Lasu un man mati stāvus - sākt mētāties ar šādiem apvainojumiem diskusijā par smaržām :D
Bet vispār sākumā izlasīju virsrakstu kā "Izejamās smaržas" un ilgi nesapratu - tātad ir smaržas, ko lietojam mājās, un ir izejamās smaržas, ar ko dodamies ielās :D
Nekad neesmu kritusi uz brendiem un vienmēr licies, ka arī pa 3 un 8 latiem var nopirkt labas smaržas. Tā nu arī pirku un lietoju. Tomēr nesen sanāca aizbraukt pie viena drauga, kuram pilns plaukts ar brendu smaržām. Tusējāmies, es tur vienas ostu, otras, piektās, beigu beigās sapūtos ar vienām (jā, vīriešu) un ar to arī beidzās. Un pēc nedēļas sanāca būt pie cita drauga, kuram bija "smaržas vulgaris" - no drogām pa trīnīti vai piecīti gabalā. Un tikai tad mans deguns sajuta krasu atšķirību. It kā smaržas pat varbūt līdzīgas, bet tām otrām bija kaut kāda... viengabalainība, toties tām brendīgajām - daudz visādas nianses un kaut kāds pārsteigums tajā visā, jautājums. Grūti pat izskaidrot.
Var jau būt, ka vienkārši sagadījās, ka tās smaržas bija tādas. Tomēr tagad es kritiski paskatos uz savām smaržām un saprotu, ka laikam ir vērts ieguldīt vairāk. Lai, paejot garām vīrietim uz ielas, viņam paliek ne tikai smaržu mutulis ieķēries degunā, bet arī jautājums un intriga :)
Man, protams, labāk patīk, ja čalis ir iesmaržojies, nekā, ja nav iesmaržojies. Tomēr "prasmīgs" deguns laikam ļoti labi atšķir, kuras ir labas smaržas un kuras ir "smaržas vulgaris" :)