Lāsti

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Varbūt muļķīgs jautājums,bet vai kāda šeit zin kaut ko par lāstiem?Pie mūsu mājas labu laiku kāds izmeta saujām drāšu galu un šonakt mums notika liela nelaime...Visi ir dzīvi,taču mana tēva dzīve ir izputināta.Sīkāk nevēlos stāstīt,mani vienkārši interesē iespējas par lāstiem,jo nav noslēpums,ka viņu daudzi skauda,iespējams vēlēja ļaunu.
19.12.2013 15:11 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Klarlack, nu tur bija viens pēc otra vesela gada garumā. Mums godigi sakot vnk nebijs naudas. Vecākiem darba arī praktiski nebija. Bet nu viņa gāja pie tantiņas citu nodomu vadīta ne jau lāsta dēļ. Viņa protams nedomāja, ka ir kaut kāds lāsts, bet devās vnk rozes dēļ. Un viņa vnk pateica šo faktu. :D Bet, tev pilnīgi piekrītu :)
19.12.2013 23:20 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
es nesen sāku rakstīt savu blogu, kas norādīts manā profilā. Es tulkoju vienu grāmatu, kas pievērsa manu uzmanību, fragments no grāmatas pagaidām neliels, bet tās grāmatas doma man ir ļoti tuva un latviešu tulkojumā neesmu viņu atradusi, bet varbūt slikti meklēju. Katrā ziņā varbūt kādu tas varētu interesēt un man būtu interesanti uzzināt citu domas. Bet ja ne, tad laidiet garām šo komentāru :)
19.12.2013 23:26 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Mr. Penguin
Vai tantiņai rozi izdevās noņemt? Ir dzirdēts, ka dažām patiešām ir spējas izdziedināt.
19.12.2013 23:30 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Cik cilvēku tik viedokļu.
Ir lietas par kurām nevajadzētu cepties, it īpaši reliģija, par kuru katram ir savi uzskati.
19.12.2013 23:31 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Vai tantiņai rozi izdevās noņemt? Ir dzirdēts, ka dažām patiešām ir spējas izdziedināt.

Man ģimenē vairākiem cilvēkiem ir bijusi. Tētim un omei pat vairākkārt. Jā, gāja pie tantiņām un dziedināja. Nekādi ārsti šeit nelīdz. Bet tas jau laikam individuāli, kā kurš domā.
19.12.2013 23:37 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Māsas vīram rozi tantiņa noņēma ar sēru. Iespējams ar vēl kaut ko, neatminos.
19.12.2013 23:39 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Par to rozi. Kaa to slimiibu sauc citaas valodaas (anglju, franchu?), jo man saak likties, ka taada lieta ir tikai latvieshiem :D Skaidroju visiem pazinjaam, prasiiju kaa to lietu aarstee sheit, arii kjipa "parastie" aarsti neizaarstee? Nevienam nebija ne jausmas par ko runaaju, arii google atteeli nepaliidzeeja. neviens nezina.
20.12.2013 00:02 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
demoiselle
Erysipelas- latīniski, angliski.
20.12.2013 00:07 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu bet: Depending on the severity, treatment involves either oral or intravenous antibiotics, using penicillins, clindamycin or erythromycin. While illness symptoms resolve in a day or two, the skin may take weeks to return to normal.

Tad tikai pie mums tie aarsti nemaak aarsteet?
20.12.2013 00:12 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Var,var izārstēt rozi.Man vasarā bija,piecu dienu laikā tiku vaļā bez tantiņu palīdzības-stipras antibioikas un streptocīds.

Paldies tām,kas sakarīgi diskutē par tēmu un pasaka kaut ko noderīgu,paldies tai meitenei,kas atrakstija pm.Ir interesanti palasīt citu stāstus,kaut kādā veidā palīdz.Paldies tām dažām,kas sarprot.
20.12.2013 00:23 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Es ticu lāstiem, lāstu uzlikšanai un tamlīdzīgām lietām.
Ticu tādēļ, ka man tuvi cilvēki ar šīm lietām ir saskārušās, un pēc viņu stāstītā un rādītā, kas tāds nenotiek - sakritības dēļ.
20.12.2013 00:24 |

10 gadi
Reitings 2594
Klarlack jā vairākas rezes. Manam mazajm brālītim, kad bija pāris mēnešus vecs bija roze un ārsti nevarēja viņam palīdzēt, nezināja, kas tas ir. Mamma šausmās nezina ko darīt vnk šokā, galva sapampusi sarkana, 49 grādu t. Nu vnk šausmas un galvenā daktere pateica, ka tā ir roze un slimnīca šajā sakarā neko nevarēja līdzēt. Pateica, lai dodas pie tantiņām. Palidzēja. Un man pēc bildes arī noteica kaiti un ieteica ārstēšanu un arī izārstējos ātri. :) Nu mums tādi cilvēki kas ar šo nodarboja ir pazīstami 3.
20.12.2013 00:27 |

10 gadi
Reitings 2594
Aij es jau laboju to 40 grādu temp. Nu ko darit telefons. :D
20.12.2013 00:29 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Es ticu lāstiem, lāstu uzlikšanai un tamlīdzīgām lietām.
Ticu tādēļ, ka man tuvi cilvēki ar šīm lietām ir saskārušās, un pēc viņu stāstītā un rādītā, kas tāds nenotiek - sakritības dēļ.

Kādi ir pierādījumi tam, ka tas ir lāsts?
20.12.2013 00:37 |

10 gadi
Reitings 374
Reģ: 29.01.2009
Sirdsmieram iesaku aiziet pie kādas tantiņas un painteresēties par to - ir uzlikts lāsts vai nav.

Es pat īsti nezinu vai pati ticu tādām lietām, bet dažreiz cilvēkam vienkārši vajag "pieķerties kaut kam", lai spētu saņemties un kāda gan starpība, kas ir šis - kaut kas - kamēr vien tas palīdz no rīta celties un iet, un darīt.

Piekrītu, ka vārdiski lāsti, tāpat kā lūgšanas ir tikai vārdi, kamēr tiem tiešām nenotic, nepiedomā, neieliek savu enerģiju. Tas tā - manuprāt.
20.12.2013 00:52 |

Reitings 255
Reģ: 04.06.2013
Nezināju, ka vienas diskusijas laikā var tik ļoti mainīties domas par cilvēku (konkrēti Kubieti)
Harmony vēlu veiksmi un ceru,ka viss būs kārtībā :)
20.12.2013 12:22 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Kādi ir pierādījumi tam, ka tas ir lāsts?

Man jau patik, kad religiozi cilveki no sevis taisa baigos racionalistus. Man nav iebildumu pret ticigiem cilvekiem, lai jau tic. Bet, ja tadi apsmej tos, kas tic vel kam citam pardabiskam, tad izskatas vnk smiekligi.
20.12.2013 14:22 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Harmony, brīnos par Tevi. mēnesi notiek visādas figņas, un neviens NAV AIZDOMĀJIES, ka varbūt derētu, es nezinu, piemēram palikt nomodā uz nakti un notvert to stulbeni, kas liek drāšu galus?! Nesaprotu, kāpēc meitenes, ne pirkstu nepakustinot, šajā forumā uzreiz sūdzas par nepatikšanām, lai gan nekādu informāciju nav meklējušas un i neceNŠĀS!

Es tantiņām ticu, bet man, kā stipram cilvēkam, tādas nav vajadzīgas! Katrs sev var būt tāda '' tantiņa'' ,ticiet man.! Mans ieteikums : nopērc šungītu (ļoti labi palīdz pret sliktiem cilvēkiem), tāds piramīda formā-domāts mājai, kā arī ap kaklu liekams tieši Tev, nākamais, BEIDZOT PAMOSTIES un sāc meklēt internetā latviešu aizsardzības zīmes mājām, dārziem, cilvēkiem. Tādu ir vairāk nekā vajag. Bez tam tās zināšanas ir vecas kā pasaule! un nākamais, aizej uz amuletu veikalu un nopērc sev kādu amuletu (to uzzini internetā, kādu tieši tev vajag un galvenais, pērc tādu, kas tev pašai patīk, nevis ko pārdevēja grib tev pārdot).

Atmosties lūdzu un saproti, ka nejau svešs cilvēks tev paņems to problēmu un aizvilks projām. Tas ir tev jādara. Ne velti dzīve cilvēkam uzliek pārbaudījumus. Tam/tiem cilvēkiem, kas to jums nodarīja, tas atmaksāsies 1000kārtīgi, bet jums pēc tam viss būs kārtībā.
20.12.2013 15:12 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Es tantiņām ticu, bet man, kā stipram cilvēkam, tādas nav vajadzīgas! Katrs sev var būt tāda '' tantiņa'' ,ticiet man.! Mans ieteikums : nopērc šungītu (ļoti labi palīdz pret sliktiem cilvēkiem), tāds piramīda formā-domāts mājai, kā arī ap kaklu liekams tieši Tev, nākamais, BEIDZOT PAMOSTIES un sāc meklēt internetā latviešu aizsardzības zīmes mājām, dārziem, cilvēkiem. Tādu ir vairāk nekā vajag. Bez tam tās zināšanas ir vecas kā pasaule! un nākamais, aizej uz amuletu veikalu un nopērc sev kādu amuletu (to uzzini internetā, kādu tieši tev vajag un galvenais, pērc tādu, kas tev pašai patīk, nevis ko pārdevēja grib tev pārdot).

Atmosties lūdzu un saproti, ka nejau svešs cilvēks tev paņems to problēmu un aizvilks projām. Tas ir tev jādara. Ne velti dzīve cilvēkam uzliek pārbaudījumus. Tam/tiem cilvēkiem, kas to jums nodarīja, tas atmaksāsies 1000kārtīgi, bet jums pēc tam viss būs kārtībā.

piekrītu visam tavam rakstītajam, nevajag gaidīt, ka kāds cits tevi glābs. Tev ir viss vajadzīgais, lai parūpētos par saviem tuvajiem un var izdarīt tā, ka tavai ģimenei nevien mēģinājums uzlikt lāstu neatstās sekas. Vajag meklēt un tu atradīsi. Viss uz palātes pasniegts tikai slinkajiem un naivajiem.
20.12.2013 16:57 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ja ir Dievs, tad ir arī velns. Un lūgšanām ir tikpat spēcīga iedarbība kā lāstiem - būtībā lāsti ir sātana lūgšanas, jo abos gadījumos jau lūdz, lai piepildās tas, ko gribas.
Par lāstiem varu teikt, ka ļoti bieži cilvēki tomēr sadomājas, ka viņiem ir uzlikts lāsts, kas patiesībā nav. Arī es zinu, kā var noteikt, ir cilvēkam lāsts uzlikts vai nav. Desmit gadu laikā tikai vienam cilvēkam manā pieredzē bija tiešām uzlikts lāsts, pārējos - vienkārši cēloņu un seku kopsakarības, neveiksmes.
20.12.2013 17:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits