Tātad...
- Kredītu viņš ņēma pirms bijām pazīstami un summa sākotnēji bija lielāka. Pirms pusotra gada viņš nomaksāja nedaudz vairāk kā 200 Ls, zaudēja darbu un uzsāka mācības augstskolā, tāpēc tad nevarēja samaksāt visu naudu, cik zinu. Jauns darbs viņam ir tikai kopš vasaras un mums ir visādas citādas vajadzības, tāpēc pieņemu, ka tas ir iemesls, kāpēc viņš nav samaksājis. Pie tam, dzīvojam "no algas līdz algai".
- Mēs vienmēr visu izrunājam, bet... es saprotu, kāpēc viņš man neko nav teicis. Tas savā ziņā ir arī viņa ego jautājums. Viņš vēl jo projām nevar pieņemt, ka vairs nav tik daudz naudas, cik gribētos. Kā arī, ja es ar viņu runātu, zinu, ko atbildētu - liecies mierā! Pats tikšu ar visu galā.
- Te nav runa par dzīvošanu kādam uz kakla. Man ir jāpērk tikai ēdiens, bet to viņš pats arī dara, tāpēc maksājot par viņa kredītu, tiks maksāts no pārtikas naudas. Un vēl, negrasos visu summu samaksāt uzreiz, bet pa daļām.
- Par kredīta atmaksu un uzzināšanu - sarunāšu ar viņa mammu, lai pasaka, ka viņa apmaksāja.