Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Labvakar, man derētu kāds padoms šajā sakarā :D Esmu ļoti nepieredzējusi. Situācija the same in love. Šķiet abpusēji. Bet tas otrs neko negrib, ir pārāk sāpināts vai nezinu kas tieši kaiš. Varbūt nemaz arī nepatīku. Vai tas nozīmē, ka tur nekas arī nebūs un nav manos spēkos neko mainīt?
18.12.2013 23:46 |

Reitings 495
Ir tā, ka dzīvē mēs pievilkāmies. Bet caur saraksti viņš atgrūžas.
18.12.2013 23:52 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Ja cilvēki attiecībās ir nedroši,to var skaidri redzēt..Ar tādiem ir bīstami ielaisties.Rezultātā tiksi lieki sāpināta,lai viņš pats tiek ar sevi skaidrībā,vīrietim un jāliek sievietei justies laimīgai,bet liekas,ka šis eksemplārs nav gatavs nopietnām saistībām un ilgtermiņā Tevi laimīgu nedarīs,tikai nomocīs..Manas domas :)
18.12.2013 23:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tad pacenties vairāk realizēt komunikāciju ''dzīvē'' :)
18.12.2013 23:56 |

Reitings 495
cormeum

Tas ir praktiski neiespējami. Labi ja satikšu viņu pēc dažiem mēnešiem. Citādi man nav nekādu variantu. Nezinu par viņu neko daudz. Sāpīgi ka tā tikšanās nav ātrāk, tiešām daudz vairāk saprastu šo situāciju.

Samantha Jones

Tas mani kaut kā nebiedē. Pati jau arī neesmu ideāla. Kaut gan kaut kādā mērā tavā viedoklī ir arī patiesība, jo tas tiešām ir tā baigi ne forši, ka tieši attiecībās cilvēks ir nepastāvīgs.
Bet tas tomēr neliekas šķērslis. Kā jau minēju man ir savi trūkumi. Arī tādi kas attiecas uz attiecībām.
19.12.2013 00:11 |

Reitings 495
Samantha Jones
Es tagad patinot filmu atceros, ka es tieši par šo tiku iedomājusies. Par to, ka tā kā bīstami un tā.
19.12.2013 00:18 |

Reitings 495
Vēl kādi komentāri!?
19.12.2013 00:49 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Pāris mēneši? Kā Tu (ar galvu) to iedomājies? :) Čalis gan jau dzīvo šodienai, varbūt kaut kad pavīdēja simpātijas, un visticamāk, VISS. Jādzīvo realitātē, nevis ilūzijās.
19.12.2013 00:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Daziem cilveekiem ir gruutaak sevi izteikt caur drukaashanu. Pameeginiet parunaat skaipaa taapat, vai ar videokameru. Tas, ka abi ir diezgan nepieredzeejushi, nav nekas slikts. Tieshi tie nedaudz kautriigie puishi peecaak ir tie labaakie gjimenes viirieshi.
19.12.2013 01:12 |

Reitings 495
Nē, nu viņš ir pamatīgi pieredzējis īstenībā :D Es jau tā muļķīte

grecia Es arī tā domāju. Bet nu ja jau turpinu par to domāt, acīmredzot nav viss noslēgts.
Jādzīvo realitātē, nevis ilūzijās.
Dažam labam to ir viegli pateikt/dzīvot, bet citam kam realitāte nav tik krāsaina šī iluzorā jūtu pasaule nereti baigi strādā.
Kā Tu (ar galvu) to iedomājies?
Tāpēc prasu pēc padoma, jo netieku gudra.
19.12.2013 01:47 |

Reitings 494
Reģ: 17.10.2013
Ja nav simpātijas no abām pusēm,tad patiešām nav ko tērēt laiku.
19.12.2013 02:22 |

Reitings 495
Body Piekrītu, bet šis laikam īsti nav tas gadījums.
Katrā ziņā gribēju tikai saprast vai manos spēkos nav pilnīgi nekas darāms (tādā variantā kad otram cilvēkam tomēr ir simpātijas)
19.12.2013 02:41 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja jau atgrūž, tad noteikti tam ir iemesls (puiša acīs).. Nevajag arī par visām varītēm censties kaut ko mainīt :) Varbūt.. nav tā vērts? :)
19.12.2013 08:25 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man domāt, ka te vajag just vai tās tiešām ir simpātijas, vai tikai ilūzija par tām. Parasti, ja vīrietim interesē sieviete, tad nav tādas "atgrūšanas". Ir teiciens .. Vīrietis nepiedod, tomēr aizmirst, sieviete piedod, tomēr atcerās .. Par tām sāpīgajām pieredzēm arī manā dzīvē varu teikt, ka ar laiku tas vienkārši aizmirstās un laiks atjauno ticību un spēju uzticēties cilvēkiem, jo galu galā visi taču nav vienādi .. un to ikdienā var redzēt.

Piebildīšu tik, ka uzspiest nevienam neko nevar .. īslaicīgi - jā, ilglaicīgi - nē .. nesaku, ka Tu to dari, bet norādu uz to, ka otrā pašā ir jābūt vēlmei būt Tavā sabiedrībā.
19.12.2013 09:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
visi cieš kādu reizi, bet, ja visi visu mūžu atcerētos visus pāridarījumus, tad mēs laikam visi būtu vientuļi .. nevajag tik ļoti uz to parauties, ka viņš, redz, nabadziņš daudz cietis. ja būs samīlējies, viņam būs pie pakaļas pagātne.
turklāt, daudziem nepatīk attāluma attiecības. varbūt negatīva pieredze bijusi saistībā tieši ar šāda veida attiecībām? tad es saprotu puisi... jūs esat tikušies pāris reizes, turklāt arī nākotnē tikšanās reizes būs retas, puisis izvairās no ciešākas saistības ar tevi - kur tu šajā vietā redzi kopīgu nākotni? manuprāt, jums viss vnk nomirs dabīgā nāvē. un vairums 'vīriešiem nepatīk, ka sievietes šādi karas kaklā..varbūt tikšanās reizēs viņš bija vnk pieklājīgs vai tu viņam simpatizēji, bet, manuprāt, ir pārāk daudz faktori, kas jūsu attiecības apdraudētu nākotnē. un, ja viņam nav nekādu siltāku jūtu pret tevi, tad tur, manuprāt, vsp nav jēga iespringt. toreiz izrādīja interesi, jo varbūt cerēja dabūt gultā toreiz vai vēlāk.
19.12.2013 11:33 |

Reitings 495
Sany Man ir bijusi pieredze ar viegli irstošām attiecībām, vienmēr viss ir ticis salabots, jo es ļoti pieķeros cilvēkiem. Tāpēc es nebrīnītos ja kaut kas izveidotos par spīti šādiem apstākļiem.
Tā nebija pieklājība, es neesmu galīga muļķe.

cormeum Šķita ka ir vērts. Domāju, ka bija arī.

Atbilde priekš manis laikam būtu šī -
otrā pašā ir jābūt vēlmei būt Tavā sabiedrībā.

Tā nu tas izrādās.
19.12.2013 14:22 |

Reitings 8272
nu tad varbūt gribēja ievilkt gultā. varbūt arī uz to brīdi patika, bet attālumā redzēja visu reāli, kad tu neesi blakus. lielākoties vīrieši nevēlas attāluma attiecības. parasti sievietes ir tās, kuras ir gatavas gaidīt savu mīļoto. mēdz būt arī apgrieztas situācijas, bet ļoti reti.

manuprāt, tā ir tava problēma, ka tu ļoti pieķeries cilvēkiem. attiecīgi, visticamākais, ka viņš tev tik ļoti nav pieķēries. pat, ja ir pieķēries, nevēlas lolot veltas cerības attāluma attiecībās. un tu nevari piespiest cilvēku mainīt domas.
19.12.2013 14:26 |

Reitings 495
^^ Nešaubos, ka kaut kas pievilka, bija. Tikai pārāk nedaudz, lai arī izveidotos. Un tas jau ir tagad redzams.
Parasti, ja vīrietim interesē sieviete, tad nav tādas "atgrūšanas".

Nu kā nav. Nevienam nekad nav bijis tā, ka sirds tā savainota, ka ja sāk pieskarties, automātiski atgrūžas?
19.12.2013 14:31 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es negrinbu būt kategoriska. Bet skatoties caur sevi, es uzturu labus kontaktus ar 2 puišiem, abi ir forši, man patīk ar viņiem komunicēt, es arī to pasaku, ar Tevi ir interesanti, forši, diemžēl viens jau ir mani pārpratis un ieķēries (nekādi brīnumi, jo izturos ļoti sirsnīgi) un ko es saku, ka es negribu neko, jo esmu sāpināta, daļēji tā ir, bet pamatā es nejūtu nekādu fizisku vilkmi, un negribu neko vairāk par draudzību, sarunām, kopīgiem treniņiem un punkts, otrs iespējams līdzīgi. Takā... spried pati, ja būtu jūtas tad nekas tur neatgrūstos...
19.12.2013 14:36 |

Reitings 8272
nu man tā nav bijis. ja pa īstam samīlas, tad sirds jau ir apdzijusi. pretējā gadījumā būs tikai plāksteris, kuru izmanto un kuram stāsta pasaciņas. ja paķer cilvēks, tad vēlas tik un tā ar viņu uzturēt kontaktu.
zinu puisi, ar kuru savulaik sačatojos (pēc paskata glīts, sākotnēji domāju ko pasākt vairāk). pastāstīja savu negatīvo pieredzi un visu pārējo, ka nevēlas attiecības un visu pārējo. tā arī nesatikos, jo mans mērķis nebija one night stand. bet, kas to lai zina ,kā būtu bijis, ja būtu satikušies. jo pavisam neilgu laiciņu vēlāk viņš tomēr bija ar kādu meiteni kopā, kurā paspēja samilēties. tiesa gan, viņi izšķīrās, bet nezinu, kādēļ. bet to, ka viņš samīlējās, pats pateica.
ar to es gribēju pateikt, ka, jūtas ir, tad cilvēki netēlo nepieejamos un neizvairās pavisam no kontaktiem. viņam taču nav 15 gadi.

man vēl ienāca prātā, ka varbūt vienkārši viņš tur ir saticis citu
19.12.2013 14:38 |

Reitings 495
Sany Nē, gulta tā toč nebija. To es zinu. Es neesmu gultā velkamais materiāls.
Laikam es jau atbildēju uz savu jautājumu -
Nevienam nekad nav bijis tā, ka sirds tā savainota, ka ja sāk pieskarties, automātiski atgrūžas?

Bet pieķeršanās problēma Jā. Tas ir nemaināmi. Bet es iedomājos, ka varbūt katram vajag kādu kuram stipri pieķerties. Varbūt viņš juta, ka varētu man stipri pieķerties un laicīgi muka prom.
19.12.2013 14:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits