Sveikas. Atkal mazliet par Ziemassvētkiem. Šoreiz smeļos idejas eglītes rotājumiem. Kā Jūs rotājat eglītes? Katru gadu ko savādāk,vai ir kaste ar rotājumiem,ko izvelkat uz svētkiem lai izmantotu? Vai saturs mainās? Vai ir kādi ieteikumi paštaisītiem rotājumiem?
Man ir kaste ar iemīļotiem rotājumiem. Katru gadu nepērku. Ir tā, ka ir gan ļoti īpaši, gan standartizēti rotājumi. Bet katru gadu ,to kasti izvelkot, rodas svētku sajūta, jo tomēr, tie ir tikai vienreiz gadā. :)
Mājās cenšamies katru gadu savādāk. It kā rotājumi mums nav simts dažādi komplekti, taču katru gadu kkas jauns nāk klāt(kaut vai viena skaista bumba) un jau esošo saliekam savādākās kombinācijās. Rezultātā nav bijušas divas vienādas egles.
Rīgas dzīvoklī dekorēšu kaktusu jau otro gadu pēc kārtas. Teicu draugam, lai sadabū man baltās lampiņas. Man patīk arī tās lielās(Cherry pick vai kkā tā) bet tās dārgas... Ieliksim paštaisītus rotājumus, ko es esmu taisījusi un ko draudzene dāvinājusi.
Vispār tajā Christmas Pop-up ir tik daudz skaistu mantiņu(bumbas ar spalvām iekšā utt). Katru reizi ieeju papriecāties.
Es parasti ar piparkūkām dekorēju egli, tā man patīk daudz labāk nekā ar pirktajām mantiņām. Bija pāris gadi, kades rotaļu klucīšus iesaiņoju kā dāvaniņas un ar tām izdekorēju egli.
Man pašai šogad egles nebūs, bet mammai ir kaste ar vecām vācu mantiņām, kas ir ar roku gleznotās stikla bumbas. Tāpat katru gadu pa 2-3 piepērk klāt no Z-tirdziņiem. Tie ir visādi stikla dzīvnieciņi, bumbas. Nekad neesam pieturējušies kkādam "vienkrāsainās bumbiņas" ofisa variantam. Katru gadu eglīte izskatās citādāk, jo kāda bumba plīst, kāda nāk klāt. Nav divu vienādu rotājumu. Man tādas egles patīk vislabāk. Ja atnāk ciemos pie kāda, kam līdzīga egle, vismaz ir ko papētīt :)
Man rotājumi palikuši vel no vec-vecmammas laikiem, Padomju, no stikla. Tikai viņus lietoju, kau gan tagad ir daudz košāki un smukāki, man ar Padomju laika egli nekas nelīdzinās
Mums ir vesles skapis mājās eglīšu rotājumiem. katru gadu pērkam ko jaunu un miksējam ar jau esošajiem dekoriem. Vienāds noformējus nemēdz būt. Šogad cenšos izdomāt dominējošo krāsu šogad. Sarkans, zelts, balts, sudrabs, zils jau apnicis.
Pati rotājumus netaisu, jo esmu slinka. :D
Katru gadu plānoju rotāt egli sudraba-baltos toņos,bet vienmēr sanāk viss sarkanā.Tā kā šogad diez vai būs egle mājās,tad plānoju uz atlaidēm pēc svētkiem šoreiz tiešām nopirkt baltos-sudraba toņos sapirkt interesantas eglīšu mantiņas.