Olā, čikas.
Oj, mana tēma šorīt..
Pirms Ziemassvētkiem uz mājām brauks brālis. dāvana ir nopirkta, bet nesen uzzināju,ka līdzi brauks arī viņa draudzene. Vai man ir kaut kas jādāvina?:D nav mums baigi labās attiecības, tādas neitrālas, un pašso Ziemassvētkos viņa nebūs (nu, ja jūs teiksiet,ka visus apdāvinās, bet viņa paliks plikām rokām un viņai būs neērti), bet kādu laiku pirms.
Jūs dāvinātu?:D
Es laikam nedāvinātu. Kaut gan, ja tu viņas klātbūtnē apsveiksi brāli, tad tā forši nebūs. Tad varbūt ko simbolisku. Bet, ja brāli apsveiksi ne tad , kad viņa blakus, tad domāju, ka nevajag.
Es nopirktu, bet kaut ko tīri simbolisku. Nu piemēram tagad visur ir labas atlaides un tādi svinigāki iepakojumi visādiem Rafaello un tāda tipa končām.
Mums ir līdzīga situācija ar drauga brāli un draudzeni.
Ziemassvētku vakarā viņa nepiedalās, bet vienalga katru gadu sagādājam viņai kādu gardu dāvaniņu - kko Gustava šokolādes stilā.
Tur pat nav divu domu.
Ja Z-svētku vakarā viņa nebūs, es nedāvinātu. Varbū nākamgad jau būs cita draudzene bralim
Nu, ja arī draudzene ir viengadīgā un brālis tās maina, vai tad kādam sliktāk paliks, ja tiks iepriecināts par vienu cilvēku vairāk? Vai iztērējot pāris latus, nabagākas paliksim?
Protams, Tev taisnība, neduadz paironizeju ;) nevar jau zināt, var jau b.ut situācija, ka katrus svētkus cita meitene majās. Man viens pazīstamais līdzīgi darīja :)
Nu, ja jau 8 gadus kopā, es noteikti uzdāvinātu vai vismaz brālim (lai arī man nav, tāpēc es tīri teoritizēju :D ) iedotu, lai nodot no manis. Gan jau arī izvēlētos kādu smuku konfekšu kasti un, piemēram, apsietu skaistu leni ar kādu pričendālu augšā (roze no lentes, no kreppapīra izgrieztas ziedlapiņas, kas savērtas ziedā...). Tīri tā, ne gluži ķeksīša pēc, bet lai nav atstumtā. :)
Man būs kompromisa variants - brālim un viņa draudzenei dāvināšu kopīgu dāvanu :D
Un piekrītu, ja kopā viņi ir jau 8 gadus, uzdāvini dāvaniņu, kaut vai kaut ko sikmbolisku ;)
Man tie 8 gadi neko īsti nenozīmē,jo nekad iepriekš viņa uz Ziemassvētku laiku nav ne braukusi ciemos, ne mūs sveikusi, ne ir iespēja bijusi viņu apsveikt, tad nu es tagad nezinu..
Principā, nezinu,ko lai dāvina. Grūti atrast dāvanu cilvēkiem,kam nekā nevajag un visu ko vajag, var paši nopirkt:D
hmm.....
mož tiešām jāizlīdzās ar kādu konfekšu kasti.