Draudzība starp Cosmo lielotājām

Reitings 111
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! :) Ceru, ka viss ir labi! :)

Nu tad tāda tēma - vai daudzas no Cosmo pazīst viena otru dzīvē, satiekas un draudzējas? Pazināt jau pirms, jeb caur Cosmo?

Dzīvoju Rēzeknē, un īstenībā būtu priecīga, ja meitenes no Rēzeknes un apkaimes varētu satikties un papļāpāt.

Pati daudzus gadus esmu nodzīvojusi ārzemēs, daudz draugu Rēzeknē nav palicis un gribētos jau vairāk cilvēciņu apkārt. :)

Rēzekne, atsaucies! :)
18.12.2013 12:41 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Pazīstu dažas personīgi, ar vienu jaunkundzi ļoti reti, bet aizejam iedzert kafiju, bet savu lielisko draudzeni esmu ieguvusi tieši šeit :) Par to liels prieks. Bet vairāk draudzības gan nemeklēju. Ir dažas meitenes, ar kurām gribētos satikties un aprunāties dzīvē, bet tās jau principā ir apzinātas meitenes, zināmas.
19.12.2013 10:13 |

Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
Atbildot uz te izskanējušo jautājumu - draudzību te nekad neesmu meklējusi, tāda man jau ir, nekādas garas sarakstes īsti arī nav bijušas, tikai viena spontāna, nedaudz neveikla tējošana, no kuras kas draudzībai līdzīgs arī izauga. Nu kontakts izbalējis, bet tāpat cilvēks mīļš un caur viņu arī citas te atrodamas meitenes iepazītas, bez kurām šajā gadā būtu bijis mazāk ballīšu, smieklu, pasākumu un pozitīvu emociju.
19.12.2013 10:59 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
ir būts cosmo tusiņā, tāpēc dažas pēc izskata varbūt atceros.

Taču ļoti foršs kontakts nodibinājies jau kādu laika periodu ar vienu dāmu.
Nesen satiku vēl vienu ļoti jauku cilvēciņu. Tad redzēs, kā mums sadraudzēsies :))
19.12.2013 11:11 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
tā ļoti speciāli draudzību neesmu meklējusi, jo man liekas, ka es neprotu tā baigi iedraudzēties :D, bet tā kaut kā ir iznācis, ka regulārāks kontakts/tikšanās ir ar vairākām meitenēm un par to man liels prieciņš :)
19.12.2013 12:30 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Zinu vienu meiteneni, kas te reti iekomentē.
Pati esmu no laukiem, un līdzīgi kā the_one minēja, kāds gads spīd mājas režīmā... :D tā kā, laikam ar ''randiņiem'' te nekas nespīd.
19.12.2013 14:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits