ikdienā vismaz divas stundas pavadu braukājot ar sabiedrisko transportu, un stipri kaitina atsevišķi cilvēki, tā saucamie blenzēji.
Kas ir blenzēji?
Tas ir tā, ka tu sēdi, skaties pa logu, tad jūti, ka kāds/ kāda uz tevi skatās, pagriezies, it kā novēršās... Pagaidi 5 sekundes, atkal uz tevi blenž! Un nē, tā nav vajāšanas mānija, es to vnk redzu! Citreiz vispār, kad gribas lai tam cilvēkam kkāds neērtums sametās vnk skatos acīs ar jautājumu "ko blenz'" ? tad laikam saprot un tad vairs visu ceļu neskatās... nu slimi, bet nu ko darīt?? Bet uz citiem pat tas nedarbojas! Es skatos acīs un tas blenzējs ar turpina! Ko tad man celties un pārsēsties, vai???
Citi vispār ir vēl unikālāki. Apsēžas tev priekšā, ar skatu pret tevi un blenž virsū visu ceļu! Pilnīgi kā iekārtojušies uz kādu kino seansu ar mani galvenā lomā! Nu zb jau!
Tiešām nav kur skatīties? Kāpēc citi cilvēki var darīt savas lietas, skatīties pa logu, žurnālā, telefonā, vai whateve, bet ir tāda lūrētāji? Galvenokārt jau sievietes!
p.s. - un nē, man nekur nekas nav pielipis, neesmu ne emo ne mākslīgā caca, parasts pūlī iejūkošs un ātri pazūdošs cilvēks, kur tiešām nav kur piesiet aci :P :D
p.s jā, ar to ka puse no komentāriem būs "bi man tavas problēmas" vai kkādas tml urķēšanās, to es rēķinos, bet centīšos atrast komentārus, kas tiešām būs par tēmu, vai man tiešām vienīgajai tāda problēma?