Čāča - ja tev tā ir iedzimta slimība, tad tev viņa "iekšā sēž" tik un tā. pie kaut kādām apstākļu sakritībām, tev var kkas iznākt uz āru, jo apstrādāt reāli mēs varam no āra, bet no iekšas? (vai arī es te kaut ko nesaprotu, un kas tas par eksperimentu?). iespējams, ka attiecīgu vitamīnu trūkums deva iespēju atkal tam briesmonim parādīties. bet paskaties - tajās vietās, kur tev tecēja asinis - āda nav savādāka, nekā citur? sausāka vai kāda? nu jebkādas izmaiņas? ja nav, tad tas droši vien ir kas cits..
Roksanda-man šausmīgi sāka āda nost no lūpām, kad sāku lietot vācu zobupastas. kad atgriezos pie mūsu pašu, tad atkal bija tā, kā bija pirms tam. rudenī par speciāli nevajag saldēties, bet ar vēju tā āda var palikt sausāka, tu tās lūpas varbūt vēl aplaizi..varbūt daudz staigā ar kājām (tas nekas, ka agrāk arī staigāji, bet viss var dzīvē pienākt pirmoreiz) vai varbūt pēdējā laikā esi uzturējusies vairāk laukā?es savas lūpas katru rītu tīru nost no savas ādas. jā, es notīru ar pirkstiem kārtīgi, nevis nograužu. savādāk ir asinis un āda vēl vairāk nāk nost. man labi palīdz, ja pēc zobu tīrīšanas, lūpas notīru ar zobu birsti (pēc tam to, protams, izskalo).