19.12.2013 20:39 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Te daža laba ir tik pretīga,ka vemt gribas!Ģimene ar 4 maziem bērniem,tai skaitā 4 mēnešus vecu zīdaini ir palikusi bez naudas,bez iztikas un pat bez kurināmā,jo cik vajadzēja sapresēja un aizveda mājās.Bet te,ka tik papļūtīt!Pretīgās vecenes!Ja nevarat runāt par tēmu,bet protat tikai dirst būtu labāk nerunājušas vispār!Izteiksies kāda,kurai ir kaut kas par tēmu!

Jā bija,protams,apdrošināta,bet vai jūsuprāt ievest jaunas preses no ārzemēm un uzcelt rūpnīcu ir vienas dienas jautājums?Samaksās tā apdrošināšana kaut ko,bet vai tas,ko viņi samaksās nosegs kaut preses cenu?
19.12.2013 20:46 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Pag nupat nodega rupnica, ebt maju kur dzivoja gimene banka vienas dienas laika atnema???????????????????? kada veida ludzu
19.12.2013 20:48 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://bauskasdzive.diena.lv/vietejas-zinas/papildinats-iecava-aizdedzies-granulu-razosanas-cehs-102816 šonakt nodega, un no irta banka ģīmweni gribi teikt jau izmeta uz ielas? Ta nenotiek
19.12.2013 20:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits