Harmony, brīnos par Tevi. mēnesi notiek visādas figņas, un neviens NAV AIZDOMĀJIES, ka varbūt derētu, es nezinu, piemēram palikt nomodā uz nakti un notvert to stulbeni, kas liek drāšu galus?! Nesaprotu, kāpēc meitenes, ne pirkstu nepakustinot, šajā forumā uzreiz sūdzas par nepatikšanām, lai gan nekādu informāciju nav meklējušas un i neceNŠĀS!
Es tantiņām ticu, bet man, kā stipram cilvēkam, tādas nav vajadzīgas! Katrs sev var būt tāda '' tantiņa'' ,ticiet man.! Mans ieteikums : nopērc šungītu (ļoti labi palīdz pret sliktiem cilvēkiem), tāds piramīda formā-domāts mājai, kā arī ap kaklu liekams tieši Tev, nākamais, BEIDZOT PAMOSTIES un sāc meklēt internetā latviešu aizsardzības zīmes mājām, dārziem, cilvēkiem. Tādu ir vairāk nekā vajag. Bez tam tās zināšanas ir vecas kā pasaule! un nākamais, aizej uz amuletu veikalu un nopērc sev kādu amuletu (to uzzini internetā, kādu tieši tev vajag un galvenais, pērc tādu, kas tev pašai patīk, nevis ko pārdevēja grib tev pārdot).
Atmosties lūdzu un saproti, ka nejau svešs cilvēks tev paņems to problēmu un aizvilks projām. Tas ir tev jādara. Ne velti dzīve cilvēkam uzliek pārbaudījumus. Tam/tiem cilvēkiem, kas to jums nodarīja, tas atmaksāsies 1000kārtīgi, bet jums pēc tam viss būs kārtībā.