Kapēc jūs sauciet sevi par normālām,ja izjūtat tikai labi ja 1/3 no vīrieša seksuālajiem instinktiem?Un vēl mani iedomājieties saukt par nenormālu tikai tapēc ka esmu vīrietis un vēlos seksu 7x dienā var teikt ar jebkuru skaisto no jums? Tak ja es būtu tāds pats atsaldēts seksuālajos impulsos kā jūs ,kuram vajag pus gadu lai izdomātu uzbudinātos kad kāda no jums iepatīkas tad viss mūsu cilvēku dzimums izmirtu:) Tak beidziet muļķības runāt,vēl kādreiz dzirdēšu no kādas nosodījumu,jūs taču saprotat ka nekad dzīvē es neattaisnošos par to ka esmu vīrietis,ja es grību 15 x dienā seksu tad gribu 15x dienā un ne jums man mācīt kā dzīvot! es taču nesmejos par jūsu instinktu atrast izredzēto kuram cepsiet garšīgākās kotletes turpmākos 40 gadus.es piedāvāju no savas puses cienīsim viens otra dzimumu un pieņemsim to kādi esam,savādāk muļķīgas divkaujas mēģinat izraisīt un tas taču ir nožēlojami ka sieviete māca vīrietim kādiem instinktiem viņam 'jābūt.Daba tā iekārtojusi ka mūsu galvas griezīsies uz citu meiteņu pusēm gribam to vai negribam,ja arī būsim ar vienu.Jūs te vienkārši mēģinat kaķim aizliegt dzert pienu,medīt putniņus/jūs/ Es iestājos par mieru uz pasaules, nevajag mums strīdēties:)