Sveikas.
Man sanāca tāds tizls gadījums. Dzīvojam kopā ar puisi, un viss ok, bet pēdējā laikā viņš man labi ja 1x nedēļā dod. Nu tas man ir par maz. Tad nu tā, es...(mājās pati spļējos ar sevīm), un kad atnāca viņš mājās ieraudzīja mētājamies lubrikantu uz gultas, un tad nu tagad apvainojies, un grib iet prom, jo es ķip "neuzticīga". Ko man tagad darīt? Es jau viņam saku, ka man ar reizi nedēļā pietrūkst, tad nu pati sevi apmierinu, bet šis dusmīgs vienalga, jo redz, tā nedarot neviens..
Nu tak var izdomāt, ka kādai skaistuma procedūrai izmantoji vai sazin ko vēl, tik vajag,lai fantāzija darbojas :D :D :D Ja pašai liekas, ka džems un saldējums ir derīgs šajā vietā, aiiiiiiiiiiiiiiiiziet :P
Kādā veidā neuzticīga? Tu viņu krāp ar sevi? :D Ja jau arī ar pašapmierināšanos tu esi neuzticīga, tad jau mierīgi vari seksot ar citiem večiem, tāpat būsi neuzticīga, bet vismaz sexuāli apmierināta.
Kāpēc kaut kas jāizdomā?! Labāk pasaki, kā ir, lai viņš saprot, ka tev vajag vairāk un pagaidām lai priecājas, ka iztiec ar to, ka apmierini sevi pati. ;)
Un vispār viņam vajadzēja uzprasīt,lai parādi, kā dari to ...
Nē, par vēlu izdomāt pasaciņas, jo jau pateicu, kā bija, ka ar vienu pirkstu bija par maz, vajadzēja divus, bet tam siekalas pietrūka:D Tad nu jā, šis man saka, ka nekad neko tādu nav darījis, ar mani kopā dzīvojot nekad nav sevi apmierinājis. Es jau šim saku, lai beidz dirst, jo uz to nu nevaru izstēloties, ka var mierīgi 4reiz mēnesī dabūt sexu, un justies ok. Un tā tas sex ir kādas 20 minūtes. Tas tak nekas nav:D
Liene- es jau viņam acīs pateicu, ka esmu par maz apmierināma, ka man vajag vairāk, viņš uzreiz meklē attaisnojumus, ka sexam nepietiek spēka. Bet es uzreiz- "bet datorspēlēm mājās esot pietiek spēka?" Šis neko neprot atbildēt uz to tik saka, ka sex- tā ir fiziska piepūle, viņam par gūtu ir. Es saku, ka tā ir bauda nevis piepūle. Ajj, krch gribu vīrieti nevis sexa nepiekopēju.:(
bitchy_girl uz šo "tā ir fiziska piepūle" varēji atbildēt, ka Tu vari būt virsū, nebūs jāpiepūlas nabadziņam :D Galu galā, sekss nav tikai fiziska piepūle, ir daudz un dažādi veidi, kā to darīt, lai nebūtu pēc tam nogurums..
Cits vinja vietaa buutu prieciigs, ka ar sevi speeleejies..un no domas vien uzbudinaatos..diivains puisis.
Ja pasham nav speeka, tad ko tur paarmest, ka tu pati sevi apmierini. :/
Nu dīvains vīrietis! Dusmoties, ka sievietei ir dzimumtieksme un ka viņa sevi apmierina? Laikam viņam tas iesita pa ego. Un kā to var nosaukt par neuzticību? Tagad sanāk, ka viņš ir greizsirdīgs uz tevi par tevi? Un baidās, ka tu pati sevi aizvilsi no viņa pie sevis? :D
Mans puisis pat ir izteicies, cik ļoti gribētu redzēt, kā es ar sevi spēlējos :D
Zinu, ka arī viņš attiecību laikā ir paspēlējies ar sevi. neko sliktu tur neredzu. ko vajag to vajag :D
Cik ilgi esat kopā? Un cik ilgi dzīvojat kopā? Ā, un cik gadu jums ir? Nevarētu iedomāties jaunu puisi,kurš gribētu seksu tikai 1x nedēļā. Tad jau tiešām darbs ir baigi fiziski nogurdinošs.